Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Açıklama

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen idmanın son bölümünde Galatasaray Profesyonel futbol takımı oyuncusu Milan Baros, Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır.

Teknik Direktörümüz tarafından bu konuyla ilgili olarak hazırlanan rapor, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na gönderilmiştir. Raporla ilgili gerekli değerlendirme en kısa zamanda yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

aha nanayi yedik

Açıklama

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen idmanın son bölümünde Galatasaray Profesyonel futbol takımı oyuncusu Milan Baros, Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır.

Teknik Direktörümüz tarafından bu konuyla ilgili olarak hazırlanan rapor, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na gönderilmiştir. Raporla ilgili gerekli değerlendirme en kısa zamanda yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Yakında Staddan bizide kovacak Hagi...

Beyler Stadda sakız çiğnemek isteksiz davranmak yasak ona göre...

Yoksa hepimiz kovulacaz Galatasaray'dan...

Off Adnan Polat off. Yedin bitirdin efsanelerimizi yeter artık çek git.:mad:

Milan Baros denen adama disiplinsiz denmez.Şu takımın en kaliteli,en adam oyuncusu.Çok net söylüyorum Misimovic şeyimde değil ama Baros'a yapılanı ben unutmam.Hagi Adnan'ı da al git.

41503888965.jpg

Bu adami sana yedirtmeyecegiz Hagi.
Necati yine birşey yapamayız..Sanalda sallanıldğı kadar reelde göremiyorum..Okkalı bir pankart yapamıyoruz.."BAM "" ile ilgili..Artık bazı şeylerin zamanı geldi.

Hazır hızını almışken Adnan Polat'ı da kov lan.

Milan Baros denen adama disiplinsiz denmez.Şu takımın en kaliteli,en adam oyuncusu.Çok net söylüyorum Misimovic şeyimde değil ama Baros'a yapılanı ben unutmam.Hagi Adnan'ı da al git.

Diyelim ki idmanda Hagi birşey istedi Baros da hakaret etti.

Hala böyle diyebilecek misin?

Baros'u gönderirler. Zaten futbolcuları göndermek için yer arıyorlar. Keita'yı gönderenler, Baros'u neden göndermesin.

Yonetimde bu raporu onaylamaz, hagide ceker istifasini gider, cokta fifi hagi

Hey allahım :) sen hiç 6 ay sonra çıkıp 2 3 maç oynadınmı ?

bana kızmayın kardeşim sen baroşa aşıksın ben Galatasaraya bu baroş bu sene kac mac oynadı..tamam hagi hoca değilde baroşda kendine ceki düzen vermeli.

anca olay cıkarıyo sarıkart yiyo boşyere fizik kuvvet yok stancu bence net forvet oynamalı....baroş kafa olarakda hazır değil

Necati yine birşey yapamayız..Sanalda sallanıldğı kadar reelde göremiyorum..Okkalı bir pankart yapamıyoruz.."BAM "" ile ilgili..Artık bazı şeylerin zamanı geldi.

Beyaz mendil isini mesela cok iyi yaptik. Bunuda aynen öyle yapmaliyiz.

Artik yeter !

Vay be ne açıklama yapmış..Gayet medenice

Servet, Hakan faan da Rijkaard'ı sevmiyordu. Yaptıklarını haklı çıkarır mı bu? Sattı mattı iddialarından bahsetmyorum, onlara inanmam da Servet'in açıklamalarını, antrenmandaki hareketlerini falan? Sevmiyor diye öyle birşey yapma hakkı mı doğuyor?

ya tabi o zamanda rijkaardi korusaydinizyaaaaaa servet hocanin son sansi dediginde mikrofona?

barosun agzindan boyle sacmaliklar duydunmu

servet bey nasil olduysa agzini acmiyor uzun suredir

gorende sanacakki 4 kulvarda kupaya kosuyoruz

cikip desene hagininde son sansi turkiye kupasi diye?

kesinlikle ama bunlar profesyonel futbolcu para aliyorsun bi dunya oraya iyi-kotu bir teknik direktor getirilmis ve saygi duymak zorundasin.. begenmiyorsanda sene sonu ayrilirsin..

kim bilir ne vaad ettiler barosa .2 senedir adam ne avrupa gördü ne türkiye kupası ne lig.gıkı çıkmadı üstüne sözleşme uzattı.sonra gittiler hagiyi getirdiler işler mustafa sarpa sardı ve sonuçda boyle olur.en son kufur yedi hagi.dedigim gibi kötü ögretmensen ögrenciler arkandan konuşur küfür eder.hagi kendince haketmiyodur tabi.

Vay bee koca çınar Galatasaray'ın düştüğü hale bak. :mad:

Haftada bir kavgamız oluyor artık.

Hagi yi çok severim. Futbolculuğunda ona hayrandım. Ama HAGİ teknik direktör, hoca falan değil ve aslada olamaz. Teknik direktörlük ayrı bir meziyettir. Haginin tek başarısını, Galatasaray'da ve oda, Hasan-Hakan gibi eski futbolcu arkadaşlarının sayesinde aldığı bir Türkiye kupasıdır. Hagiyi de hoca olarak falan kimse savunmasın. Bundan sonraki kariyerindede hiçbir takımı çalıştırabileceğini inanmıyorum. Ah AdnanPolat ah o kadar nefret edilecek bir adamsın ki senin yüzünden Hagiyi bile yuhlayacak bu taraftar. Onu getiririken bunun olacağını tabiki biliyordun. Allah senden Galatasarayı kurtarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt