Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

unbenannt-1suve.gif

Yiyosa kadro dışı bırak... Alırsın o zaman derbiyi... Egoist herif...

İşin aslı şu. Hagi antreman sonunda Baros'tan 5 dakika şut çalışmasını istiyor. Baros direk reddediyor. Hagi tekrar ediyor, Baros "hayır" diyor. Hagi de antremandan gönderip yönetime rapor ediyor durumu.

Baros'un yaptığı terbiyesizliktir. Zaten döndüğünden beri herkesle bir didişme halinde. Hagi'nin güçsüz düşmesini fırsat bilip bu şekilde bir tavır takınması çok çok büyük ayıptır. Sadece Hagi'ye değil Galatasaray' a yapılan bir ayıptır.

Belli ki gitmeyi kafaya koymuş. Yolu açık olsun.

Benim yazdığım olay bizzat Hagi'nin yönetime yazdığı rapordur. Ama mutlaka bir başlangıcı vardır. Baros birşeye sinirlenmiştir, tepkisini burda koymuştur.

Ama ne olursa olsun zerre kadar önemi yok. İsimler önemli değil, bu klübün bir teknik direktörü var ve o sana yapmakla yükümlü olduğun, karşılığında milyon eurolar kazandığın işini yap diyor. Yapmama gibi bir lüksün yok. Galatasaray Baros' a "bu sene biraz fazla zarar ettik, sen de beklediğimiz golleri atamadın, takım da küme düşme hattında, sana 2,5 değil de, 1,5 verelim" dese ne yapar Baros? Aynı şey. Galatasaray sana karşı tüm yükümlülüklerini yerine getiriyorsa sen de yerine getireceksin. Hoşuna gitse de getireceksein gitmese de. Sana "git bana çay getir" diyen yok.

Hagi iyi bir teknik direktör olmayabilir, zor insan olabilir, takıntılı olabilir. Bu Galatasaray'ın sorunudur, futbolcu işini yapmaya devam edecek.

Eğer taraftar bu konuda Baros'un tarafında yer alırsa Galatasaray' a ihanet etmiş olur. Bu konuda Hagi = Galatasaray' dır. Baros' a gereken ceza verilmezse yarın "Emre Çolak çok şımardı" diye kimse ağlamasın.

Ali Erdoğan

Ben inanmıyorum böyle bişey olduğuna. İnanmıyorum kardeşim:) bekleyip göreceğiz.. Ali Erdoğan denen arkadaş 3 oyuncu getirmişti dimi sene başı ? sözde tabi.

Fener maçı öncesi yapılırmı bu be hagi?Zaten gönderileceğinin farkında hagi bir an önce tazminatı cebe koyup otelime döneyim düşüncesindedir hagi.

Scoutgs kolpacıları hiç konuşmasın.Güvenirilirlikleri yok.Zerre inanmıyorum.

Takımda öyle çok disiplinsizlik baş göstermiş ki adı sanı ne olursa olsun disiplin konusunda feragat etmeyen adamı gören taraftarın isyan ettiği bir durumdur. Yargılamadan olayın iç yüzünü bilmeden "urun kellesunu" muamelesi yaptığınız hagi 3 senedir bu takımda oluşan başı boşluğu kendi yöntemleri ile temizlemeye çalışıyor. Ama hala yok neden yıldız oyunculara takıyor işte kıskanç hagi. Hagi mi kıskanç. Güldürmeyin be adamı. Hagi Galatasaray kulübü ile beraber olduğu müddette 10 dan fazla kupa kazandırdı bu adam. Şimdi ona defol git yeaaa diyen ergenlerin onun attığı goller , kattığı başarılar sayesinde Galatasaraylı olduğunu biliyoruz. Hagi hakeme tükürdü. Hagi kopenhag ta kırmızı kart gördü o zamanında en disiplinsiz adamdı şimdi mi disiplinli hoca oldu yeeaaa diyen başka ergen bir grup daha var. Hagi sahada yumruk atan adamı mı kadro dışı bıraktı. (Cana) Maçta eli belinde dolaşan adamları mı? (Misimovic)

Gelelim Baros olayına. Hep hagi suçlu değil mi Baros sakatlıktan çıkar sahada yürüyemez halde 4 hafta geçer anca kendisini toparlar sonra pat bi elle oynama sarı kart. Haftaya yoksun. Şimdiye kadar her 3 maçın birinde sarı kart görmüş biri baros. Sakatlığı süresinde kendi mi istedi sakatlanmayı yeaaa diyen ayrı ergen grubu da var. Hayır kendi istemedi. Ama sakatlıkların bu derece uzun sürmesi kendisine bakmadığını göstermez mi? Sakatlıktan çıktıktan sonra fit durumda gelmemesi 1 aydır hala ayağına top geldiğinde ürkek ceylan gibi titremesi Haginin suçu mu? Barosun işi karşı karşıya 3 net pozisyonu atmak mı yerinden sökülen korner direğini top toplayıcı bebelere vermek yerine kendisinin götürmesi mi?

Rijkaardın Skibbe nin yumuşak karnı bu takıma ne verdi acaba. Yoksa en büyük başarıları Fatih Terim zamanı teknik ekiple kazanmadık mı? Fatih Terim zamanında Hagi hangi antrenmandan kovuldu. Yoksa Terim mi çok tırsaktı? Bi laf ederken ucu öyle yerlere gidiyor ki sonunda laf ettiğiniz adam bu takımdan gidince özlüyoruz Hagi reyis diye ağlayan kişileri burda görmekten tiksiniyorum.

Scoutgs kolpacıları hiç konuşmasın.Güvenirilirlikleri yok.Zerre inanmıyorum.

Baros gitmek felan istemiyor adam isyankar ama takımın haline.. yapsa skibbe zamanında yapardı bülent zamanında yapardı..

not: scoutgs'ye bende inanmıyorum.

Takımda öyle çok disiplinsizlik baş göstermiş ki adı sanı ne olursa olsun disiplin konusunda feragat etmeyen adamı gören taraftarın isyan ettiği bir durumdur. Yargılamadan olayın iç yüzünü bilmeden "urun kellesunu" muamelesi yaptığınız hagi 3 senedir bu takımda oluşan başı boşluğu kendi yöntemleri ile temizlemeye çalışıyor. Ama hala yok neden yıldız oyunculara takıyor işte kıskanç hagi. Hagi mi kıskanç. Güldürmeyin be adamı. Hagi Galatasaray kulübü ile beraber olduğu müddette 10 dan fazla kupa kazandırdı bu adam. Şimdi ona defol git yeaaa diyen ergenlerin onun attığı goller , kattığı başarılar sayesinde Galatasaraylı olduğunu biliyoruz. Hagi hakeme tükürdü. Hagi kopenhag ta kırmızı kart gördü o zamanında en disiplinsiz adamdı şimdi mi disiplinli hoca oldu yeeaaa diyen başka ergen bir grup daha var. Hagi sahada yumruk atan adamı mı kadro dışı bıraktı. (Cana) Maçta eli belinde dolaşan adamları mı? (Misimovic)

Gelelim Baros olayına. Hep hagi suçlu değil mi Baros sakatlıktan çıkar sahada yürüyemez halde 4 hafta geçer anca kendisini toparlar sonra pat bi elle oynama sarı kart. Haftaya yoksun. Şimdiye kadar her 3 maçın birinde sarı kart görmüş biri baros. Sakatlığı süresinde kendi mi istedi sakatlanmayı yeaaa diyen ayrı ergen grubu da var. Hayır kendi istemedi. Ama sakatlıkların bu derece uzun sürmesi kendisine bakmadığını göstermez mi? Sakatlıktan çıktıktan sonra fit durumda gelmemesi 1 aydır hala ayağına top geldiğinde ürkek ceylan gibi titremesi Haginin suçu mu? Barosun işi karşı karşıya 3 net pozisyonu atmak mı yerinden sökülen korner direğini top toplayıcı bebelere vermek yerine kendisinin götürmesi mi?

Rijkaardın Skibbe nin yumuşak karnı bu takıma ne verdi acaba. Yoksa en büyük başarıları Fatih Terim zamanı teknik ekiple kazanmadık mı? Fatih Terim zamanında Hagi hangi antrenmandan kovuldu. Yoksa Terim mi çok tırsaktı? Bi laf ederken ucu öyle yerlere gidiyor ki sonunda laf ettiğiniz adam bu takımdan gidince özlüyoruz Hagi reyis diye ağlayan kişileri burda görmekten tiksiniyorum.

Her konuda mantıklı bir nokta bulmaya çalışma.Baros bu takımda eleştirilecek son kişidir.Sende başından beri Baros takıntısı var zaten.

Her konuda mantıklı bir nokta bulmaya çalışma.Baros bu takımda eleştirilecek son kişidir.Sende başından beri Baros takıntısı var zaten.

Yapma be Merih Baros takıntısı yüzünden mi yazdığımı söylüyorsun. Bunu senin söylemen içimi acıttı

Formica,Biglia,Ledesma,Rosicky nerde ya ben göremiyorumda..

G.SARAY'DA YENİ PROBLEM BAROS.. HAGİ "İYİYSE İDMANA ÇIKAR" DEDİ. BAROS ŞOK AÇIKLAMA YAPTI. İPLER KOPMA NOKTASINDA..

Oynadığı maçlarda gerçekten üstün özellikleri ile rakip defansın belalısı olan, ancak bir türlü sakatlığı geçmeyen Galatasaray'ın EN PAHALI futbolcusu BAROS için Hagi'nin Antalya'da yaptığı açıklamada verdiği mesaj ilginçti. Bu mesajın üzerine BAROS'un tavrı ve söyledikleri de Hagi'nin söylediklerinden daha ilginçti. İstemediği oyuncuyu bir kalemde çizen Hagi, Baros'un üzerini çizmek üzere.. İŞTE HABERİN AYRINTISI.

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, Antalya kampında yaptığı basın toplantısında BAROS için sorulan bir soruya "BEN BİLMİYORUM. DOKTORLAR BİLİYOR.. EĞER İYİLEŞİRSE, İDMANLARA ÇIKAR. BUNU BANA DEĞİL, DOKTORLARA SORUN" diyerek cevap vermişti..

Bu cevabı ile BAROS ile birebir konuşmadığını, ya da konuşmak istemediğini ortaya koyan HAGİ, Baros'un sakatlığının KAFASINDA olduğunu, oynamak için isteksiz olduğunu ima etmesi şeklinde değerlendirilmişti..

DOKTORLAR ÇARESİZ.. SENİ ÜLKENE GÖNDERELİM dediler. BAROS ŞOK BİR CEVAP VERDİ..

Erhan Telli'nin haberi iplerin nasıl gerildiğini ortaya koyuyordu.. Hagi'nin topu doktorlara atması ve DOKTORLAR İYİLEŞTİRSİN, BİZE İYİ DESİN, İDMANA ÇIKSIN demesi, sağlık kurulunu da zor durumda bıraktı..

Baros'un "SAKATLIĞIM HER GEÇEN GÜN KÖTÜYE GİDİYOR" demesine rağmen, doktorlar iyileştiğini belirten bir cevap vererek sakatlığının KAFASINDA olduğunu ima ederek SENİ ÜLKENE GÖNDERELİM, HAVA DEĞİŞİKLİĞİ İYİ GELİR dedi..

BAROS "HAVA DEĞİŞİKLİĞİ DEĞİL, TAKIM DEĞİŞİKLİĞİ İYİ GELİR.."

Doktorların bu önerisine BAROS gemileri yaktığını Hagi'ye tavır aldığını ve Galatasaray'da oynamak istemediğini BANA HAVA DEĞİŞİMİ DEĞİL, KULÜP DEĞİŞİMİ İYİ GELİR dedi..

ÇANTASINI ALDI GİTTİ. OLAYA ŞAHİT OLAN FUTBOLCULAR DUYDUKLARINA İNANAMADI..

Çek golcü, “Belki hava değişimi iyi gelmez ama kulüp değişikliği daha iyi gelir” dedikten sonra çantasını alarak odadan çıktı. Olaya şahit olan diğer futbolcular ise duydukları bu sözlerle büyük bir şok yaşadı. Baros’un bu çıkışının Florya’da bomba etkisi yarattığı ve yönetime kadar ulaştığı bildirildi.

ZAMAN ‘İLAÇ’ OLMADI

Tecrübeli golcüyle ilgili krize, ‘zaman’ da çare olmadı. Yeni yıl tatilini geçirdikten sonra Florya’ya dönen Baros, herkes oynamasını beklerken ağrılarının geçmediğini söyleyerek, kendisini kampa götürmek isteyen teknik direktör Hagi ile karşı karşıya geldi. Oyuncusunun bu tavrına bir anlam veremeyen Hagi’nin Baros’un kampa gelmek istememesine oldukça içerlediği ve bu durumu yönetime rapor ederek “Onun yerine yeni bir golcü alınmasını istiyorum” dediği öğrenildi.

Sezon başında ücreti 2.5 milyon Euro’ya çıkartılan Baros’un tavrı, G.Saray’da Misimovic’in ardından gelecek ikinci bir krizin habercisi olarak gösteriliyor. Çek golcüye olan tepkiler sakatlığı ve isteksiz hareketleriyle sınırlı değil. Özel yaşantısına dikkat etmemesi ve bir hafta önce basında çıkan hoş olmayan görüntüleri Baros’un gözden düşmesine neden olan faktörlerden bazıları

Türkspor'un geçmişteki haberi.Kaynak güvenilir değil.

Hagi'nin resti Baros'u muma çevirdi... Sorumsuz tavırları ve disiplinsizlikleri ile tartışılan Baros, G.Saray için Milli Takımı'na gitmedi.

Devre arasında Antalya'da yapılan kampa katılmaması üzerine Rumen teknik adamın �Baros'un neden burada olduğunu bana değil, kendisine sorun. Bunu bende bilmiyorum. Forvet transferine mecburuz� sözleri ile çektiği rest, Çek futbolcuyu akıllandırdı.

Stancu'nun da transfer edilmesiyle kendine çeki düzen veren ve Eskişehirspor maçında da 1 gol kaydeden Milan Baros, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'ndan affını istedi.

Bizzat kendisi aradı

Geçtiğimiz yıl oynanan Fenerbahçe derbisinde geçirdiği sakatlığın ardından düzenli forma şansı bulamayıp, sürekli sakatlığı nükseden yıldız oyuncu Çek Cumhuriyeti Federasyonu ve Milli Takım Teknik Direktörü Michal Bilek ile görüştü. Çek Cumhuriyeti'nin Hırvatistan ile yapacağı özel maç için kadroya çağırılan Baros, bu davete olumlu yanıt vermedi.

Henüz G.Saray formasına yeni yeni kavuşan ve sakatlığını yeni atlatan golcü oyuncu, Bilek'i bizzat kendisi aradı.

Daha yeni düzeldim

Baros, milli takım çalıştırıcısına kendisini kadroya davet ettiği için teşekkür ettikten sonra, �Önce Galatasaray� diyerek Hırvatistan maçı için Milli Takım'a gelemeyeceğini söyledi. Baros, sakatlığının yeni düzeldiğini hocasına bildirip, �1.5 yıldır G.Saray Takımı'na üst düzey katkı sağlayamadım. Yaşadığım sakatlıklar beni çok geriye itti. Bunda hazır olmadan oynamamın büyük payı var. Son olarak G.Saray ile 25 dakika Eskişehir maçında oynadım.

2.5 milyon Euro

Fakat zorlandım. Gelsem de bir faydam olmaz. Çünkü 90 dakika oynayabilecek düzeyde değilim. Bu bana zarar verebilir. Sizden affımı istiyorum. Burada kendimi hazırlamalıyım. Çünkü beni bekleyen ve güvenen bir camia var. 1.5 ay daha sizden süre istiyorum� diyerek gelemeyeceğini belirtti. Sezon başında sözleşmesini 3 yıllığına uzatıp zam ile yıllık 2.5 milyon Euro'ya imza atan Milan Baros'un Hagi'nin gözüne girmek ve tekrar G.Saray'da ilk 11'e kavuşmak için sürpriz bir fedakarlık yapmış oldu.

Webaslan

Buda Antep maçı öncesi.

BAROS İLE KONUŞUP ORTAK BİR KARAR VERECEĞİZ

Baros ile konuşacağım bugün yarın. G.Antep maçından önce de konuştuk zaten. Oturup konuşacağız ve ne karar alacağımız ortaya çıkacak. Kendisiyle konuşacağım ve birlikte ortak bir karar alacağız.(Burada sakatlığından bahsediyor herhalde)

Yapma be Merih Baros takıntısı yüzünden mi yazdığımı söylüyorsun. Bunu senin söylemen içimi acıttı

Baros'a bilerek sakatlanıyor, çalışmıyor iması hoş değil usta.Bu herifin sırtına yüklenip, onu hamal eden yönetim suçlu.Tek forvet olarak muhtaç eden, yanlış tedavi eden sağlık kurulu suçlu.Bu adam servet gibileri aktif dinlenme yaparken ankaragücü maçında ekstra koşup, top kaparken sakatlanan, çıktığında ağlayan adamdır.Senin için sadece futbolcudur benim için futbolcudan fazlasıdır.Hemen silip atamam kusura bakma.

Merih Ince'nin metodlarini acikliyorum:

Bir fikir ediniyor, karsi cikanlara ya "sen zaten boylesin" ya da "sen zaten bunun hakkinda da boyle demistin diyor. Kazim gibi olaylarda lafini yiyince "olabilir kardesh" diyor.

...

Dağlar oy oy oy yollar oy oy oy.... Sezon bitsede ne olacaksa olsa ya... Başlarım böyle işe. Bizi üzmeye kimsenin hakkı yok.

Tamamda Ali abi Haginin yabancılara takmasını neye balıyorsun ??

Gelirken daha İnsua,Misimovic kesildi Kewell ve Neilla sorunları olduğu haberleri vardı , Barosla durum belli (ki Baros Galatasarayda Bulent,Rijkaard,Skibbeyle çalıştı ve hiç sorun yaşamadı),biz kaç senederim diyoruz herkez diyor bu takımın sorunu yerliler ama Hagi gelirken daha kaliteli yabancıları sildi tefterden , onların yerine onlardan kalitesiz yabancılar aldırdı..

Burda hiç mi Haginin suçu yok ??

Merih Ince'nin metodlarini acikliyorum:

Bir fikir ediniyor, karsi cikanlara ya "sen zaten boylesin" ya da "sen zaten bunun hakkinda da boyle demistin diyor. Kazim gibi olaylarda lafini yiyince "olabilir kardesh" diyor.

Senin gibi saplantılı değilim çok şükür koala kardeşim. Yanlış yaptımı kabul ediyorum, ego denizinde boğulmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt