Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Yönetiminde işine gelir..Yıllık alacağı para felan..Nasıl olsa küçülüyoruz..

Servet, Balta kimle yaşamış?

Yahu adam Skibbe döneminde de gördüğü her mikrofona zıplıyodu ne çabuk unuttun.Taktiği falan eleştirdi yüz kere.Geriye yardım etmiyolar falan diye zırlıyodu.Rijkaard döneminde çıkıp bana güvenilen yerde başarılı olurum diye saçmaladı.Hakan balta sorun yaşamadı zaten Rijkaard'la ona bişey demedim.Efendi adam ama yaklaşık 2 senedir yaşayan ceset gibi şu anda devam ediyor durumu.Yani Hakan zaten yetersiz bi adam.

Hagi:''Ben istemiyor hırslı oyunci,yararlı oyunci,Baros çok gol atıyor,bu benim işime gelmiyor,ben istiyor Baros olsun stoper.''

Aslında beklenen bir olaydı. Sene sonunda gideceği %100 olan bir hocayı futbolcuların dinlemesi zor zaten. Fakat Hagide de şöyşe bir sıkıntı var, kendini diğer yıldız futbolculardan üstün görüyor. Onlara bu havayı veriyor buda tepki topluyor tabi.

abi adam hala antrenmanda barışa falan çalım atarak tatmin ediyor kendini yahu daha ne olsun

baroşda ne zaman istek oldu ki o antep macıdna kaleci ile karşı karşıya kaldı üsten aşırtıp gol atacağına kalecinin üzerine vurup bizi yaktı...

Takım ligde 11.,Avrupa'da yok,derbi kazanamamış,kupaya veda etmiş...

Tüm bu olanlara rağmen 1 kadro dışı var.O da daha 10 maç bile görmemiş Misimovic.Birde kovma olayı var oda takımın 3 sezondur en golcü ismi Baros.

Asıl sorumlular mı ?

Başkan:GÖREVDE

Adnan Sezgin:GİTTİ AMA HER AN DÖNEBİLİR.Bİ AĞLAMADIĞI KALMIŞTI ADNAN POLATIN ONU GÖNDERİRKEN.

BAM:SAHADALAR!Kaptan bile olanı var.

Kewell,Neill,Baros,Cana hatta Pino hagi iyi olan bütün yabancıları bitirdin..

41503888965.jpg

Bu adami sana yedirtmeyecegiz Hagi.

Adnan polat artık istifa etsin seçime gidilsin.kökten değişim şart............

Yahu adam Skibbe döneminde de gördüğü her mikrofona zıplıyodu ne çabuk unuttun.Taktiği falan eleştirdi yüz kere.Geriye yardım etmiyolar falan diye zırlıyodu.Rijkaard döneminde çıkıp bana güvenilen yerde başarılı olurum diye saçmaladı.Hakan balta sorun yaşamadı zaten Rijkaard'la ona bişey demedim.Efendi adam ama yaklaşık 2 senedir yaşayan ceset gibi şu anda devam ediyor durumu.Yani Hakan zaten yetersiz bi adam.

1 kez konuştu diye hatırlıyorum, Skibbe hakkında.

Baros-Misi'nin de kariyerinde böyle şeyler olduğuna eminim. Birşey değil bunlar. Yanlış mı yanlış o ayrı.

Bahane değil onu anlatıyorum. Ki Baros bariz, parlamaya çok hazır bir adam. Yapmıştır demiyorum ama "İmkansız, Baros bunu yapacak en son adam" falan da demem kesinlikle.

baros-(hagi arkası dönük) hey dostum bak senin ananı avradını oraya gelirsem tamammı bak ehehehe

hagi - (arkasını döner) baros gel buraya ne dedin sen bakiim?

baros - yok bişey demedim

hagi -s.....tir git lan p.....venk yüzünü görmek istemiyorum bi daha senin

evet beyler olay bundan ibaretmiş büyütülücek bişey yok

Açıklama

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen idmanın son bölümünde Galatasaray Profesyonel futbol takımı oyuncusu Milan Baros, Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır.

Teknik Direktörümüz tarafından bu konuyla ilgili olarak hazırlanan rapor, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na gönderilmiştir. Raporla ilgili gerekli değerlendirme en kısa zamanda yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt