Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.646
- 40.361
- 3.413
Ulan dinsiz nevzat. Hayatin yalan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Usta nasıl izin aldın?Ishal konusu berbat yahu ilk ise basladigim donemde servisle ise gidiyorum yol yaklasik 50 dk suruyordu baya sehir disindaydi. Yaz sicagi da var bindim servise bir anda karin agrisi ve ishal baslaginci yanı birtt gibi ama degil..
10 dk - 15 dk mumkun degil dayamayacagim. Hic yola bile bakmadan sofor bey musaitse inebilir miyim? Saat sabahim 7.30 serviste uyanik olanlar doruk noldu hayirdir diye sormaya basladi.. o an ishalim diyemeidm ve telefonu evde unutmusum deyip indim. Oysa ki sabah servis grubuna da mesaj atmistim.
Burda telefonsuz ne yapacaksin dediler. Baktim tarla arazi her yer ama inmem lazim deyip inmistim. Araziye inip agac altinda isimi yapip otostop cekerek eve donmustum.
Annemde sordu noldu oglum diye niye dondun deyip. Hastayim diye eve gonderdileer. Anne demistim kadincagiz tum gun bana bakmisti alnimi opup atesime bakiyordu ama bilmiyordu ki ishalim.
Barista utanip, teknik ekip gidince kakasini yapip rahatlamis olabilir.
Niagara circiri degilse hayatta isyerinde yapamamO herkesin merak ettiği soruyu sorayım
İşyerinde mıçabiliyor musunuz?
Eve kadar tutmak zorunda mı kalıyorsunuz yoksa işten çıkmadan önce bir posta mıçarım değişmez rutinim diyenlerden misiniz?
Bu hususu derinlemesine psikoanaliz edebilecek bir Admir tanıyorum
Yalan soyleyerek dostum ama yillik iznimden gitmistiUsta nasıl izin aldın?
Çok zor durum üstad. Geçen sene bağırsak enfeksiyonu geçirdiğimde hayatımda ilk defa işer gibi yapıyordum. Cocukken falan çok ishal olduk ettik ama bu başka biseydi musluktan akan su misali sadece su gibi siciyordum. Ağza bir lokma ekmek atıyordum siciyordum, sigara iciyordum siciyordum. Durmadan 10 dk araliklarla inanılmaz birşey umarim barış öyle değildir altı bezlese dâhi çözüm bulamaz yoksaIshal konusu berbat yahu ilk ise basladigim donemde servisle ise gidiyorum yol yaklasik 50 dk suruyordu baya sehir disindaydi. Yaz sicagi da var bindim servise bir anda karin agrisi ve ishal baslaginci yanı birtt gibi ama degil..
10 dk - 15 dk mumkun degil dayamayacagim. Hic yola bile bakmadan sofor bey musaitse inebilir miyim? Saat sabahim 7.30 serviste uyanik olanlar doruk noldu hayirdir diye sormaya basladi.. o an ishalim diyemeidm ve telefonu evde unutmusum deyip indim. Oysa ki sabah servis grubuna da mesaj atmistim.
Burda telefonsuz ne yapacaksin dediler. Baktim tarla arazi her yer ama inmem lazim deyip inmistim. Araziye inip agac altinda isimi yapip otostop cekerek eve donmustum.
Annemde sordu noldu oglum diye niye dondun deyip. Hastayim diye eve gonderdileer. Anne demistim kadincagiz tum gun bana bakmisti alnimi opup atesime bakiyordu ama bilmiyordu ki ishalim.
Barista utanip, teknik ekip gidince kakasini yapip rahatlamis olabilir.
seni çok iyi anlıyorum reis neredeyse aynı şeyleri yaşamışsız. (sigara kullanmak dışında)Çok zor durum üstad. Geçen sene bağırsak enfeksiyonu geçirdiğimde hayatımda ilk defa işer gibi yapıyordum. Cocukken falan çok ishal olduk ettik ama bu başka biseydi musluktan akan su misali sadece su gibi siciyordum. Ağza bir lokma ekmek atıyordum siciyordum, sigara iciyordum siciyordum. Durmadan 10 dk araliklarla inanılmaz birşey umarim barış öyle değildir altı bezlese dâhi çözüm bulamaz yoksa
Harbiden bir yiyeceğin Barış Alper’e dokunması için 2. Dünya Savaşından kalma açılmış konserve falan olması lazım.Olum ne yemiş olabilirsin zehirlenecek.
20 katlı bir binadayız.O herkesin merak ettiği soruyu sorayım
Eve kadar tutmak zorunda mı kalıyorsunuz yoksa işten çıkmadan önce bir posta mıçarım değişmez rutinim diyenlerden misiniz?
Sıçmak çok boktan bir eylem yaO herkesin merak ettiği soruyu sorayım
şu güzide forumda yazdığın şeylere bakSıçmak çok boktan bir eylem ya
Senin gibi adamların yazdığı forum ne kadar güzide olabilir sarı laleşu güzide forumda yazdığın şeylere bak
teşekkür ederim ben de seni bir ağabey bilmiştimSenin gibi adamların yazdığı forum ne kadar güzide olabilir sarı lale