Başakşehir - Konyaspor Maçı Ertelendi

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
TFF: "İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle, Spor Toto Süper Lig'de 15.01.2022 Cumartesi günü oynanması planlanan Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor maçı ileri bir tarihe ertelenmiştir."

1641989168646.webp

Ne alaka yav maça daha 3 gün var. Olay yarın veya cuma olsa eyvallah üzerinden neredeyse 5 gün geçmiş olacak.
Bu tip göstermelik jestlerin ülkemizde değeri çoktur oysa yüreği yananın canı bir hafta sonra yanmayacak mı toplum ise bir iki gün üzülür sonra unutulur gider

Ne alaka yav maça daha 3 gün var. Olay yarın veya cuma olsa eyvallah üzerinden neredeyse 5 gün geçmiş olacak.
3-5 gün önce geceni gündüzünü beraber geçirdiğin arkadaşın vefat etmiş olsa çıkıp top oynayabilir misin?

Bu tip göstermelik jestlerin ülkemizde değeri çoktur oysa yüreği yananın canı bir hafta sonra yanmayacak mı toplum ise bir iki gün üzülür sonra unutulur gider
Yav işyerinde patron ölse sabahı işte olması gereken adamlar normal diyor bu işe.

Üzücü mü üzücü durum da yani ahmet salı vefat etti cumartesi günü maç var en kötü dersin ki kaydırıldı p.tesi falan yaptık cenazeye gittiniz antrenman yapmadınız vs. diye.

İyi daha bizim de eski başkan vefat etti belki takımdaki futbolcuların hepsinin psikolojisi bozuldu, belki çok seviyorlardı.

Gereksiz şov başka birşey değil. Alanyanın futbolcusu trafik kazasında vefat ettiğinde herifler ligin bitimine totalde 3-4 maç varken zamanında maç yaptılar, ertelendiyse de 1-2 gün ertelenmiştir belki o da dediğim sebepten kaydırılmıştır.

Ateş düştüğü yeri yakar derler ya. Ya bazı arkadaslara bu ateş hiç düşmemiş ne olduğunu bilmiyorlar yada ateş karşısında çelik gibiler. Çok yerinde bir karar. Hergün yan yana top oynadığın, birlikte yediğin içtiğin gezdiğin vs. birini ansızın kaybediyorsun. 1 hafta değil 1 ayda bile toparlayamazlar. Zaten bu erteleme konyaspora değil. Annenin babanin abinin sevdiğinin yüreğine bi nebzede olsa su serpmek icin. Koy bakalim kendini yerine. Nikah tarihi almaya gidiyorsun ayni günün akşamı toprağa bırakıyorsun. Yemisim o saatten sonra parasini pulunu topunu maçını. Mekanin cennet olsun yeniden güzel insan. Nurlar içinde uyu.

3-5 gün önce geceni gündüzünü beraber geçirdiğin arkadaşın vefat etmiş olsa çıkıp top oynayabilir misin?
Yav adamlar sahada arkadaşının kalbi durdu yaşama tutunma tehlikesi varken çıkıp maçı tamamladılar.

İleri bir tarihe ertlemenin ucu açık belki bu adamlar bu hafta hiç maç yapmadan geçirecekler. 2-3 gün erteleyebilirsin bunu da açıklarsın zaten.

Ahmetin oynadığı takımda olmayan arkadaştan öte de oyuncular olabilir misal bizde de oynadı marcao ile belki de çok yakın arkadaşlardı onun da psikolojisi bozulmuş olabilir onu da oynatmayalım bizimkini de ertelesinler.

Üzüldüm mü bende üzüldüm, ama işe duygusallıkla yaklaşacaksak bu oyunun adı futbol olmaz.
Sahada yığılıp ölen var 3 gün sonra a.ligi maçına çıkıyor adamlar, futbolcunun ayağı feci derecede kırılıyor ister istemez psikolojik etkiler bunlar her birine ayrı aksiyon belirlesinler o halde.

Dediğim gibi erteleme olması demiyorum olabilir okey ama max 2-3 gün salı akşam oynatabilirler misal bu da şimdiden belli olmalıydı.

Ahmet Çalık'ın vefatından sonra Serdar Gürler tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

Cumartesi halı sahada top oynadığın arkadaşın Salı günü vefat etse Cumartesi maça gider misin?

Gereksiz sov yapmayı bıraksak, çalıştığın yerde iş arkadaşın vefat etse iznin vs yokken patronlarına ben gelmeyeyim böyle iyi 10 gün unutamam der misin ? Diyebilir misin?

Kesinlikle doğru karar. Biz taraftar olarak çok üzüldük, Allah bilir her gün kendisini gören kendisiyle vakit geçiren takım arkadaşlarının durumu nasıldır.

Tekrardan Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bunu yazarken bir garip oluyorum, gencecik adam pisi pisine hayatını yitirdi. Gereksiz hız yapmayın, geç kalın geç varın ama kendinizi tehlikeye atmayın.

Bence bu doğru, hatta daha uzun bile sürebilir. Peki o zaman Konya aylarca maç yapmayacak mı?
Renktaş yukarıda yazdim zaten. Güzel hatrin için bidaha özetleyim. Hayat devam eder tabiki. Ama bazı anlar vardır, o hayatın durması gerekir buda öyle bisey. Geride kalanlara bi saygi göstergesidir bu.

Geri
Üst Alt