Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

lugano-yobo ikilisini sorsan baroş der cünkü hemen durdurur ama stancu luganoyu bitirebilir.lugano tarzı oyuncular stancuyu fazla istemez.

Birader sen baros düşmanımısın sabahtan beri ya? en çok gol atan adamın kim onu desene bana ? 61 maçta 39 gol atan oyuncun varmı jardelden sonra? hala yorum yapıyosun saçma sapan adama demediğin kalmadı. Lugano'ya bu sezon defans olduğunu pino hatırlattı sağlam baros ne yapar luganoyu biliyormusun ?

Hagi kesinlikle haftaya fb macinda barosu oynatmazyonetim raporunu onaylamasa bile yedek birakir

Ali Murat Peker sus artık.Senin yüzünden ceza alacağım şimdi.

hagi babanizin oglu mu bu kadar savunuyor bazi arkadaslar...basarisiz ise gidecek..!!! basarisizmi derseniz 99,99% basarisiz oldugundan yana..eee ozaman: goodbye hagi! bir daha da görüsmemek üzere...!!!

baros küfür ettiyse eger küfür olarak "fuck off" demistir...istemiyorlar ise erkekce yüzüme söylesinler diyen hagi degilmiydi?! acik acik söylemis adam iste...diger oyuncular da destek ciksaydi bugün kovulur du hagi...yönetimin tüm kadroyu kadro diis birakacak hali yok nasil olsa ;)

asla liderlik vasiflari tasimayan bir isimdir hagi...bir daha da hic bir takim calistiramaz zaten...gitsin romenya da bebelere bagirip cagirsin...kendini futbol okulunda cocuk calistiriyor saniyor galiba...

Birbirinize karşı ağır konuşmayın,Hagi kovar!!!

lugano-yobo ikilisini sorsan baroş der cünkü hemen durdurur ama stancu luganoyu bitirebilir.lugano tarzı oyuncular stancuyu fazla istemez.

lugano yobo barosu hemen durdurur ?? sahilde top oynamiyorlar o ikiliye sorsan en tehlikeli adam kim diye baros derler

Kapris var,kendini övme var,dik başlılık var,adam yönetimi 0,taktik bilgisi vasat,medya önünde açıklamaları komedi,forma adaleti tam bir skandal..

Gelmiş bugün Baros ile kavga halinde..

Baros haklı veya haksız hiç farketmez,ki bence Baros asla küfretmez hocasına inanmam..

O haberi kimin uydurduğunu da bilmiyorum ama ortada tam bir saçmalık zinciri var Hagi'nin yaptıklarını sıradan bir yerli hocada yapardı hatta daha iyisini yapardı...

Günü kurtarmak için getirilen Hagi,günü kurtaramadığı gibi yarınlara siyah bulaştırdı,Misimoviç,İnsua ve Baros olaylarında o yüzden uzak dursun Galatasaray'dan..

Umrumda değil efsaneliği,geldiğinde ilk sözleri takıma sevgi getirmekti,çok mükemmel işler yaptı..

Gider ezeli rakibin kadro dışı bıraktığı adamı alır,ama kendi oyuncusunu bir çırpıda harcar!

Yaptığı hataları sayarsak burdan köye yol olur..

Baros'u yiyemez ne yönetim ne Hagi!

Yönetim gider,Hagi gider..

Ama Baros 2 sene burda kalır bu kadar basit!

Sahipsiz mi Galatasaray!

Budur.

Hagiiiiiiiiiiiii dahada nefret ettirmeden kendinden git

hagi'nin gitmesi yakındır..

hani eceli gelen köpek misali.. sürekli "yıldız"larla kavgalı takımda adam.

stancu geldigi günden beri forvet oynamadi arkadasim...baros sakat oldugu zaman bile...o macta da oynamayacaktir...bosuna ümitlenme ;)

Servet önce ego sorunlarını halledecek.Galatasaray hocasından büyük değilsin.Burada Rijkaard değil Mesut Bakkal olsa aynısını derim.Kimse hocasına isyan edemez arkadaş.Sezon başında Rijkaard gelsin benim ayağıma konuşsun derken, Rijkaard'ın son şansı akıllı olsun şeklinde beyanatlar verirken gönderilmesi gerekiyordu.Ama Rijkaard bu listeyi verdiğinde göndermedi yönetim Servet'i.

Sonra unutulmasın Lyiv maçında o son dakika faciasında Hakan Balta'dan fazla hatalı olan adamdı.

Servet isterse Terry olsun.Galatasaray etiğini yakışmaz şu davranışlar.Ocak'ta üçe beşe bakılmadan Rus klüplerine satılmalıdır.

Yönetim de bir kere olsun hocasını arkasında dursun.Takım disiplini adına şu hamlesinden ötürü Rijkaard'ı tebrik ederim.Bu ayağını denk al mesajıdır herkese. Bundan sonraki maçda daha iyi bile oynarız. Bu tarz olaylar hep ters etki yapar.

Bakınız Hakan Şükür ve Lincoln'ün kadro dışı kaldığı Beşiktaş maçı.

Rijkaard suçlu zaten tabi.İdmanda yedek takımda oynadı diye isyan edem suçsuz Rijkaard suçlu.Bırakın bu ayakları. Bak biri Galatasatay futbolcusu, biri GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ. Sonuç olarak teknik direktör futbolculardan üstün yetkilere sahip bir adamdır.Sen patronuna ayak yaparsan, isyan edersen cezanı yersin.Bu kadar net.

Şimdi ne değişti Merih?

Barosla Servet kalite olarak tabiki bir değil.İsme bakıp Barosa helal olsun mu diyelim.Konunun ne olduğuda belli değil gerçi.

[video=youtube;mVZypvpcurc]https://www.youtube.com/watch?v=mVZypvpcurc&feature=related[/video]

Aynısını BAM'a uygulamalıyız..

gözünüze baroş kacmış ben baroş düşmanı değilim ama bu baroş bu disiplinle bu fiziksel düşüş ile fazla başarılı olamaz keşkem başarılı olsa ama yok haftaya fener macında stancu bana göre net forvet oynamalı..

Kapris var,kendini övme var,dik başlılık var,adam yönetimi 0,taktik bilgisi vasat,medya önünde açıklamaları komedi,forma adaleti tam bir skandal..

Gelmiş bugün Baros ile kavga halinde..

Baros haklı veya haksız hiç farketmez,ki bence Baros asla küfretmez hocasına inanmam..

O haberi kimin uydurduğunu da bilmiyorum ama ortada tam bir saçmalık zinciri var Hagi'nin yaptıklarını sıradan bir yerli hocada yapardı hatta daha iyisini yapardı...

Günü kurtarmak için getirilen Hagi,günü kurtaramadığı gibi yarınlara siyah bulaştırdı,Misimoviç,İnsua ve Baros olaylarında o yüzden uzak dursun Galatasaray'dan..

Umrumda değil efsaneliği,geldiğinde ilk sözleri takıma sevgi getirmekti,çok mükemmel işler yaptı..

Gider ezeli rakibin kadro dışı bıraktığı adamı alır,ama kendi oyuncusunu bir çırpıda harcar!

Yaptığı hataları sayarsak burdan köye yol olur..

Baros'u yiyemez ne yönetim ne Hagi!

Yönetim gider,Hagi gider..

Ama Baros 2 sene burda kalır bu kadar basit!

Sahipsiz mi Galatasaray!

katilmadigim tek nokta...cünkü taktik bilgisi sifir degil, eksilerde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt