Başakşehir, Arda Turan'la Anlaştı İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanıdığım birisi söylemişti inanmamıştım ama doğruymuş haber

Arda yaklaşık 1 ay evvel Başakşehir ile anlaştı

Başakşehir'de Barcelona ile kiralama formülü üzerinden anlaştı

Bir sonraki adresi ise Çin demişti

Çok acı bir durum. Henüz yaşı çok da ilerlememişken ve bu seviyelere çıkmışken, aniden böyle bir düşüş yaşayan adam, önce oturup kendisini bir sorgulamalı.

Demek ki fazla adamlık, böyle sonuçlar doğuruyor.

Formayı da kaptırmış. Birkaç güne açıklanır herhalde.

kOrmv9.jpg

Emre abinle birlikte “adamliginiza” yakisir bir sekilde Sami Yen’de agirlanacaginizdan suphen olmasin sipsi.

Bugunden yazalim, o gun sakattim vs yok. “Adam” gibi sahaya cikacaksiniz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle birşey yaparsa tt arena'da yiyeceği protestonun haddi hesabı yok.

Burak'la takıla takıla bozuldu demek.
Burakı sevmem onu savunmak gibi olmasın ama sorun Burak değil be Alper.

Tamamen Arda nın ta kendisi sorun.

sent via GSC

Burakı sevmem onu savunmak gibi olmasın ama sorun Burak değil be Alper.

Tamamen Arda nın ta kendisi sorun.

sent via GSC
inan ki burak ın bundan aşağı kalır yanı yok aynı tornadan çıkmış gibiler ve arda-terim prim çatışmasının çıkış noktası da burak karaktersiziydi unutmayalım. emre-burak-caner tam ardaya yakışan tipte arkadaşlar 3 ünde de karakter sıfır.

inan ki burak ın bundan aşağı kalır yanı yok aynı tornadan çıkmış gibiler ve arda-terim prim çatışmasının çıkış noktası da burak karaktersiziydi unutmayalım. emre-burak-caner tam ardaya yakışan tipte arkadaşlar 3 ünde de karakter sıfır.
Yok ona lafım yok zaten. Ama Arda karakteri bozuk birisiydi zaten bunu yıllardır ufak ufak gösteriyordu bize, sadece son senelerde iyice zirve yaptı tam bir canavar oldu.

Yoksa Burak iyi çocuk falan değil bunu demek istemedim.

sent via GSC

Burak ile kıyaslamayın bile , ben de gitmesini istedim Burak'on çünkü artık top kayıplarıyla zarar veriyordu takıma ama burak ağlayarak istemeden gitti takımdan.

Ayrıca Burak Arena'ya çıktığında alkışlanacaktır.

Arda ise bilemiyorum farklı tepkiler olacaktır , tamamen başakşehir'e gittiğinde yapacağı açıklamalara bağlı.Belik tansiyonu düşüren açıklamalarda bulunur , milli takımda oynamak istiyorum tek teklif yapan başakşehir'di falan der , bilemiyorum ama en ufak magazinvari açıklamasında kalaz az sayıdaki taraftarını da kaybedecektir.

ardaya herhangi bir tepki olacağını sanmıyorum. tribünler nötr kalacaktır.

arda denen herif hakaret ve küfrü hak ediyor ama ben onun yüzünden ceza yemeyi hak etmiyorum . bize gelmesin de nereye defolup giderse gitsin . tam fener kıvamına gelmiş aslında . keşke alsalar . başak da iyi olur ama. elia gibi adamı bu yavşağın yüzünden oynatmazlar iyi olur.

Burak ile kıyaslamayın bile , ben de gitmesini istedim Burak'on çünkü artık top kayıplarıyla zarar veriyordu takıma ama burak ağlayarak istemeden gitti takımdan.

Ayrıca Burak Arena'ya çıktığında alkışlanacaktır.

Arda ise bilemiyorum farklı tepkiler olacaktır , tamamen başakşehir'e gittiğinde yapacağı açıklamalara bağlı.Belik tansiyonu düşüren açıklamalarda bulunur , milli takımda oynamak istiyorum tek teklif yapan başakşehir'di falan der , bilemiyorum ama en ufak magazinvari açıklamasında kalaz az sayıdaki taraftarını da kaybedecektir.
Benim tanıdığım Arda orada saçmasapan açıklamalar yapıp insanları çileden çıkarır.

Hatta Galatasaraya bile laf sokabilir hıyar ağası.

sent via GSC

Arda'yı Galatasaray'lı olduğu için severim desteklerim, bu dönem basın taraftarı gaza getirip Arda'yı önlerine atmak istiyor ve biraz biz de alet oluyoruz. Ancak Arda gerçekten Galatasaraylıysa "tinercilere sempatim var, belki onlarda da oynayabilirim" gibi demeçler vermeyecek. Hükümetspora giderse onu destekleyen az sayıdaki Galatasaray taraftarını da kaybedecektir.

Arda Başakşehir'e gitse de gitmese de hep hükümete yakın bir isim oldu,bundan sonra da olmaya devam edecek görünen o ki.Arda'yı destekleyen bunu bilerek destekliyordur zaten.Başakşehir'e gitmesinin kendisine bu manada itibar kaybettireceğini düşünmüyorum.

götü göbeği düzeltene kadar lig biter

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda Başakşehir'e gitse de gitmese de hep hükümete yakın bir isim oldu,bundan sonra da olmaya devam edecek görünen o ki.Arda'yı destekleyen bunu bilerek destekliyordur zaten.Başakşehir'e gitmesinin kendisine bu manada itibar kaybettireceğini düşünmüyorum.

siyasi görüşünü umursamıyorum, desteğimin tek sebebi Galatasaray'ın evladı oluşudur. Başakşehire gelişi ister siyasi ister futbol tercihi olsun kabul edilemez. Başakşehirin attığı tweet'lerden sonra tepki vermemesi bile rezalettir.

Abdullah Avcı: "Arda'ya 'Bu kapı sana her zaman açık' dedim. Bunun kararını o verecek. Biz her zaman yanında olduğumuzu belli etmek için bunu söyledik. Sonucu zaman gösterecek.Arda'yı ister misiniz? Evet ben de isterim. Herkes ister ama bu işin mali yönü ve Barcelona tarafı var. Yanlış bilmiyorsam 2,5 yıl daha kontratı var. Başakşehir'in olduğu kadar Arda Turan'ın maliyetleri de benim ve kulübümüz için önemlidir.Aile ortamının olduğu bir yerde Arda'nın performansının son derece iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü burada Adebayor, Emre ve Clichy gibi dünya çapında isimler var. Eğer bu transfer gerçekleşirse Arda sistemimizdeki önemli parçalardan biri olur."

AA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt