Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!
Baros'un Galatasaray'a kattıkları tartışılmaz. Fakat önümüzdeki sene kadroda olmamalı. Bu kadar sakatlanan bir oyuncu Galatasaray'ın santrforu olamaz, olmamalı. Baros'a guvenerek ben kadro olusturmam. Guvenıyosun adama, 17 mac yok. Bu olayın bir tarafı.
Hagi'nin Baros'u kadro dışı bırakmasına çok üzüldüm, sinirlendim, yersiz buldum, artık bıktım, kabak tadı aldım falan filan. Bir çok takımda bir sürü oyuncu var. Bu oyuncularda sorun çıkartan yok mu hiç. Tabi ki var. Sen teknik direktör olarak idareci olacaksın. adı üstünde sen direktörsün, idarecisin, yöneticisin. Fenerde Santos devre arasında hocasına küfür etti resmen. Adamlar aldılar karşılarına uyardılar, Santos gitti özür diledi. Şimdi de deli gibi oynuyor. Bunda kazançlı çıkan kim oldu? Herkes oldu. Takım oldu, taraftar oldu, teknik adam oldu, başkan oldu, futbolcu oldu. Millet futbolcu kazanıyo, biz harcamak için yarışıyoruz. Yeter artık vallahi billahi yeter. Bu futbolcuların hepsinin egosu tavanda. Sen eğer o egoyu tatmin etmezsen mutlu o-la-maz-lar. İki İki daha dört. Hagi futbolcuyken çok mu kolay bir adamdı. Fatih Terim gibi sert bi hocanın elindeydi. Fatih Hoca Hagi'nin her dediğinin onaylıyomuydu. Mutlaka onaylamadıkları vardır ama idare ediyordur mutlaka. Misi'yi kov, Baros'u kov. Olmaz kardeşim olmaz. Böyle yöneticilik olmaz. Futbolcu Hagi'nin forması evimin en güzel yerinde ama Hoca Hagi'yi istemiyorum.