Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

ciksin desinki boyle boyle oldu bende kovdum antremandan sonra konustuk anlastik

buyutmeye gerek yok

o zaman hagi hakli

ama yok

ben disiplinsiz oyuncu istemiyorum falan filan tarzi geyikler yapacaksa

hagi haksiz

bu is bu kadar basit

Adnan Polat´in yaptigi Fenerbahce´nin Alex,Emre,Niang ve Lugano´yu kadro disi birakmasiyla karsilastirilabilir sadece.

# “ceza vermek benim için en son çaredir. cezanın teknik direktörün yönetim zaafı olduğunu düşünürüm.”

louis van gaal

188915_1782417113195_1022469842_3647093_7616768_n.jpg

Siz bu adamı Kadro dışı bırakın.. Sonra fener maçında mağlubiyet yada beraberlik alalım.. ne polat kalır ne hagi.. hadi bakalım

simdi bazilari bayrak tasiyacagina gol atsaydi derler

Baros ne yapsin vasat Ayhanla beraber oynuyor

Lincolnle ucuyorlardi hep beraber

ya daha 2 gun once sayın polat takımımızı rahat bırakın susun (muhalefete) , destekleyin moralini bozuyorsunuz (taraftara) dememiş miydi? ee bunu kim yaptı simdi? sucu kime atcak ben onu merak ettim bi an :s :p

Fener maçından önce kovulması lazım haginin,hagi ile çıkarsak %90 kaybederiz %9 berabere kalırız.

" olmak yada olmamak işte bütün mesele bu "

william shakespeare aklıma gelmişken söyliyim dedim :D

Böyle giderse Hagi takımdaki bütün kaliteli oyuncuları yollayacak

Serhat ulueren perde arkasına girer gene perde arkasını açıklar:D

taraftarın iyice şirazesini kaydırdılar,ne tepki vereceğimizi şaşırdık..

Bu adamın ne yaptığını kimse anlamış değil.Baros'u kovmakta ne demek ya.Sen gelmeden önce Baros bir hocasına saygısızlık mı yapmış yada oyuncularımızdan biri diğer hocalara saygısızlık mı yapmıştı.Sorunu birazda kendinde ara ve erkekçe çıksınlar kovsunlar beni diyeceğine gururunu ayaklar altına almadan git bu takımın başından.Arda'nın da bu takımda kalması için hiç bir nedeni kalmadı artık.Sezon sonunda oda yolcu artık.Gidecek oyucular belli olmaya başladı gibi : Arda,Baros,Kewell,Neill,Aykut,Sarp,Ayhan,İnsua,Balta ... Yapılacak açıklamada aynen şöyle olur.Galatasaray camiasına yakışmayan oyuncular vardı (Aykut,Sarp,Ayhan,Balta dan bahsediyorum.) Bu oyuncuları temizledik ve yeni,güçlü ve kaliteli bir kadro oluşturacağız diyecektir sayın başkanımız.

Halimiz kötü...

Hagi Fenerbahçe maçında geldi, Fenerbahçe maçında gider... Tugayla sezon sonuna kadar gider.İyice dibe düşeriz.Sonra yeni bir hoca.Yeni bir kadro oluştururuz.Bir sene daha kötü gider.Sonra toparlama başlarız.

Olay tamamen bundan ibarettir.Olan yine taraftara,yine yıllarca gerçekten maça ruhunu koyarak oynayan eski oyuncularımıza yazık...

bırakın baroşu Galatasarayın kaliteli yerli kadroya ihtiyacı var

Serhat The Gargamel şimdi Galatasaray dosyasını bir açar bir daha da kapamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt