Başakşehir, Arda Turan'la Anlaştı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonrada diyorlar ki Başakşehir güzel bir proje takımıymış. Büyüklerin yaptığı gibi abuk sabuk paralarla modası geçmiş oyuncu alarak proje takımı olunmuyor. Üstüne de siyasi desteğiyle bir sürü sponsor vb. imkanları sağlıyorlar ama gel görki proje takımıymış, komik:D

Altyapıya daha fazla yönelen bir takım olup şu noktada olsalar tebrik ederdim ama beter olsunlar hatta Arda transferi ile bu yola girdiler yavaştan.

altyapıya yatırım yapmayan bir proje takımıymış pardonda neyin projesi bu derler adama cep doldurma projesi mi?

saçma sapan kaprisler yüzünden bize gelmiyor
sanki arda gibi türk oyuncu var,milli takım başka biz başka
takım karıştırma olayı olmazdı burada,başakşehir çok güçlü bir rakip olacak

Zor gibi görünen ancak kolay bir soru. cvp : hyr.

Tamam şimdi ben de senin soruna cevap vereyim,Milli Takım'da da demişti içime sinmediği halde takıma yeniden aldım diye.Yani çok çok zor imkansıza yakın.Arda işi Terim kaldığı sürece iptal diye düşünüyorum.

Arda gitsin dertler bitsin.

Bence bu cocugun kariyeri bayrampasa altintepsi sporda bitecek.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam önümüzdeki sezona futbolu bırakır yahu adamın futbolun f si ile alakası kalmamış artık.

Bazı futbolcular vardır 1 sene de bile efsane olurlar en basiti yakın zamandan hatırlarsak Ujfalusi ya da Elmander bu tarz adamları taraftar keyfine mi seviyordu tabi ki keyfine değil çünkü bu adamlar savaşçı futbolculardır taraftar böyle futbolculara her zaman saygı gösterir ve sonsuza kadar sevmeye devam eder peki bu adamların başarılı olma sebepleri neler; kendilerine bakmaları, yaşantıları, kişilikleri ve en büyüğü de karakter'leridir. Elmander dönecek diye herkes heyecanlanırken Arda için çoğunluk gelmesin diyorsa burada bence sorgulanması gereken kişi Arda'dır. Arda'yı sevip sevmeme de değil Arda'nın yaptıklarıdır ve kendi hatalarından hiçbir zaman ders çıkarmamasıdır.

1) 2010-11 sezonun da hem takımın 10 numarası hem de kaptanısın fakat takımın yanında değilsin gerçekten seven gerçekten gönül veren hatta bizim gibi sevdiğini iddaa eden bir kişinin yapacağı bir davranış değil. Takım zorlu deplasmanlara giderken sakatlığını bahane edip açılışlara katılmak, yenildiğimiz maçlardan sonra kıvanç'la beraber arabanın içinde gülerek çıkmaları, takım gene deplasmana giderken takımla gitmeyip aziz yıldırımın açılışlarına katılması...

2) 2011-12 sezonunda Terim geldi ve Arda'ya ihtiyacım var demişti fakat Arda transferin son 2-3 gününde ben gitmek istiyorum dedi ve arkasına bakmadan gitti o sezon 10 numarasız oynadık çünkü Arda'ya en çok ihtiyacımız olduğu zaman bırakıp gitti yerine adam bile alacak süre bırakmadı...

3) Kavga edebilir, tartışabilir kendine göre haklı gerekçeleri olabilir fakat gel gelelim Terim bile basın toplantısından benim bile hatalarım var dediği yerde Arda'nın hiçbir zaman hatalarını kabul etmeyip tam tersi daha da abartması...

4) Caner, Gökhan, Burak gibi arkadaşlarıyla milli takım kampında tarihimizin en önemli hocası ve İmparator Fatih Terim'e prim konusunda karşı geleceğine çıkıp Galatasaray için her zaman efsane adamın yanında olup gerçek Galatasaray'lı kimliğini koyamadı.

5) Daha çok olay var, Galatasaray taraftarı konu Galatasaray menfaatleri olduğu zaman herkesle barışabilir ama hiçbir zaman çıkıp hatalarından ders almayan adam özür bile dilemiyorsa hatta hata yaptığını bile kabul etmiyorsa mümkünse bizden uzak dursun...

6) Bu forumda gerçekten Galatasaray'ı seven bir insan çıkıp da yükselenim beşiktaş demez, diyemez ama bu adam tüm medya önünde bunu rahatlıkla söylebiliyor

Son düzenleme:
Kariyerinde böyle bir düşüş yaşayan oyuncu yoktur herhalde. Barcelona'dan Başakşehir'e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt