Başakşehir Asbaşkanı Mesut Altan'dan Irfancan Açıklaması!

Bunlar bu kadar net olsa bu kadar görüşme olur muydu sanmıyorum...

Sonuç itibariyle bir gazeteciye demeç verirken üslup bu olmamalı ama adam haklı yani.

Başakşehir de yönetim mı var ki, Göksel ne derse o olacak. Bu kimse muhtemelen Fenerli biridir. Sahibin sesini havlıyor. Visca olmadan olmaz zaten ikisini de veriyorlarsa muhteşem olur.

Bunlarin derdi tok saticilik degil bunlarin derdi Galatasaraya dusmanlik yapmaktir.

Bu isi sadece Irfan Can cozerbilir.

Diyelim aynı koşullarda Marcao yu isteyen olsa aynı paraya affedersin ama nah salarız.

sent via GSC
Rakamları koşulları bilmiyorum da oyuncu gitmek isterse rakamlar tatmin etmese bile kolaylık sağlar bizimkiler. Köle muamelesi yapmazlar. 15lik adamı 4e5e göndermek değil demek istediğim ki irfanda da o kadar bir fark yoktur.

Rakamları koşulları bilmiyorum da oyuncu gitmek isterse rakamlar tatmin etmese bile kolaylık sağlar bizimkiler. Köle muamelesi yapmazlar. 15lik adamı 4e5e göndermek değil demek istediğim ki irfanda da o kadar bir fark yoktur.
Daha yeni uzun kontrat yaptığı adamı kimse kolay kolay bırakmak istemez. Hele hele takımının en çok öne çıkan 2 futbolcusundan biriyse.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Gaza gelmeyin ula!Apo ondan sonra milyonları çöp ediyor.

aponun twitterdan yaptigi malca hareketleri sorgulayacak kimse yok mu su camiada yahu
bilerek ve isteyerek hem zarara sokuyor hem rezil ediyor bizi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Vazgeçin şu irfan sevdasından ya, avrupada kalbur üstü takımlar bile yüksek bonservis transferi yapmıyor pandemiden dolayı. Hangi kafayı yaşıyoruz? Avrupadan resmi teklif yok irfana. Hadi terim istedi diye max verilecek para 8 milyon euro olur. 8e de irfan gibi 2 topcu bulursun yabancı. Yusuf ve seriyi alıp önümüze bakalım, yine yeterlig için.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb istedi diye fb nin yardimci yonetim kurulu olarak calisan tff yabanci sayisini dusurmekten bahsederken bildiginiz gibi yabanci sayisini 16 ya cikardi destek olmak icin fb lerine

Biz durum boyleyken irfana bu paralari vermemiz kadar aptalca bisey olamaz bu yoklukta.

Kime verirlerse versinler irfani.

Hoca kusura bakmasin irfan, visca , muhammet talebi rasyonel degil.

Heee ben yonetim olsam bu 3 unu alirdim kulubu bi 30 milyon euro borclandirarak.

Sonra uefa bizi banlardi. Fb sine ceza veremeyen fenerasyon bize puan silmeyi yapistirirdi. FT sampiyon yapmayi beceremezse TV karsisina cikar "FT nin istedigi tüm oyunculari aldik hepinizin gordugu gibi ama basaramadi" der ve istifa ederdim.

Ondan sonra FT de gelecek yonetim de FT nin hatali transferlerinin sonuclarina cozum arardi.

Hocanin sneijder yerine muzmin sakat kakayi istemesi, yigit gokoglan , amrabat, dany, Falcao say say bitmeyecek yanlis oyuncu veya maliyetini haketmeyen oyuncu istemesi gercekten kabak tadi verdi.

Bir de taraftar da koru korune bu oyunculari istiyor. Kesinlikle gerek yok ama dedigim gibi yonetimin yerinde olsam alirdim benden sonra gelenler ugrassin belki camia akillanir diye.

Geri
Üst Alt