Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

bana kızmayın kardeşim sen baroşa aşıksın ben Galatasaraya bu baroş bu sene kac mac oynadı..tamam hagi hoca değilde baroşda kendine ceki düzen vermeli.

anca olay cıkarıyo sarıkart yiyo boşyere fizik kuvvet yok stancu bence net forvet oynamalı....baroş kafa olarakda hazır değil

Allah akıl fikir versin.Sizin gibilere Servet,Bam gibileri müstehak.

188915_1782417113195_1022469842_3647093_7616768_n.jpg

Siz bu adamı Kadro dışı bırakın.. Sonra fener maçında mağlubiyet yada beraberlik alalım.. ne polat kalır ne hagi.. hadi bakalım

Açıklama

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen idmanın son bölümünde Galatasaray Profesyonel futbol takımı oyuncusu Milan Baros, Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır.

Teknik Direktörümüz tarafından bu konuyla ilgili olarak hazırlanan rapor, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na gönderilmiştir. Raporla ilgili gerekli değerlendirme en kısa zamanda yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Adnan Polat eğer adamsan Hagi'yi yarın evine yollarsın..

!

Ne lan bu çocuk mu terbiye ediyor,sakız çiğniyor diye,isteksiz diye en iyi oyuncularımızı harcıyorlar sende çanak tutuyorsun..!

Yeter ulan tamam takım 15.ci olsun ama böyle b.ktan olaylarla sinirimizi bozmayın,kan kusturdunuz ne lanet sezonmuş yav!

Lig bitsede kafa dinlesek!

Baros'u silen adamı bende silerim.İsterse teknik direktörün allahı gelsin kovsun silerim.

bu arada hocalar dikkat ediyorum herkes gereksinim olarak futbolculuguna tapıyorum hoca degil diyor.futbolculugu karıştırmayın herkes soze bu cumlelerle baslıyor biliyoruz zaten.

hagi hoca degil

Burası Steaua değil, Academia Hagi falanda değil.

Hiç Hagi'ye sallamayın beyler adamın antrenörlük bilgisi ve kariyeri ortadayken getirenleri ve onların şakşakçılarını sorgulayın.

Padişahım çok yaşa.

I Love You Sezgin!!!

bana kızmayın kardeşim sen baroşa aşıksın ben Galatasaraya bu baroş bu sene kac mac oynadı..tamam hagi hoca değilde baroşda kendine ceki düzen vermeli.

anca olay cıkarıyo sarıkart yiyo boşyere fizik kuvvet yok stancu bence net forvet oynamalı....baroş kafa olarakda hazır değil

Ben barosa aşığım ben t.direktörüne son şansı diyen maç satan adamlara aşık değilim. O adam sen ne avrupa ne lig'de gün yüzü görmezken 2 yıllık sözleşme uzattı, Baros gibi adam aç kalmazdı asla ama genede burayı tercih etti. Bu adamı kimse yiyemez.

Baros gibi bir futbolcu kovuluyor, bizim BAM'lar falan daha duruyor oyle anlamak guc bu zihniyeti...

ya tabi o zamanda rijkaardi korusaydinizyaaaaaa servet hocanin son sansi dediginde mikrofona?

barosun agzindan boyle sacmaliklar duydunmu

servet bey nasil olduysa agzini acmiyor uzun suredir

gorende sanacakki 4 kulvarda kupaya kosuyoruz

cikip desene hagininde son sansi turkiye kupasi diye?

Rijkaard hakkında 1 sene sonra konuşmaya başladı. Hagi'yle iligli de konuşur sen bekle.

Benim bu olaylar umurumda değil. Rijkaard gidip onu bunu kadro dışı bırakabilir. Hagi de yapabilir. Ben eleştirmedim Rijkaard'ı. Olaylar doğruysa, hak verdim. Hagi'ye de veririm.

Yine de çok önemli değil dediğim gibi bu konular. Servet konusuna yorum bile yapmamamışımdır belki.

Çünkü adamı getiriyorsun. Belli bir yetki veriyorsun. Bu olaylar da yetkileri kapsamında. Taktik-teknik de öyle tabii ama onu görüyorum, biliyorum en azından sahada. İçeriğini bilmediğim olay hakkında yetkiyi verdiğim adama güvenmekten başka şansım yok.

Aradığım tek şey tutralılık.

Antrenmanda hakaret ettiyse, röporaj vermesini mi beklemeliydi? Şu saçma örneği de elli kez verdiniz.

Hagi yi çok severim. Futbolculuğunda ona hayrandım. Ama HAGİ teknik direktör, hoca falan değil ve aslada olamaz. Teknik direktörlük ayrı bir meziyettir. Haginin tek başarısını, Galatasaray'da ve oda, Hasan-Hakan gibi eski futbolcu arkadaşlarının sayesinde aldığı bir Türkiye kupasıdır. Hagiyi de hoca olarak falan kimse savunmasın. Bundan sonraki kariyerindede hiçbir takımı çalıştırabileceğini inanmıyorum. Ah AdnanPolat ah o kadar nefret edilecek bir adamsın ki senin yüzünden Hagiyi bile yuhlayacak bu taraftar. Onu getiririken bunun olacağını tabiki biliyordun. Allah senden Galatasarayı kurtarsın. Defol git Adnan Polat

Yani Hagi %100 suçlu,Baros %0 öylemi ?Tebrik:005:Bir oyuncu TD´sini beğenmeyebilir,sevmeyebilir ama küfür edemez.Hele karşısında Galatasaray efsanesi varsaTamam takıma çok önemli katkılar yaptı,çok seviyoruz ama Baros haddini bilsin.Servet,Rijkaard´a küfür etse kimi haklı gösterirdiniz?Tabi işinize gelmiyor demi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt