Başakşehir FK, Okan Buruk ile Yollarını Ayırdığını Açıkladı

Gel iki sene hocanın yanında çalış, hoca başkan olunca başa geçersin.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Apo cildiriyordur suan tsye erken gittigi icin.

Hoca yokken Irfani satamayiz, yeni gelen hocanin insiyatifine birakiyoruz diyecekler. Irfan yatti.

Aykut Kocaman geçer başlarına.

Birilerinin üflemesiyle şampiyon oldu kendini hoca sandı. Sadece o sansa yine iyi. Taraftar da öyle düşündü. Galatasaray'a layık gördü.

Bu ayrılığın tek nedeni performansa dayanan bir ayrılık değil bence ve tek taraflı olduğunu da düşünmüyorum. 2 hafta önce takımı yenilemek, yeni bir oyuncu grubuyla yeni bir takım kurmak istiyorum diyen adam 2 hafta sonra bu duruma gelmez. Başka şeyler de vardır

Nankör pislikler.

Sezon sonu gelsin Aslan hocam.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tarihinde ilk defa Şampiyon oldular Okan sayesinde. Kollandıkları doğru, ama avcı gibi birisi olsaydı yine olamazlardı.
Akhisar gibi düşerler umarım.

Yerine kim gelecek acaba.

Ayrıca IBB nin patlayacağı çok belliydi adamlar huzur evi gibi takım. Şampiyon olduktan sonra niye gençleşmeye gitmediler sıcak parayla anlam verememiştim zaten.

Bu ayrılığın tek nedeni performansa dayanan bir ayrılık değil bence ve tek taraflı olduğunu da düşünmüyorum. 2 hafta önce takımı yenilemek, yeni bir oyuncu grubuyla yeni bir takım kurmak istiyorum diyen adam 2 hafta sonra bu duruma gelmez. Başka şeyler de vardır
Okanin topçularla sorunu vardi galiba. Gönderilmelerini istediği topçuları gondermedilerse Okan da ben bu şekilde çalışamam demistir.

Goksel alternatifini bulmadan dehlemez. Kimi alacak acaba bosta yerli de yok Basak capinda

Kocaman'ı alacaklarını sanmam, Başak için iyi tercih olur aslında ama zihniyetler uyuşmaz gibi.

Geri
Üst Alt