Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Baros isteksizmiş hagi kovmuş.Küfür etse daha iyimiş..

Derhal hagiyi göndersinler.Kewell,Baros,Neill iyice ondan soğudu..Resmi site birazdan açıklama yapacakmış..

Baros'u yiyemezsiniz ulan..

Misi'yi yediniz ama onu yedirmeyiz!

Hagi hiç bir zaman hoca olamaz diye bir cümle kuracaktım ama vazgeçiyorum onu bilmeyen kalmadı.

Hagi hiç bir zaman efendi bir insan dahi olamayacak.Kaprisler,egolar nereye kadar ?

Kadro dışı bırak bari de derbiye forvetsiz çıkalım.Ama olmaz Servet oynar forvette değil mi ?

images

Mourinho-crying-video.jpg

Dünya'da böyle başka bir adam var mı acaba.Bana göre dünyadaki en iyi ve gerçek anlamda tek teknik Direktör Jose Mourinho.Hagi Mourinho'nun %10'u bile olsaydı şuan bu durumda olmazdık.

Bi Barcelona birde mourinho örneklerinden gına geldi..

Servetgt, Hakan faan da Rijkaard'ı sevmiyordu. Yaptıklarını haklı çıkarır mı bu? Sattı mattı iddialarından bahsetmyorum, onlara inanmam da Servet'in açıklamalarını, antrenmandaki hareketlerini falan? Sevmiyor diye öyle birşey yapma hakkı mı doğuyor?

Neden Hagi? Biri bana bunu aciklasin ya. Baros kimle problem yasamis? Biz Baros´u laubali, karaktersiz biri olarak mi biliyoruz? Misimovic öyle miydi? Almanya´nin en caliskan en fenedi futbolcusuydu acik ara. Neden hep Hagi? Birakin nolur ya. Hagi iyice dümdüz edecek takimi birakacak. Misimocic´ten sonra Baros´u kaybedersek, yemisim ben Hagi´yi ya. Zaten toplasan 3 kaliteli futbolcumuz var. Ikisi kovuldu.

A takımda oynatıp sonra yedek takıma alırsa tepki bence normal. Özel olarak söylemeli , nedenini açıklamalıydı Baros'a

Misimovic açıklamasının bir ikincisi olabilir. İsteksiz davrandığı için vs. :)

Bekleyelim bakalım.

skandalsaray !!! hegün yenisi ekleniyo anasını satiim..

Keita disiplinsiz,misimovic disiplinsiz, Barosta bakalım ne çıkacak? Yönetim keita ve misimovici istese engelleyebilirdi bakalım barosta ne yapacaklar. Bazı arkadaşlar var hala hagiye futbol gibi bakıyorlar lütfen t.direktörünüz olduğunu unutmayın..

Hagi ne adamsın ya.

Tüm yabancıları soğuttu zaten takımdan.

Yerliler desen zaten kalitesiz.

Takımda bir tane 4-4lük adam yok.

İsteksiz diye kovmuşsa o zaman Hagi suçlu.Nedense Misimoviç'in yollanmasıyla aynı sahneye benziyor.

Güle güle Hagi.Bende pes ettim artık.

Ayrıca siz Baros'un bu bizimde Hagininde son şansı dediğini yada bana güvenmiyolar dediğini duydunuz mu?

Şimdi cıkıp haberi yalanlar resmi site olayın kapandıgını bizimde inandıgımızı sanarlar

Aslında beklenen bir olaydı. Sene sonunda gideceği %100 olan bir hocayı futbolcuların dinlemesi zor zaten. Fakat Hagide de şöyşe bir sıkıntı var, kendini diğer yıldız futbolculardan üstün görüyor. Onlara bu havayı veriyor buda tepki topluyor tabi.

Büyütecek bişey yok.Hagi doğrusunu yapmış.Ne yani tamam Baros'cum mu deseydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt