Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Baros'la da aramız bozulsun, bıksın adam, çok akıllıca, çok net gider seneye durmaz, Avrupa'da da yokuz artık, adam da sıkılmıştır haklı olarak.

Özellikle 2 3 adam (Baros, Yekta, biraz da Culio) için izlerim diyordum bu sene son maçları, onu da bezdirin, soğutun tam fizik olarak form tutacakken.

Adam her maç k.... yırtıp oynasın, bir de üstüne idmandan kovulsun, helal be.

Zaten medyanın da istediği bu, yetenekli oyuncularımızın hepsi gitsin, Baros, Arda, Kewell, Neill, Cana falan.

Ama Mustafa falan kalsın, iyi oyuncu falan desinler onlar için, beğensinler hatta.

Basının ekmeğine yağ sürüyor resmen kulüp, nasıl yönetim bu ya?

Sırada kim var Hagi!!!

Neill,Kewell da gidiyor.Premier lig görmüş kaliteli adamları yolluyoruz. Gene bamına gurban olduğum yerlileri kalacak başımızda.

Bir 'people manager'den(Rijkaard), bir 'non people manager'e(Hagi) gecersen, böyle durumlar olmasi normal bence.

Hagi zeki adamdır, kendini kovdurmaya çalışarak ne amaçladığını merak ediyorum.

i love you hagi eyvallahta bu olmadi!

hic olmadi!

karakteri olani kovmak cözümse karsiyim haginin antrenörlügüne!

bazi seyler vardirki olmaz.

ardayi kovsa bile kizmam ama baros olmadi be hagim olmadi....

I love you Baros

Hagi´nin Galatasaray ile nasıl bir gönül bağı olduğunu bilmeyen adamlar yorum yapmasın.O dediğinizi ancak Rijkaard düşünür,Hagi onurlu bir şekilde istifasını verir.Ayrıca Hagi 500 bin avro´dan fazla yıllık para almadığına adımdan fazla eminim.

Hagi´nin Galatasaray ile nasıl bir gönül bağı olduğunu bilmeyen adamlar yorum yapmasın.O dediğinizi ancak Rijkaard düşünür,Hagi onurlu bir şekilde istifasını verir.Ayrıca Hagi 500 bin avro´dan fazla yıllık para almadığına adımdan fazla eminim.

Niye her ota b.ka Rijkaard'ı karıştırıyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt