Başakşehir Fenerbahçe ile Anlaştı İddiası

Taktiniz paraya yabancı sınırı kapıda bakalım hangi yerliyi kaça alacaksınız...

Ortada Terim'in Galatasaray'ı varken arada korkunç bir maaş uçurumu filan da yoksa Koç'un Fener'ini seçen herifin futbolculuktan da önce insani aklından şüphe ederim zaten.

feneri ali koçu da gectim ozan-gustavo-mesut varken oraya giden adamda beyin yoktur.. daha pelkas var ortada muazzam oynayan mhy var sosa var bu kaosun içine gireceğini sanmiyorum

irfan eğer Fb imza atarsa Üzülmem Ben artık biraz daha mantıklı düşünen Futbolcudan yanayım Hangi takımda daha fazla forma şansı bulacağına göre hareket edecek gelmez ise de sağlık olsun kalan zaman da yerine birisi bakılmalı gelirse Banko İlk 11 Oyuncusu olacaktır.

Ikiside bence bizim fazla para harcamamizin pesinde. Umarim oyuna gelmezler. Son teklif bu haberlerden sonra degistirmesinler. Isteksiz ve moralsiz Irfan kalsin o zaman orda. Bence fener hic almayi bile istemiyordu.

1,5 senede 3 kere fb ye karsi ezildi salaklar
yahu fenerlilerin bakış açısından bakın. altı senedir teneke bile yok şampiyonluk ve kupa sayılarında galatasaray arayı açtıkça açıyor ve kadıköy yenilmezliği teselliside bitti bu yüzden ezikliklerini bu şekilde telafi etmek istiyorlar.

İnsallah dogrudur bu haber.İrfancan kim de 6.5 milyon euro ediyo.6.5 milyona koca dunyada adam kalmamis gibi İrfancan'a vermek salakliktan baska birsey degil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz bizim aptallara (hakli olarak) kiziyoruz ediyoruz da ama bu Fener'in de hic bir transfer stratejisi yok ha. Ilk Aykut dönemindeki gibi takima zibilyon tane orta saha dolduruyorlar.

Her isleri plansiz programsiz, böyle olunca da tüm takim corba oluyor. Nicelik olarak cok olsa da kalite olarak öyle yüksek degil kesinlikle. Keske bizimkiler dogru düzgün calissa da sunlari tekrardan tokatlayip sampiyon olsak.

Doğruysa hayırlı olsun.
Ama kolpa ise şaşırmam.
Ajansspor muhabiri , Floryaya girmesi yasak olan birisi sonuçta.

Biz bizim aptallara (hakli olarak) kiziyoruz ediyoruz da ama bu Fener'in de hic bir transfer stratejisi yok ha. Ilk Aykut dönemindeki gibi takima zibilyon tane orta saha dolduruyorlar.

Her isleri plansiz programsiz, böyle olunca da tüm takim corba oluyor. Nicelik olarak cok olsa da kalite olarak öyle yüksek degil kesinlikle. Keske bizimkiler dogru düzgün calissa da sunlari tekrardan tokatlayip sampiyon olsak.
Tolga ciğerci-tolgay-alper potuk-mehmet ekici-zajc-jailson-ozan-gustavo'dan
mhy-gustavo-ozan-mesut-irfan-pelkas-sosa'ya geçmiş olacak herifler orta saha rotasyonunda, öyle ya da böyle. Geçen sene için söylediklerin doğru nicelik fazla ama kalite yoktu bu tablo farklı bence.

Yerli oyuncu olması açısından önemli ama bulunmaz hint kumaşı değil. 4-5 civarına alamayacaksak zaten anlamı da yok bana göre. Umarım taraftar baskısıyla saçma sapan rakamlar önermeyiz.

nereye gidiyorsa gitsin ya konusulan paralara bak, kim bu irfan ? Sirf yabanci siniri olabilir diye böyle fiyatlar vermek akil mantik isi degil. Koca bir yarim sezonun var git avrupadan veya alt liglermizden saglam yerli oyuncu arayin, arayan mevlasini da bulur belasini da misali. yabanci siniri diyorsaniz gidin bir yerli kaleci bulun o vakti.

Tolga ciğerci-tolgay-alper potuk-mehmet ekici-zajc-jailson-ozan-gustavo'dan
mhy-gustavo-ozan-mesut-irfan-pelkas-sosa'ya geçmiş olacak herifler orta saha rotasyonunda, öyle ya da böyle. Geçen sene için söylediklerin doğru nicelik fazla ama kalite yoktu bu tablo farklı bence.

Ben sadece orta sahayi degil takimin genelini kast ettim. Ellerinde 5 tane stoper var hepsini toplasan bizim Marcao etmez mesela, ya da 4 tane forvetleri var ama hic biri öne cikan bir isim degil Samatta dahil. 7 tane mi ne kanat oyunculari var ama genelde ön taraftaki üclü forvetleri oluyor.

Ellerinde bu kadar adam var ama ortada hic bir plan yok. Kim niye alindi, kim nerede oynamasi icin alindi belli degil. Corba gibi karistirip duruyorlar ya birsey tutarsa diye. Umarim bu sene de sampiyon olamazlar cünkü bu maddi yükün karsiligini alamamalari bunlari iyice bitirir.

Man City zamaninda sponsor gelirleri cok yüksek diye ve Mancininin maasinin bir kismini arap takim üzeri veriyor diye men cezasi vermemismiydi? Fenerin City kadar gücü yok ve cezayi yerlerse birsey yapamazlar.

Ali koc öylesine 5 sene avrupaya gitmeyelim dememistir bence. Avrupaya kaldiklari an ceza yiyeceklerini biliyordur.

Geri
Üst Alt