Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Kadro dışı olsa sanırım hemen haber çıkardı ama zaten ben Baros klasında bir adam olsam giderdim şu durumda.Seneye avrupada yoksun.Yönetim leş.Arkana yedek bir forvet alamamış, takımın yükünü hamal gibi çekmişin. Takımdaki yerl kesim tarafından dışlanıyorsun.Takımda senin gibi isteyen toplasan beş futbolcu yok.Durmam ben burada. Üç yıldır bu adam duruyor ve katkı veriyor.Kupa kazanamadı ama benim gözümde efsane oldu.

zor durumda geldim.......... sözü çok yanlış hagi bey

mustafa denizli çok kolay durumda mı gelip beşiktaşı şampiyon yaptı yada lucescu......

büyük olmak o durumlardan çıkmaktır.

kimse şunu söyleyemiyor şuanda rijkaardın bıraktığından daha kötü durumdayız...

Şu saatten sonra Baros'u burada tutabilecek tek şeyin Galatasaray taraftarının desteği olduğunu düşünüyorum, ve bu destek olabildiğinden de çok verilmeli artık.

Fenerbahçe maçında taraftar birşeyler yapmalı.

aklım almıyor nasıl hagi ye yönetim bu kadar teslim oluyor. bir allahın kulu misinin yanında durmazmı yahu......

Resmi sitede yazanlar beni korkutuyor.

Bu klüp, bu taraftar bir zamanlar HAGI leri gördü.

Şimdi aynı o taraftar bu baros'u ve bu yeni taraftarı görüyor.

Üzülüyor.

Hagi'nin kendini kovdurtacak kadar olduğunu sanmıyorum.

Kadro dışı olsa sanırım hemen haber çıkardı ama zaten ben Baros klasında bir adam olsam giderdim şu durumda.Seneye avrupada yoksun.Yönetim leş.Arkana yedek bir forvet alamamış, takımın yükünü hamal gibi çekmişin. Takımdaki yerl kesim tarafından dışlanıyorsun.Takımda senin gibi isteyen toplasan beş futbolcu yok.Durmam ben burada. Üç yıldır bu adam duruyor ve katkı veriyor.Kupa kazanamadı ama benim gözümde efsane oldu.

Daha dur Hagi'nin raporunu bekliyoruz.Baros laubali davranmış(kim inanırsa artık),yedek takıma geçmeye itiraz etmiş."Tez başı kesile" buyurur Hagi.

Hagiiiiiiiiii, bu taraftar seni EFSANE yapti Galatasarayimizda ..

Bu taraftar seni BITIRIR.

ya hagi cik acikla ne olmussa bilelim

rezil etme kendini 2. kezzzzz

Bu klüp, bu taraftar bir zamanlar HAGI leri gördü.

Şimdi aynı o taraftar bu baros'u ve bu yeni taraftarı görüyor.

Üzülüyor.

Evet,o taraftar futbolcu Hagi'yi gördü.Alacağı ücret evinin kapısına gidilip evde ödeme yapılan Hagi'yi.

Şimdi TD Hagi'yi gördü.Futbolcularla iletişimi çok alt düzeyde olan Hagi'yi.Misi'yi kadro dışı bıraktığını söylemeye tenezzül etmeyip,Misi'nin menejerine söyleten,ne antremanlarda ne de kadrodışı bıraktıktan sonra onun yüzüne bile bakmayan TD Hagi'yi.

korkum önümüzdeki seneleri de bitireceğiz

Hagi'nin çağdışı uygulamaları devam ediyor. :mad:

bırakın futbolculuğu ya ne yaptı ozamanlar hakan gibi kaptan bülent gibi maaşında indirim yaptımı tıkır tıkır aldı parasını......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt