Başakşehir Fenerbahçe ile Anlaştı İddiası

Pohahaha kolpalamasyon gibi
Ama gerçekse abv, rezil yönetim.

Son düzenleme:
belliydi bu gö.selin fenere vereceği. kaypak herif

lütfen gerçek olsun, hazır Onyekuru, Mohammed gibi mantıklı hareketler yapıyorken, İrfan ile tüm bu mantıklı hareketleri boşa atmayalım.

Rezil olduk diyenler 10-12 yaşında falan mı? Rezilliğin ne olduğunu mu bilmiyorlar. Şike mi yaptık? Irkçılık yapanlara kulüp olarak sahip mi çıktık? Yoksa Alman bir oyuncuyu Türk kahraman veya Naim Süleymanoğlu ile bir mi tutmaya çalıştık? Elimizden kapılan bir oyuncuyla biz rezil olmayız ellerinden kaptıkları bir oyuncuyla da biz rezil etmeyiz. Transfer çalımı yemişizdir olur gelecekte de olacak rakip takım taraftarları dalga da geçecek bunlar eğlenceli şeyler ama rezilliği lütfen transfer çalımına falan bağlamayın arkadaş rezil olmak bu kadar ucuz bir şey değil.

7m ustune cikmaya gerek yok abartmayin o kadar da ederi o irfanin. Yabanci buluruz daha iyisi bulunur elbet

Yahu haberin içeriğini okumadan yorum yapmayalım lütfen. Sakin olun, Burhan Can Terzi haberi ve haberin içi bomboş. 2 haftadır yüzlerce kez yazılıp çizilen şeyleri yeni bir şey gibi yazmış. Maksat fiyat yükselsin, ortalık kızışsın, taraftar ayaklansın.

ağır siklet ilet hafif siklet karşılaşması gibi her seferinde kendimizi kandırmayalım.

İrfan alan takıma, doğru ellerde 2011'deki Selçuk İnan farkını sağlayabilecek bir oyuncu. Olur da Fener alırsa zamanında Selçuk oraya gitseydi 2010'ların kaderi nasıl yazılırdı ona şahit oluruz, bir mucizeyi gerçekleştirip biz alırsak kuvvetle muhtemel şampiyon oluruz.

fener oyuncu satmadan alırsa irfanın sonu hüsran olacak irfan da bunu bilecek kadar akıllı bir adamdir umarim

2 milyon + ömer bayram teklifini kabul ederlerse gelsin. İrfan kim ki 10 milyona varan bonservisler konuşuluyor. İnşallah alamayız, ben fayda sağlayacağını düşünmüyorum.

burhan can terzi haberi ne zaman son dakika oldu yav

fener oyuncu satmadan alırsa irfanın sonu hüsran olacak irfan da bunu bilecek kadar akıllı bir adamdir umarim

Ortada Terim'in Galatasaray'ı varken arada korkunç bir maaş uçurumu filan da yoksa Koç'un Fener'ini seçen herifin futbolculuktan da önce insani aklından şüphe ederim zaten.

Geri
Üst Alt