Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

valla renkdaşlar bana kızmayın ama burda malesef hagi haklı Baroş eskisi gibi değil.nerde gecensene ki baroş.bu baroş her mac sarıkart yiyo gerekszice bana kalsa stancu Galatasarayın tek forvetidir

Çoğu oyuncu Haginin gitmesini bekliyor.Özellikle yabancılar..Hagi gitsin oyuncuların performansı yarı yarıya artar ben buna inanıyorum.

kim bilir ne vaad ettiler barosa .2 senedir adam ne avrupa gördü ne türkiye kupası ne lig.gıkı çıkmadı üstüne sözleşme uzattı.sonra gittiler hagiyi getirdiler işler mustafa sarpa sardı ve sonuçda boyle olur.en son kufur yedi hagi.dedigim gibi kötü ögretmensen ögrenciler arkandan konuşur küfür eder.hagi kendince haketmiyodur tabi.

katilmiyorum.. Hagi'yi begenmeyebilirsin hatta sevmeyebilirsin ama saygisizlik yapamazsin.. ha bu takimda kalmak istemiyorsan otur yonetimle konus ayrilmak istiyorum de onlar da seni zorla tutacak degil herhalde..

misiyi sakiz icin, guldu diye gonderen bir hocaya bu olay icin neden inaniyim ki, inananada bravo derim

sakin olun şampiyonlar çok atarlı gördüm bazılarınızı :o

Rijkaard-Servet olayında suçlu Servet

Hagi-Barosa gelince suçlu Hagi

İlginç.

Rijkarddı sevmeme rağmen Servet son 2 hafta iyi oynamasına rağmen Serveti eleştirdim.Gerekirse kadro dışı bırak dedim ama Rijkaard bırakmaz.

Ama şimdi suçlu teknik adam olmuş.Aynı olay değil mi.İsimleri mi farklı.

Bana göre dördünün de suçu var.Serveti bitiren ve Servet'in patlamasını sağlayan Rijkaardında,olayları abartan Hagininde.

Servet-Baros zaten suçlu eğer böyle bir şey varsa.

Hagide cesaretliymiş sezon sonu gideceğini bilmesine rağmen taraftarın en çok sevdiği adamı kovabiliyor.

Allah bilir f.ck demiştir Hagi efendide kovmuştur.Hay senin zihniyetine.

Eyvallah Merih de harbi sordum yani. Baros'un suçlu olma ihtimali yok mu? Olsa bile önemli değil mi?

''Kiralık oyuncu istemiyorum İnsua'nın biletini kesti'' (Yararlı olmaması için hiçbir sebep yok)

''Sakız çiğnedi Misimoviç gitti'' (Takımın en zeki oyuncusuydu bence)

''Şimdi de Baros (Taraftarın aşık olduğu bir adam)

Kusura bakma ama hep mi Hagi haklı..!

Hagi adam yönetemiyor bu kadar net..

Ne Baros hocasına küfredecek bir adam ne de isteksiz davranacak kadar yabancı değiliz ona..

Baros'u herkes iyi biliyor..

Onun hırsı 2-3 oyuncuda var yalnızca ve osuruktan sebepten oyuncuyu küstürmeye hakkı yok..

Hala Hagi Hagi diye savunmayın yeter yahu..

Rijkaard-Servet olayında suçlu Servet

Hagi-Barosa gelince suçlu Hagi

İlginç.

Rijkarddı sevmeme rağmen Servet son 2 hafta iyi oynamasına rağmen Serveti eleştirdim.Gerekirse kadro dışı bırak dedim ama Rijkaard bırakmaz.

Ama şimdi suçlu teknik adam olmuş.Aynı olay değil mi.İsimleri mi farklı.

Bana göre dördünün de suçu var.Serveti bitiren ve Servet'in patlamasını sağlayan Rijkaardında,olayları abartan Hagininde.

Servet-Baros zaten suçlu eğer böyle bir şey varsa.

Hagide cesaretliymiş sezon sonu gideceğini bilmesine rağmen taraftarın en çok sevdiği adamı kovabiliyor.

Baros ne zaman çıkıp bu hocamızın son şansı demiş, ne zaman gönülsüz oynamış, ne zaman gölge presi yapmış, ne zaman mücadeleden kaçmış. Baros'un bir saçının teline herşeyi kurban ederim ben.Servet kim arkadaş kim?

Baros gider Becali'de Romanya'dan birtane daha adami bize cakar.

valla renkdaşlar bana kızmayın ama burda malesef hagi haklı Baroş eskisi gibi değil.nerde gecensene ki baroş.bu baroş her mac sarıkart yiyo gerekszice bana kalsa stancu Galatasarayın tek forvetidir

8 macta 7 gol atti bu adam. Sakatligi da gecti merak etme. Baros bu takimin en kaliteli futbolcusudur. Baros´u yolladin diyelim, kimi alir Adnan Polat sence? Bi düsün bakalim. Maximum Mehmet Yildiz´i filan alir.

Baros Hagi'ye küfretmedi ki sen ne sayıklıyorsun..

Olayın iç yüzünü bilmeden ne lan bu Hagi sevgisi takımın anasını belledi bu adam..

Ne sevgi kaldı takımda ne adalet..

Yerim öyle efsaneyi ya,takımıma zarar veriyor bu herif..

Meyve veren hangi ağaç varsa vurdu baltayı çekip gitsin artık!

Müdür işte olayın iç yüzünü bilmeden Hagi´ye sallanmasını anlamıyorum.Bütün kaynaklar küfür ve hakaret ettiğini yazıyor.Yinede 2´sinede sallamak mantıksız gerçeği öğrenmeden .Ama şu gerçek varki,Baros suçsuz değildir bu olayda.

baros küfür etti ise helal olsun...hagi inadindan vazgecsin adam gibi futbol oynatsin...

hani hagi diyordu ya "erkekce yüzüme söylesinler"...baros da erkekce yüzüne söylemis iste...alnindan öpüuyorum baros !!! ben hergün küfür ediyorum hagi'ye...gs nin en basarisi TD'si..ve en basarisiz yönetimi bir arada...özhan canaydinin da beteri varmis demek

Sezonun yarısını sakat geçirdi bu adam. Neden? Takım arkadaşlarının yapmak istemediğini kendisi yapmak istedi.hiç gereği yokken. Arkasında adam gibi bir orta saha yok, adamdan harikalar yaratmasını bekliyoruz. Stancu'nun neyini gördünüz Allahaşkına yahu? Elin rumenini Baros'a değişmem, değişemeem. Sevdiğimden değil, hırsından dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt