Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Baros haksız olsa bile bunu taraftara anlatamaz Hagi.Galatasaray'ı özlüyoruz çok mu şey istiyoruz

hiç kusura bakmayın eğer hagi misimovic ten sonra barosla da sorun yaşadıysa sorun hagidedir..

''Kiralık oyuncu istemiyorum İnsua'nın biletini kesti'' (Yararlı olmaması için hiçbir sebep yok)

''Sakız çiğnedi Misimoviç gitti'' (Takımın en zeki oyuncusuydu bence)

''Şimdi de Baros (Taraftarın aşık olduğu bir adam)

Kusura bakma ama hep mi Hagi haklı..!

Hagi adam yönetemiyor bu kadar net..

Ne Baros hocasına küfredecek bir adam ne de isteksiz davranacak kadar yabancı değiliz ona..

Baros'u herkes iyi biliyor..

Onun hırsı 2-3 oyuncuda var yalnızca ve osuruktan sebepten oyuncuyu küstürmeye hakkı yok..

Hala Hagi Hagi diye savunmayın yeter yahu..

Rijkaard'ı savunuyor muydun? Ona göre tez üreteceğim:)

Yahu hakaret ettiyse Hagi sonuna kadar haklı. Mantık gayet basit.

Bunu Hagi-Baros olarak düşnmeyin.

"X futbolcu antrenmanda hocasına küfredince Y X'i kovdu"

kim suçlu burada? Ne yapayım yani daha düzü yok bu mantığın.

Sezonun yarısını sakat geçirdi bu adam. Neden? Takım arkadaşlarının yapmak istemediğini kendisi yapmak istedi.hiç gereği yokken. Arkasında adam gibi bir orta saha yok, adamdan harikalar yaratmasını bekliyoruz. Stancu'nun neyini gördünüz Allahaşkına yahu? Elin rumenini Baros'a değişmem, değişemeem. Sevdiğimden değil, hırsından dolayı.

stancu forvet oynarken iyi oynuyordu en azından güclü dikine gidiyo baroş ise sadece araya kacabiliyo fizik olarak yetersiz keşkem baroş eski baroş olsa ama bu kafayla zor gibi.

hagi hala daha servet-sarp-barıs-ayhan-balta beslisini oynatarak kime "disiplin" dersi veriyor cok cok merak ediyorum.. ayıp be artık

Müdür işte olayın iç yüzünü bilmeden Hagi´ye sallanmasını anlamıyorum.Bütün kaynaklar küfür ve hakaret ettiğini yazıyor.Yinede 2´sinede sallamak mantıksız gerçeği öğrenmeden .Ama şu gerçek varki,Baros suçsuz değildir bu olayda.

Niye rapor hazırlıyor niye hemen ceza talebinde bulunuyor..

Böyle hocalık olmaz arkadaş..

Lütfen Hagi diye savunmayın artık Galatasaray çöküşe geçti böyle egolu insanlar yüzünden..

BAROS bu takımın saha içinde en karakterli adamıdır,Arda dan bile karakterlidir,takımı için her şeyi yapar.Kimseye küsmez,maç içinde 1000 kere koşu yapsa 1 kere pas alsa bile sesi çıkmaz.Bu adamı kovuyorsan eğer,defol git hagi.

yoo yoo baroş olmz hagi herkezi kov herkezi kadro dışı bırak ama baroş olmaz hagi baroş olmaz

baros küfür etti ise helal olsun...hagi inadindan vazgecsin adam gibi futbol oynatsin...

hani hagi diyordu ya "erkekce yüzüme söylesinler"...baros da erkekce yüzüne söylemis iste...alnindan öpüuyorum baros !!! ben hergün küfür ediyorum hagi'ye...gs nin en basarisi TD'si..ve en basarisiz yönetimi bir arada...özhan canaydinin da beteri varmis demek

Aferin,iyik yapıyorsun!

Şimdi konyasporla eşit olduk işte.

valla renkdaşlar bana kızmayın ama burda malesef hagi haklı Baroş eskisi gibi değil.nerde gecensene ki baroş.bu baroş her mac sarıkart yiyo gerekszice bana kalsa stancu Galatasarayın tek forvetidir

Sarı kart konusunda haklısınız. Geldiğinden bu yana hep yaptığı bir hatadır. Ama eski formunu beklemek biraz yersiz olmuş. Çünkü ciddi bir sakatlık geçirdi ve dönüşü biraz geç oldu. Şuan bile tam olarak hazır değil. Güçlenmesi gerekiyor. Stancu konusuna gelince çok ümitliydim ama o da kendini saldı. Aslında sol açık oynatmak ne kadar mantıklı, bu sorgulanması gerekiyor.

Baros'un zekasından zerre kadar şüphe etmem.

arda kendini sakatlayinca buyuk GSli

baros kendini sakatlayinca kendi sucu:)

aynen devam bravo:)

stancu forvet oynarken iyi oynuyordu en azından güclü dikine gidiyo baroş ise sadece araya kacabiliyo fizik olarak yetersiz keşkem baroş eski baroş olsa ama bu kafayla zor gibi.

Stancu'yu kaç maç izledik? nasıl bu kadar bu kadar emin olabiliyoruz ? Arkasında adam gibi orta saha varken neler yaptığını biliyoruz demiştim Baros'un. Takımda orta saha var mı şuan adam gibi. Hayır. Eee ne bekleyebiliyoruz ki Baros'tan?

Hepimiz BAM'ı seversek Hagi bunları şutlar...

Hadi beyler BAM'ı sevmeye başlıyoruz...

Hagi'ye küfür ettiyse(ki umarım etmemiştir de Hagi haksızdır), Baros'un gözümde 5 kuruşluk değeri kalmaz.

Hagi'nin haksız çıkması pahasına istiyorum böyle bir şey yapmamış olmasını, çok da seviyorum Baros'u. Ama durum bu.

Stancu'yu kaç maç izledik? nasıl bu kadar bu kadar emin olabiliyoruz ? Arkasında adam gibi orta saha varken neler yaptığını biliyoruz demiştim Baros'un. Takımda orta saha var mı şuan adam gibi. Hayır. Eee ne bekleyebiliyoruz ki Baros'tan?

bana iki mac yeter arkadasım yerinde oynasın stancu iyi futbolcu pres yapan defansı zorluyan dikine giden bir futbolcu ama sen stancuyu sol açık oynatırsan son 3 macda olduğu gibi stancudan verim alamazsınız..

Hagi ? Baros ? Sezon sonu gidecek t.Direktör.. 2 sezon daha sözleşmesi bulunan baros.. misimovici yiyen hagi.. :) Hagi yolcu gibi..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt