Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Uefa Kupasi ciddi anlamda bize zarar vermeye basladi. Senelerdir bu kupayi kazandiran insanlari daha Galatasaray gibi bir takimi tasiyacak agirliga ve tecrübeye sahip olmadan göreve cagirdik. Bunu bazen günü kurtarmak icin yaptik, bazen de vefa örnegi sergilemek icin yaptik. Ama hep zarar gördük. Simdi diyorsunuz ki, Hagi´ye bu tepki agir olmuyor mu? Hayir agir olmuyor. Biz Galatasaray´iz. Senin adin Hagi diye Galatasaray´in sorumlulugunu tasiyacak kapasiteye sahip oldugunu söyleyemeyiz. Yapmacik disiplin gösterileriyle azicik kalitesi bulunan takimin kalitesini de yok ettin. Her basin toplantisinda kompleks dolu aciklamalar yaptin, kendini kücülttün. Her hareketinle iyi bir TD olamayacagini gösterdin.

Kusura bakma ama sen kendini ne zannediyorsun da Misimovic gibi Baros gibi takimin 3 kaliteli oyuncusundan 2´sini kovuyorsun ya? Kusura bakma ama ben seni TD olarak tanimiyorum. Futbolcu Hagi? Taniyorum. TD Hagi? Tanimiyorum. Vefa? Hayir. Evine dön Hagi.

Hocam, yazdıklarının çoğuna katılıyorum da, rahmetli Özhan Canaydın'dan beri bu iş gelenek haline gelmedi mi? Fatih Terim, Bülent Kaptan, Hagi, o kupayı kazandıran sembol isimleri yanlış zamanda o göreve getirip çoluk çocuğa küfür ettiren yönetim en temel problem değil mi? Bu zihniyet gitmedikten sonra, şimdilik en büyük TD alternatiflerinden biri Fatih Terim değil mi? Ya işler Fatih Hoca ile ters giderse, benzer şeyleri yaşamayacak mıyız?

Lincoln-Bülent Kaptan diyaloğunda da benzer şeyler yaşadık. TD idarecidir. Misimovic-Lincoln'e göre hoca değil Bülent-Hagi. Lucescu'nun hocalığıyla iş yapar diyor deneyimlerimiz. Hoca-futbolcu transferleri akılla yapılmalıydı...

Açıklama

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen idmanın son bölümünde Galatasaray Profesyonel futbol takımı oyuncusu Milan Baros, Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır.

Teknik Direktörümüz tarafından bu konuyla ilgili olarak hazırlanan rapor, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na gönderilmiştir. Raporla ilgili gerekli değerlendirme en kısa zamanda yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

---------------------

böyle saçma açıklamamı olur koskoca takımımı gözümde küçültüyorlar....

bu takımın kavgaya değil uzlaşıya ihtiyacı var ve bu en alttan takımdan oyuncu kazanmadan onları sevk ve idare etmeden geçer........

Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde ..............bu cümlenin saçmalığına bak hagi sanki hitler

olmuyor dostlar olmuyor esas sorun arka planda toplanalım klübe yürüyelim adnan polatı istifaya çağıralım......

Ne yapmış adam? Şu takımdan en son gidecek kişi Baros'dur.

Baros-Culio

Baros-Pino

Baros-İnsua

Ben gitsin falan demedim zaten. Hagi'nin haklı olup olmadığı bilinmeden Hagi'ye yükleniliyor buna kızıyorum.

Hagi de seviyor Baros'u.Ama Baros gergin bu açık değil mi. Takımın durumundan dolayı çok gergin.Agresif.

Kov hepsini Hagi. Misi, Baros falan gereksiz adamlardı zaten. Bank asya dan adam buluruz onun yerine. hem de Baros un da alacaklarından dünya kadar kar ederiz. Zaten futbolculardan kar ede ede ekonomik olark TR de bir numara olucaz!!!

Çözmek istemediği çok açık.İyiyi geçtim ,gerçek bir teknik direktör olmak için bazı özelliklere sahip olması gerekir.İletişimin iyi olması gibi.Ama Hagi "gördünüz mü nasıl da kovdum" diye egosunu tatmin etmekle uğraştığından gözümde hiçbir zaman TD olmamıştır ve asla olamayacaktır.

evet.....

Baros-Culio

Baros-Pino

Baros-İnsua

Ben gitsin falan demedim zaten. Hagi'nin haklı olup olmadığı bilinmeden Hagi'ye yükleniliyor buna kızıyorum.

Hagi de seviyor Baros'u.Ama Baros gergin bu açık değil mi. Takımın durumundan dolayı çok gergin.Agresif.

Olayların hepsi birinci ağızlardan yalanlanmış ise ben bu haberlere inanmam.Baros bu zamana kadar rijkaard,skibbe,bülent dahil her teknik direktörle çalışmadı mı? en sevilen oyuncu olmadı mı? şu olayın mantıklı bir açıklaması yok. şu takımın durumunda el üstü etmemiz gereken, sahip çıkmamız gereken adamı sen ocak dışısın der gibi kovalarsak zararlı çıkarız.

polatın yaptığı kendi koltuğuna sağlama almak niye şimdi hagiyi kovmadı birazdaha bekliyor sıkıştığında onuda yapacak....

Hepsini kovsun Hagi, sonra sahaya Polat Helvacı falan çıksın :D

polatında hagiden farkı yok aslında

Hagi keşke zor zamanda gelip millete laf ettirmeseydin.

Baros da çok hırlı değil.Son zamanlarda çıkardığı olayların ardı arkası kesilmiyor.

Tamam iyi oyuncu ona birşey demiyoruz.

Şu zor zamanda gelme işini ne çok duygusal boyuta bağlamayı seviyoruz.Zor zamanda gelmesi,onun takımı daha da batırdığının üstünü kapatır mı?Hayır.Hagi'nin sürekli olarak Florya'da olay yaratacak saçmasapan kararlar almasından bıktım.Baros'un olaylar ne ki?Takımın en iyi oyuncusunu otorite abidesi olduğunu ispatlamak istercesine kovmak nedir.

Olayların hepsi birinci ağızlardan yalanlanmış ise ben bu haberlere inanmam.Baros bu zamana kadar rijkaard,skibbe,bülent dahil her teknik direktörle çalışmadı mı? en sevilen oyuncu olmadı mı? şu olayın mantıklı bir açıklaması yok. şu takımın durumunda el üstü etmemiz gereken, sahip çıkmamız gereken adamı sen ocak dışısın der gibi kovalarsak zararlı çıkarız.

Sen öyle diyorsun da mutlaka aralarında birşeyler olduğu aşikar.

Neyse zaten kadro dışı falan kalacağını düşünmüyorum.

Bu adama hala şampiyonluk yaşatamadık ona fitil oluyorum.

Şu zor zamanda gelme işini ne çok duygusal boyuta bağlamayı seviyoruz.Zor zamanda gelmesi,onun takımı daha da batırdığının üstünü kapatır mı?Hayır.Hagi'nin sürekli olarak Florya'da olay yaratacak saçmasapan kararlar almasından bıktım.Baros'un olaylar ne ki?Takımın en iyi oyuncusunu otorite abidesi olduğunu ispatlamak istercesine kovmak nedir.

Haklısın.

Ama aralarında ne geçtiğini bilemiyoruz.

Adam akıllı açıklama da gelmiyor.

hadi arkadaşlar bizlere görev düşüyor . türkiyenin en büyük oluşumu ultraslan , ve diğer oluşumlar kim varsa gösterin galatasaray türkiyedir.

Yorumları okuyunca ''Bu forumda kaybedecek kadar çok mu zamanım?'' şeklinde kişisel bir muhasebe yapmadan edemedim yine...

Hagi egosu şişkin,kısaca ''Hırt'' bir adam;kaprisli,geçimsiz,hatta birazda paranoyak...O zamanın şartları içinde başarılı bulmama rağmen ilk gelişindeki bende bıraktığı intiba bu şekilde idi...Taraftarlık refleksi ve futbolculuğuna olan minnetttarlığımla,geçen yılların kendisini olgunlaştırmış olması umudunu taşıdım bu gelişinde,''Can çıkar,huy çıkmaz'' sözünün çok az yanılmışlığının farkında olmama rağmen...

Buraya kadar bahsettiklerim ve aslını bilmediğimiz Misimoviç olayı çoğunluğun iddia ettiği gibi Hagi nin bu olayda da haksız olduğunun garantisi değil ama...

Karşısındaki T.D. ün durumunu sallantıda,kendisini vazgeçilmez görüp hiç kimsenin kabullenemeyeceği bir davranışta bulunmuş olamaz mı Baros?...''Öyle de olsa farketmez,Baros dan vazgeçilmez'' anlayışının taraftar arasında bu kadar baskın olması,taraftarında bu yönetim kadar iflah olmaz olduğunu düşündürüyor...

Baros son zamanlarda çok agresif Hagi Misi olayından sonra keyfi bi sebeple Barosu antremandan kovmaz.Bence Baros kulüpten ayrılma planları yapıyor ayrılmak istemekte haklıda.

Hocam, yazdıklarının çoğuna katılıyorum da, rahmetli Özhan Canaydın'dan beri bu iş gelenek haline gelmedi mi? Fatih Terim, Bülent Kaptan, Hagi, o kupayı kazandıran sembol isimleri yanlış zamanda o göreve getirip çoluk çocuğa küfür ettiren yönetim en temel problem değil mi? Bu zihniyet gitmedikten sonra, şimdilik en büyük TD alternatiflerinden biri Fatih Terim değil mi? Ya işler Fatih Hoca ile ters giderse, benzer şeyleri yaşamayacak mıyız?

Lincoln-Bülent Kaptan diyaloğunda da benzer şeyler yaşadık. TD idarecidir. Misimovic-Lincoln'e göre hoca değil Bülent-Hagi. Lucescu'nun hocalığıyla iş yapar diyor deneyimlerimiz. Hoca-futbolcu transferleri akılla yapılmalıydı...

Evet senelerdir böyle. O yüzden diyorum ya Uefa Kupasi bizim simdi bu durumda olmamazin bir sebebidir kesinlikle. Yönetim anlayisi olarak söylüyorum. Yönetim bicimi yanlis senelerdir. Yahu o oyuncularin yönetme becerisi ne ki? Koca Galatasaray´iz biz. Böyle bir sacmalik olabilir mi ya? Ama Adnan Polat´i gördükten sonra Özhan Canaydin´a ettigim laflardan utaniyorum artik. Güya futboldan anliyormus beyefendi. Kacinci TD bu Adnan Polat? Kac futbolcu alip gönderdin? Geldiginden beri kac kere yeniden yapilanma yaptin? Futboldan anliyormus, bize de bunu gösterecekmis :) Hadi ya ordan :)

Tüm sorun bu.Bu olaylar yönetimin işine geliyor.

Aynen öyle. Gündem öyle hızlı değişiyor ki, birden futbolcu-td'e odaklandık. Şu an zaten alternatif dünya çapında bir td ile görüşüyorlardır. Hagi gidince açıklarlar, 1-2 de sağlam kaynaklardan transfer haberi, gaz itinayla alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt