Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Yahu Hagi'nin suçu, Adnan Polat'ın maşalığını yapmak. Adnan Polat fazla maaş alanları, taraftar kızacak diye kovamıyor, dolaylı yoldan Hagi'ye yollatıyor. Tam bir tipik tefeci hareketleri.

Yahu Hagi'nin suçu, Adnan Polat'ın maşalığını yapmak. Adnan Polat fazla maaş alanları, taraftar kızacak diye kovamıyor, dolaylı yoldan Hagi'ye yollatıyor. Tam bir tipik tefeci hareketleri.

bu seferkinin oyle oldugunu sanmiyorum

ilki belliydi

bence bu sefer baros agresiflik yapmistir

bizimkedi cavusesku mode on yapmistir

aslinda sorun baros maros degil, su beles transfer politikamiz batirdi bizi.

nerde kaliteli oyuncu varsa hep rakipler aldi biz ise nerde beles oyuncu varsa,

nerde bitmis oyuncu varsa!

gökhan gönülü alicak yere gittik hakan baltayla volkani aldik 2008de ikitane solbek.

peki gökhan niye alinmadi cokmu güclüydü bizim sag taraf?

insan 2 senenin icinde hic mi mantikli transfer yapmaz?

selcuk inan GSde oynayamazmiydi?

yok biz rakiplerin kovdugu oyunculari aliriz ancak veya artik ise yaramayani!

GG denilen İsmail YK tipli varoş güzeli bu takıma gelmedi diye, dua edeceğinize istiyorsunuz. Bu taraftara herşey müstehak devam edin. Sabri'yle de dalga geçin üstüne hatta.

aslinda sorun baros maros degil, su beles transfer politikamiz batirdi bizi.

nerde kaliteli oyuncu varsa hep rakipler aldi biz ise nerde beles oyuncu varsa,

nerde bitmis oyuncu varsa!

gökhan gönülü alicak yere gittik hakan baltayla volkani aldik 2008de ikitane solbek.

peki gökhan niye alinmadi cokmu güclüydü bizim sag taraf?

insan 2 senenin icinde hic mi mantikli transfer yapmaz?

selcuk inan GSde oynayamazmiydi?

yok biz rakiplerin kovdugu oyunculari aliriz ancak!

Ne büyük şans ki o da Rijkaard'a denk geldi. Özellikle orta sahayı müthiş bir yapı olarak sunduk. Üstüne takımı inşa ede ede bitmedi. :)

Ayrıca bu takımdaki yerli kalitesine bakınca Sabri'ye birşey demek düşmez. Sabri ligimizin en iyi sağ beklerinden biridir. Orta sahada oynata oynata gerçek yerini unuttaracağız.

Ne büyük şans ki o da Rijkaard'a denk geldi. Özellikle orta sahayı müthiş bir yapı olarak sunduk. Üstüne takımı inşa ede ede bitmedi. :)

Ayrıca bu takımdaki yerli kalitesine bakınca Sabri'ye birşey demek düşmez. Sabri ligimizin en iyi sağ beklerinden biridir. Orta sahada oynata oynata gerçek yerini unuttaracağız.

sabrinin asil basladigi mevki sag acikti benim hatirladigim kadar.

bek olarak gününde oldumu isini iyi yapiyor.

bazen savunma hatalari yapiyor ama dogru söylüyorsun is sabriye varana kadar kactane oyuncu gitmesi lazim!

Olur bøyle seyler. Her takimda oluyordur, sorun durumu nasil duzeltecekleri. 1 milyon tane sebebi olabilir Hagi'den dolayi ya da Baros'dan dolayi. Ønemli olan bizim yønetemez yønetimin nasil bir care bulacagi ve iki tarafi gucendirmeden sezon sonuna kadar birsekilde idare etmelerini saglamasi.

Olur bøyle seyler. Her takimda oluyordur sorun durumu nasil duzeltecekleri. 1 milyon tane sebebi olabilir Hagi'den dolayi ya da Baros'dan dolayi. Ønemli olan bizim yønetemez yønetimin nasil bir care bulacagi ve iki tarafi gucendirmeden sezon sonuna kadar birsekilde idare etmelerini saglamasi.

Yönetim Baros'u gönderme kararı alırsa hiç şaşırmam. Birşeyler dönüyor ama.. :)

Hayri kardes, bu forumda Rijkaard'i en çok elestirenlerden biriyim. Baros Hagi ile degil de Rijkaard'la sorun yasaydi afedersin agzina ederdin, "Barcelona'da o kadar yildizla çalismis adam takimdaki tek yildiza bas gelemiyor" diye. Bir müddetten sonra geçeceksin efsaneligi falan, adam resmen her hareketiyle takimi batiriyor.

Ruyanda mi gordun o vaziyeti? Nerden biliyorsun? :o

yedek takımda yelek giydi diye sorun çıkartıyorsa hagi haklı

Adnan Polat uyumaya devam etsin ki uyanacagi da yok zaten. Takımımız çok iyi durumda ya bir futbolcu bile kaybetmek bizi etkilemez...

Arkadaşlar lütfen biraz susun!! Başkanımız ne dedi; "Susun artık, sessiz olun. Biraz sukunet lütfen" !!!!! Siz camiayı "kin ve nefret" tohumları ile paramparça edeceksiniz, sonra susun diyeceksiniz..Oh ne güzel yaa, suyundanda koy başkan!!"

Hagi bu gidişle Polatıda kovar belki. Hoş kovdurmak için elinden geleni yaptı ama Polatta mübarek japonla yapıştırılmış gibi. Gitmiyor adam.

Stancu ya yer açıyor işte, nasıl culio için misimoviçi kadro dışı bıraktı. Şimdi de arda iyileşti, vatandaşını koyacak yer arıyor. Geçen hafta Ergun Gürsoy da söyledi , onların zamanında da kendi istediği romen oyunculara yer açmak istemiş, ama romanyadan haginin istediği hiç bir oyuncuyu almamışlar.

Yahu Santos, Aykut hakkında neler diyor, hoca moca değil, futbol oynatamıyor diyor ama noldu. Aziz araya girdi olayı tatlıya bağladı, Şimdi Santos Caneri kesti fener uçuşa geçti. Caner olsaydı fener bu kadar galibiyeti hayatta alamazdı. İşte teknik adam, başkan böyle olur. kriz yönetmek, oyuncuları idare etmek çokönemli çünkü takımın menfaati herşeyden önemli. Yazık diyorum, bunlar demekki hala iyi günlerimizmiş. Yarın neler göreceğiz bakalım.

Baros'un Galatasaray'a kattıkları tartışılmaz. Fakat önümüzdeki sene kadroda olmamalı. Bu kadar sakatlanan bir oyuncu Galatasaray'ın santrforu olamaz, olmamalı. Baros'a guvenerek ben kadro olusturmam. Guvenıyosun adama, 17 mac yok. Bu olayın bir tarafı.

Hagi'nin Baros'u kadro dışı bırakmasına çok üzüldüm, sinirlendim, yersiz buldum, artık bıktım, kabak tadı aldım falan filan. Bir çok takımda bir sürü oyuncu var. Bu oyuncularda sorun çıkartan yok mu hiç. Tabi ki var. Sen teknik direktör olarak idareci olacaksın. adı üstünde sen direktörsün, idarecisin, yöneticisin. Fenerde Santos devre arasında hocasına küfür etti resmen. Adamlar aldılar karşılarına uyardılar, Santos gitti özür diledi. Şimdi de deli gibi oynuyor. Bunda kazançlı çıkan kim oldu? Herkes oldu. Takım oldu, taraftar oldu, teknik adam oldu, başkan oldu, futbolcu oldu. Millet futbolcu kazanıyo, biz harcamak için yarışıyoruz. Yeter artık vallahi billahi yeter. Bu futbolcuların hepsinin egosu tavanda. Sen eğer o egoyu tatmin etmezsen mutlu o-la-maz-lar. İki İki daha dört. Hagi futbolcuyken çok mu kolay bir adamdı. Fatih Terim gibi sert bi hocanın elindeydi. Fatih Hoca Hagi'nin her dediğinin onaylıyomuydu. Mutlaka onaylamadıkları vardır ama idare ediyordur mutlaka. Misi'yi kov, Baros'u kov. Olmaz kardeşim olmaz. Böyle yöneticilik olmaz. Futbolcu Hagi'nin forması evimin en güzel yerinde ama Hoca Hagi'yi istemiyorum.

Valla dün dışarıdadım bu olayı şimdi göruyorum , belki Barosu en çok sevenlerdin biridie benim ama bu durumda Hagiyi direk suçlayamam , söylendiği gibi kufur falan ettiyse Hagi haklı ama bide iki soru geliyor aklıma ...

1-Baros neden Hagiye kuffur etsinki(hem Barostan bahsediyoruz , saha içinde nekadarda sinirli olsa şimdiye kadar hiç bir Tdlan sorun yaşamamış adam) ??

2-Neden bu olaylar hep Hagiyle oluyor bide hep Yabancilar ???

Arkadaşlar hakılısınız Baros takımın en önemli oyuncularından. Belki kalsaydı Misimoviçte öyle olabilirdi. Ancak unuttuğunuz nokta Bahssettiğiniz kişi Hagi. O hagiki galatasarayla son maçına çıkmadan önce herkesten önce soyunma odasına girip Emre Belözoğlunun kramponlarıyla ilgilenmiş Hagi o kadar futbol tutkunu. yani Haginin babasının oğlunu tanımayacağı bilinen bir gerçekti değilki Baros yada Misi. yaptığı doğrudur demiyorum ancak Hagi getirilirken bunlar göz önünde bulundurulmalıydı.

vay babanın kemeğineee.....

biz hala derbiden ümitlenelim.. takım birlik olacağına ve bu takımın birlik olması için çalısacak bir teknik adam gerekirken iyice sacmalıyorlarr yahuu... nee acıdır ki 2 sezondur gereksiz kadro dışılar- oyuncuları oynatmamalar- abuk subuk taktik dizlişler-- her maçtan sonra boş laflar- futbol yerine dışarlarda boy gösterenler- taraftarını sahip çıkmayıp medya da oyuncak edenler- deplasmandaki her maçta kümeye tezaharruatları- yönetim içinde hainler- onursuz,ruhsuz futbolcular vs.... bu sezonun özeti böyle işte... sanırım büyük bir çoğunluk kendi maçlarımızdan çok barcelona ve real madrid çekişmesinin yaşandığı ispanya ligini doyasıya izlemektee...

biz futbol istiyoruz sadece. cebimiz dolsun değil....

biz stadımızda taraftar şov yapmak istiyoruz..... stadımızda hüsranlar değill...

biz deplasmanda hakettiğince oynayan rakip taraftara alay konusu olmayan takım istiyoruzzz......

biz galatasaray formasını hakeden futbolcu-teknik adam-yönetici istiyoruz.... kendi alemlerinde gezen değill....

biz başımız dik bir şekilde oynadık yendik ve yenildikk demek istiyoruz. boynumuz bükük alay edilircesine bir durum yaşamak değilll...

biz huzur ve başarı istiyoruz... sonra görmelerin yaptığı günlük başarılar gibi değilll... tarih yazdığımız günlerdeki gibi saygı gösterilecek bir takımmm.....

alayına isyannnnnnnn--- alayına tepkiiii---- alemmmm kralll olduğunu zanneder 18 mart ta aslan seyrantepenin çimlerine gömerrr..... alem tek kral biziz biz kimmiyiz... GALATASARAY TÜRKİYE'DİR....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt