Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Baros'u kadro dışı bırakıp tek forvet stancu ile bi dahaki sezona giriş yaparız. oda sakatlanınca arda'yı forvete koyarız. sezon ortasındada stancunun tecrübelisini almalıyız diye açıklama yaparız..

Baros'a bilerek sakatlanıyor, çalışmıyor iması hoş değil usta.Bu herifin sırtına yüklenip, onu hamal eden yönetim suçlu.Tek forvet olarak muhtaç eden, yanlış tedavi eden sağlık kurulu suçlu.Bu adam servet gibileri aktif dinlenme yaparken ankaragücü maçında ekstra koşup, top kaparken sakatlanan, çıktığında ağlayan adamdır.Senin için sadece futbolcudur benim için futbolcudan fazlasıdır.Hemen silip atamam kusura bakma.

Merih Baros bilerek sakatlanıyor demedim ama ciddiyetsizce sakatlık sonrası toparlanmıyor. Ama Baros şu yukarıdaki haberlerin ilerde doğru çıkacağını kabul edersek antrenmanda Teknik Direktörünün ondan istediği daha fazla çalışma arzusunu yapmadıysa gene de bir futbolcudan daha fazla diyebilecek miyiz? Bunu Hagi ismini geçelim. Hangi futbolcu bir teknik direktörünün dediklerini yapmaz. Baros büyük bir futbolcu. Ama her maç sarı kart görecek mi diye bekliyorum. Hangi Galatasaray oyuncusu Cana dahil onun bu rekorunu geçebilir. Üstelik bir forvet olarak. Elle topla oynamaktan kendini yere atmaktan kaç kere sarı kart gördüğüne çok örnek verilir. Baros konusu aslında epey uzun ama Baros disiplinli bir adam değil . Aslında konu uzun 3 sene öncesine döndürür de uzatmayayım. Senin görüşlerine de saygım var tabii.

Merih Baros bilerek sakatlanıyor demedim ama ciddiyetsizce sakatlık sonrası toparlanmıyor. Ama Baros şu yukarıdaki haberlerin ilerde doğru çıkacağını kabul edersek antrenmanda Teknik Direktörünün ondan istediği daha fazla çalışma arzusunu yapmadıysa gene de bir futbolcudan daha fazla diyebilecek miyiz? Bunu Hagi ismini geçelim. Hangi futbolcu bir teknik direktörünün dediklerini yapmaz. Baros büyük bir futbolcu. Ama her maç sarı kart görecek mi diye bekliyorum. Hangi Galatasaray oyuncusu Cana dahil onun bu rekorunu geçebilir. Üstelik bir forvet olarak. Elle topla oynamaktan kendini yere atmaktan kaç kere sarı kart gördüğüne çok örnek verilir. Baros konusu aslında epey uzun ama Baros disiplinli bir adam değil . Aslında konu uzun 3 sene öncesine döndürür de uzatmayayım. Senin görüşlerine de saygım var tabii.

Şimdi süperyıldız dediğin adamın egosu vardır.İdare edeceksin.Bu takımı yetenek bazında değerlendirirsen Baros ve diğerleri diye ayırırsın.Elinde böyle bir adam varsa onunla konuşacaksın, dediklerini dikkate alacaksın. Hagi ne yapıyor? Kestirip atıyor.

Baros'un isyankar yapısıdır o kartları görme nedenleri.Ayrıca son gördüğü kart tamamen fener maçına yönelikti o ayrı.

Sorun şu ki malesef Hagi futbol oynadığı dönemde kalmış.Ben inancımı kaybettim şu olaydan sonra.

unbenannt-1suve.gif

Neyse en kısa zamanda açıklama yapılacaktır dedi bugün yarın yapılırmı acaba. sn Polat yurt dışındaymış gerçi..

Tamamda Ali abi Haginin yabancılara takmasını neye balıyorsun ??

Gelirken daha İnsua,Misimovic kesildi Kewell ve Neilla sorunları olduğu haberleri vardı , Barosla durum belli (ki Baros Galatasarayda Bulent,Rijkaard,Skibbeyle çalıştı ve hiç sorun yaşamadı),biz kaç senederim diyoruz herkez diyor bu takımın sorunu yerliler ama Hagi gelirken daha kaliteli yabancıları sildi tefterden , onların yerine onlardan kalitesiz yabancılar aldırdı..

Burda hiç mi Haginin suçu yok ??

Hagi baktı ki Galatasaray kapasitesi sınırlı yerlilerle kaliteli yabancıları kaynaştırmış. İç piyasadan pahalı ama kaliteli yerliler yerine ucuz ama kalitesiz yerliler almış. Parayı da yabancı oyunculara harcamış. Dolayısıyla bir mustafa sarpın kapasitesini ne kadar zorlatacağını biliyor çünkü hiç bi halt olmaz. Keza bir Ayhanın da. Ama Misimovic öyle değil. Oysa ne olursa olsun 9 maçta sonu 1 asist olacak bir adam değildi Misimovic. Ancak gelen yabancıların kendi kapasitelerini göstermemesine kızıyor. Burda da haklı. Senelik 2.5 milyon euro alan bir Baros var ama 6 ay için 250 bin euro alan bir Culio. Acaba Hagi 3 gün sonra gene sakatlansa Baros ve yine fit dönmese Culio ya çık oyna kurtar bizi diyebilecek mi? İki yolu seçeceğiz. Ya skibbe gidi yıldız oyuncuları pohpohlayan ama yerlileri küstüren ya da yıldız mıldız anlamam adam gibi oynayacaksınız diyen Kalli gibi biri mi? İkincisi benim gözümde daha iyi. Mourinho nun Benzemayı poh pohladığını zannetmiyorum. Profesyonel oyuncu ise yedek kalmayı tribunde oturmayı göze alacak çalışacak kendine dikkat edeceksin

Hagi Galatasaray'a zarar vermek isteyecek biri değil.Taparız elbet.Ama Maradona ile ortak noktaları var.Bugün dünya kupasında Arjantin'in Cambiasso,Zanetti ve Lucho Gonzales gibi adamlardan neden yararlanmadığını kimse bilmiyor.Maradona egosuna yenik düştü ve kovuldu.

Hagi de aynı yönde ilerliyor.Mantıklı bir iş yapmıyor.

Şimdi süperyıldız dediğin adamın egosu vardır.İdare edeceksin.Bu takımı yetenek bazında değerlendirirsen Baros ve diğerleri diye ayırırsın.Elinde böyle bir adam varsa onunla konuşacaksın, dediklerini dikkate alacaksın. Hagi ne yapıyor? Kestirip atıyor.

Baros'un isyankar yapısıdır o kartları görme nedenleri.Ayrıca son gördüğü kart tamamen fener maçına yönelikti o ayrı.

Sorun şu ki malesef Hagi futbol oynadığı dönemde kalmış.Ben inancımı kaybettim şu olaydan sonra.

Canın sağolsun Merih keşke dediklerin gibi düzeltebilsek te arka arkaya şampiyonluklar görsek.

Tartışma hakkında bir sürü spekülasyon var bu gidişle bu olayda da gerçek sebebi aylar sonra öğreneceğiz!

Ama kabaca sebep gözetmeksizin bakarsak, Hagi basındaki haberlerden, özellikle yönetimin tutumundan ve sanırım antreman ve maç içerisindeki uygulamalarından dolayı oldukça zayıf düştü, bunu gören ve kendisinde bu cesareti bulan oyuncular da saldırmaya başladı HAgi'ye.

Ben Baros'un gitmek gibi bir niyetinin olduğunu düşünmüyorum, zira gideceği yerde hele de sözleşmesi devam ettiğinden verilecek bonservisi hesaba katarsak ve buradaki vergi sisteminden dolayı eline geçen net parayı hiç bir yerden alamayacağı için gitmek gibi bir çılgınlığa giremez, girerse de buna menejeri izin vermez o yüzde olayın sebebinin Hagi'nin zayıf düşürülmesi ile ilgli olduğunu düşünüyorum ben.

Veeeee asıl sorunun bu tğr hareketlerin sadece bununla sınırlı kalmayacağını ve diğer oyuncuların da sırayla salvoya başlayacaklarını düşünüyorum.

Takımda öyle çok disiplinsizlik baş göstermiş ki adı sanı ne olursa olsun disiplin konusunda feragat etmeyen adamı gören taraftarın isyan ettiği bir durumdur. Yargılamadan olayın iç yüzünü bilmeden "urun kellesunu" muamelesi yaptığınız hagi 3 senedir bu takımda oluşan başı boşluğu kendi yöntemleri ile temizlemeye çalışıyor. Ama hala yok neden yıldız oyunculara takıyor işte kıskanç hagi. Hagi mi kıskanç. Güldürmeyin be adamı. Hagi Galatasaray kulübü ile beraber olduğu müddette 10 dan fazla kupa kazandırdı bu adam. Şimdi ona defol git yeaaa diyen ergenlerin onun attığı goller , kattığı başarılar sayesinde Galatasaraylı olduğunu biliyoruz. Hagi hakeme tükürdü. Hagi kopenhag ta kırmızı kart gördü o zamanında en disiplinsiz adamdı şimdi mi disiplinli hoca oldu yeeaaa diyen başka ergen bir grup daha var. Hagi sahada yumruk atan adamı mı kadro dışı bıraktı. (Cana) Maçta eli belinde dolaşan adamları mı? (Misimovic)

Gelelim Baros olayına. Hep hagi suçlu değil mi Baros sakatlıktan çıkar sahada yürüyemez halde 4 hafta geçer anca kendisini toparlar sonra pat bi elle oynama sarı kart. Haftaya yoksun. Şimdiye kadar her 3 maçın birinde sarı kart görmüş biri baros. Sakatlığı süresinde kendi mi istedi sakatlanmayı yeaaa diyen ayrı ergen grubu da var. Hayır kendi istemedi. Ama sakatlıkların bu derece uzun sürmesi kendisine bakmadığını göstermez mi? Sakatlıktan çıktıktan sonra fit durumda gelmemesi 1 aydır hala ayağına top geldiğinde ürkek ceylan gibi titremesi Haginin suçu mu? Barosun işi karşı karşıya 3 net pozisyonu atmak mı yerinden sökülen korner direğini top toplayıcı bebelere vermek yerine kendisinin götürmesi mi?

Rijkaardın Skibbe nin yumuşak karnı bu takıma ne verdi acaba. Yoksa en büyük başarıları Fatih Terim zamanı teknik ekiple kazanmadık mı? Fatih Terim zamanında Hagi hangi antrenmandan kovuldu. Yoksa Terim mi çok tırsaktı? Bi laf ederken ucu öyle yerlere gidiyor ki sonunda laf ettiğiniz adam bu takımdan gidince özlüyoruz Hagi reyis diye ağlayan kişileri burda görmekten tiksiniyorum.

İmza

Hagi baktı ki Galatasaray kapasitesi sınırlı yerlilerle kaliteli yabancıları kaynaştırmış. İç piyasadan pahalı ama kaliteli yerliler yerine ucuz ama kalitesiz yerliler almış. Parayı da yabancı oyunculara harcamış. Dolayısıyla bir mustafa sarpın kapasitesini ne kadar zorlatacağını biliyor çünkü hiç bi halt olmaz. Keza bir Ayhanın da. Ama Misimovic öyle değil. Oysa ne olursa olsun 9 maçta sonu 1 asist olacak bir adam değildi Misimovic. Ancak gelen yabancıların kendi kapasitelerini göstermemesine kızıyor. Burda da haklı. Senelik 2.5 milyon euro alan bir Baros var ama 6 ay için 250 bin euro alan bir Culio. Acaba Hagi 3 gün sonra gene sakatlansa Baros ve yine fit dönmese Culio ya çık oyna kurtar bizi diyebilecek mi? İki yolu seçeceğiz. Ya skibbe gidi yıldız oyuncuları pohpohlayan ama yerlileri küstüren ya da yıldız mıldız anlamam adam gibi oynayacaksınız diyen Kalli gibi biri mi? İkincisi benim gözümde daha iyi. Mourinho nun Benzemayı poh pohladığını zannetmiyorum. Profesyonel oyuncu ise yedek kalmayı tribunde oturmayı göze alacak çalışacak kendine dikkat edeceksin

kusura bakma da Misimovicin yanında 5 para etmez adamlar olursa Misimovicin o 1 asisti bile mucize. Üstelik sol açık oynarken

Baros fener maçında oynamazsa hiç izlemeye bile gerek yok.. Anılı koyar forvete bizide deli eder olucağı bu :) şimdiden söyliyim 3 ay sonra zaman lazım derse ve romanyadan 2 3 oyuncu daha getirirse ne diyeceksiniz ?

Cana-Culio-Misimovic orta sahası mükemmel olurdu bana göre.Tam birbirini tamamlayacak oyuncular

Yönetimin bile istemediği, arkasında durmadığı teknikdirektörü hangi oyuncu takar. Ben Ankara maçında oyuncuların Hagiyede tepki vereceğini ve çok ağır bir yenilgi alacağımızı düşünüyorum.

Yönetimin bile istemediği, arkasında durmadığı teknikdirektörü hangi oyuncu takar. Ben Ankara maçında oyuncuların Hagiyede tepki vereceğini ve çok ağır bir yenilgi alacağımızı düşünüyorum.

Ankaragücü maçındann sonra geldi Ankaragücü maçından sonra gider

Hagi'nin teknik direktörlük ve futbol bilgisine şu forumda bir kez laf etmedim.Şunu çıkar bunu koy diye eleştirmedim.Getirdiği oyuncuları övdüm.Ama egosal anlamda sorunları olduğu bir gerçek ve malesef bu onun üst düzey bir teknik direktör olmasını engelleyecek.Man management olayı yok Hagi'de.

İlisininde ortası bi Td bulalım en iyisi :)

Baros fener maçında oynamazsa hiç izlemeye bile gerek yok.. Anılı koyar forvete bizide deli eder olucağı bu :) şimdiden söyliyim 3 ay sonra zaman lazım derse ve romanyadan 2 3 oyuncu daha getirirse ne diyeceksiniz ?

Vaybe inanamiyorum furkanerdem hakliydi

diyecegiz

Hagi'nin teknik direktörlük ve futbol bilgisine şu forumda bir kez laf etmedim.Şunu çıkar bunu koy diye eleştirmedim.Getirdiği oyuncuları övdüm.Ama egosal anlamda sorunları olduğu bir gerçek ve malesef bu onun üst düzey bir teknik direktör olmasını engelleyecek.Man management olayı yok Hagi'de.

Malesef öyle..

Ben baros'un kötü bişey yapıcağını t.direktör satıcağını takımını satıcağını düşünmüyorum, tamamen takımın durumuyla ilgili gene isyankar tavırlara girmiştir başka bişey yoktur..

Scoutgs ne demiş beyler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt