Başakşehir, Bertrand Traore'yi 5 Milyon Euro Karşılığında 1 Yıllığına Kiraladı

kalite farkı o kadar net ki adam resmen 1. ligden 3. lige gitmiş gibi rahat takılıyor. uzun zaman böyle rahat adam geçen özgüveni yüksek bir oyuncu görmemiştim. imrenmedim desem yalan olur. keşke gelirler yüksek olsa da böyle adamları alabilsek. o zaman avrupa kupalarında da elimiz güçlü olurdu...

Çok etkili olmasında 2 rahat maç gecirmesi de etkili olabilir henüz kapali savunmaya karşı izleyemedik Alanya maçı yanılmıyorsam 1-0 di çok boş alan buldu dünkü maç antrenman havasindaydi..

5m gerçek mi yav zorunlu satın alma fln yok mu

Geçen Avrupa Kupası maçında da çok iyiydi.

Sezonun tamamında böyle devam edebileceğine emin misiniz? Büyük takımlar bir sebepten almamış olmasınlar?

Hızı eskisi gibi gelmedi bana. Haftada 2 maçtan ya da sezon başı kamp yemediği için de olabilir çok etkili değildi yorgun görünüyordu.

Sezonun tamamında böyle devam edebileceğine emin misiniz? Büyük takımlar bir sebepten almamış olmasınlar?
5 milyon maaştan dolayı kimse almadı. Aytıca kendisi serbest düşüşte kafası isterse futbol oynayangillerden.
Dünya üzerinde araplar, yunanlar ve bizimkiler dışında bu tür oyuncular pek tutulmuyor artık

"transfer çekmek" ve "x oyuncudan çıkmak" söylemlerini Türk futbol jargonuna kim kazandırdıysa, Allah bin türlü belasını versin. Bu kadar itici ifadeler olamaz ya.

İyi oyuncu ama kıskanılacak bir transfer değil maliyeti ve performansı düşünülünce. Örneğin Rashica maliyetine kiralanabilir olsaydı elbette isterdik ama şu durumda bu herifi getirseydik Yunus'a yazık olurdu.

Dün baya kötüydü, golde de kaleci hatası vardı. Bi numarasını göremedim.

Geri
Üst Alt