Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!
Hocam, yazdıklarının çoğuna katılıyorum da, rahmetli Özhan Canaydın'dan beri bu iş gelenek haline gelmedi mi? Fatih Terim, Bülent Kaptan, Hagi, o kupayı kazandıran sembol isimleri yanlış zamanda o göreve getirip çoluk çocuğa küfür ettiren yönetim en temel problem değil mi? Bu zihniyet gitmedikten sonra, şimdilik en büyük TD alternatiflerinden biri Fatih Terim değil mi? Ya işler Fatih Hoca ile ters giderse, benzer şeyleri yaşamayacak mıyız?
Lincoln-Bülent Kaptan diyaloğunda da benzer şeyler yaşadık. TD idarecidir. Misimovic-Lincoln'e göre hoca değil Bülent-Hagi. Lucescu'nun hocalığıyla iş yapar diyor deneyimlerimiz. Hoca-futbolcu transferleri akılla yapılmalıydı...
Uefa Kupasi ciddi anlamda bize zarar vermeye basladi. Senelerdir bu kupayi kazandiran insanlari daha Galatasaray gibi bir takimi tasiyacak agirliga ve tecrübeye sahip olmadan göreve cagirdik. Bunu bazen günü kurtarmak icin yaptik, bazen de vefa örnegi sergilemek icin yaptik. Ama hep zarar gördük. Simdi diyorsunuz ki, Hagi´ye bu tepki agir olmuyor mu? Hayir agir olmuyor. Biz Galatasaray´iz. Senin adin Hagi diye Galatasaray´in sorumlulugunu tasiyacak kapasiteye sahip oldugunu söyleyemeyiz. Yapmacik disiplin gösterileriyle azicik kalitesi bulunan takimin kalitesini de yok ettin. Her basin toplantisinda kompleks dolu aciklamalar yaptin, kendini kücülttün. Her hareketinle iyi bir TD olamayacagini gösterdin.
Kusura bakma ama sen kendini ne zannediyorsun da Misimovic gibi Baros gibi takimin 3 kaliteli oyuncusundan 2´sini kovuyorsun ya? Kusura bakma ama ben seni TD olarak tanimiyorum. Futbolcu Hagi? Taniyorum. TD Hagi? Tanimiyorum. Vefa? Hayir. Evine dön Hagi.
Hocam, yazdıklarının çoğuna katılıyorum da, rahmetli Özhan Canaydın'dan beri bu iş gelenek haline gelmedi mi? Fatih Terim, Bülent Kaptan, Hagi, o kupayı kazandıran sembol isimleri yanlış zamanda o göreve getirip çoluk çocuğa küfür ettiren yönetim en temel problem değil mi? Bu zihniyet gitmedikten sonra, şimdilik en büyük TD alternatiflerinden biri Fatih Terim değil mi? Ya işler Fatih Hoca ile ters giderse, benzer şeyleri yaşamayacak mıyız?
Lincoln-Bülent Kaptan diyaloğunda da benzer şeyler yaşadık. TD idarecidir. Misimovic-Lincoln'e göre hoca değil Bülent-Hagi. Lucescu'nun hocalığıyla iş yapar diyor deneyimlerimiz. Hoca-futbolcu transferleri akılla yapılmalıydı...