- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!
Baros depreminden sonra oluşacak tsunami Hagi'yi de alır götürür..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhat ulueren perde arkasına girer gene perde arkasını açıklar![]()
ben cogunlugami laf ediyorum dedim?
belliki alinanlar alinmis
oo arda buyukkkk kendini feda etti takimin icin
dipnot: milli maclarda patladi vucudu
aaaa baros adam degil top oynayamiyor hep sakat
desene telegole yine malzeme çıktı..... kaos serhat işbaşında
Bu adamın ne yaptığını kimse anlamış değil.Baros'u kovmakta ne demek ya.Sen gelmeden önce Baros bir hocasına saygısızlık mı yapmış yada oyuncularımızdan biri diğer hocalara saygısızlık mı yapmıştı.Sorunu birazda kendinde ara ve erkekçe çıksınlar kovsunlar beni diyeceğine gururunu ayaklar altına almadan git bu takımın başından.Arda'nın da bu takımda kalması için hiç bir nedeni kalmadı artık.Sezon sonunda oda yolcu artık.Gidecek oyucular belli olmaya başladı gibi : Arda,Baros,Kewell,Neill,Aykut,Sarp,Ayhan,İnsua,Bal ta ... Yapılacak açıklamada aynen şöyle olur.Galatasaray camiasına yakışmayan oyuncular vardı (Aykut,Sarp,Ayhan,Balta dan bahsediyorum.) Bu oyuncuları temizledik ve yeni,güçlü ve kaliteli bir kadro oluşturacağız diyecektir sayın başkanımız.
Halimiz kötü...
Hagi Fenerbahçe maçında geldi, Fenerbahçe maçında gider... Tugayla sezon sonuna kadar gider.İyice dibe düşeriz.Sonra yeni bir hoca.Yeni bir kadro oluştururuz.Bir sene daha kötü gider.Sonra toparlama başlarız.
Olay tamamen bundan ibarettir.Olan yine taraftara,yine yıllarca gerçekten maça ruhunu koyarak oynayan eski oyuncularımıza yazık...
valla renkdaşlar bana kızmayın ama burda malesef hagi haklı Baroş eskisi gibi değil.nerde gecensene ki baroş.bu baroş her mac sarıkart yiyo gerekszice bana kalsa stancu Galatasarayın tek forvetidir
Serdar abi, şu söylediğin cümlelerin tam tersini reel hayatta bir sürü insandan duydum.
ben cogunlugami laf ediyorum dedim?
belliki alinanlar alinmis
oo arda buyukkkk kendini feda etti takimin icin
dipnot: milli maclarda patladi vucudu
aaaa baros adam degil top oynayamiyor hep sakat
Rijkaard-Servet olayında suçlu Servet
Hagi-Barosa gelince suçlu Hagi
İlginç.
Rijkarddı sevmeme rağmen Servet son 2 hafta iyi oynamasına rağmen Serveti eleştirdim.Gerekirse kadro dışı bırak dedim ama Rijkaard bırakmaz.
Ama şimdi suçlu teknik adam olmuş.Aynı olay değil mi.İsimleri mi farklı.
Bana göre dördünün de suçu var.Serveti bitiren ve Servet'in patlamasını sağlayan Rijkaardında,olayları abartan Hagininde.
Servet-Baros zaten suçlu eğer böyle bir şey varsa.
Hagide cesaretliymiş sezon sonu gideceğini bilmesine rağmen taraftarın en çok sevdiği adamı kovabiliyor.
Ben göreceğim yarın eğer bu adamın kadro dışı kaldığı haberini göreyim, sizlere yemin olsun ki seneye bir maç dahi izlemem. Bu yıl zaten izlemiyorum artık. Çeker giderim, futboldan elimi eteğimi çekerim.
gslilik durusuna her hafta baska bir gs li tecavuz ediyor