çıkıp baskıyla ilk 20 dk atarsin 2 tane golünü sonra 21.dk göksel girsin yönetsin geri kalanını k.o.c da vara geçsin

3 penaltimiz var gibi temizinden rengolar hadi yine iyiyiz he djdj kerizlerin dunyadan haberi yok goturduk kupalari yine

Kadiköyde şampiyon olduğumuz maçı yönettiği gibi yönetsin.Eyyamdan uzak,futbol konuştuğumuz bir maç olsun.

Burnu havada herifin teki. Sene başında Dany'nin kırmızıyı 2 kere görüp eli atmaya gitmedi herifin. Zırt pırt oyunu durdurmayıp sertliğe izin verirse bizim işimize gelir, gerçi Aydınus kadar omursuz olmadığı için kolay kolay adam da eksiltmez iki takımdan da. İş bu raddeye geldikten sonra biz eksik Başşak'ı yenip şampiyon olamıyorsak hakem Koç Ali de olsa fark etmez, Fenerbahçeliliğin lüzumu yok, kazanıp şampiyon olacağız.

Eyyamcı yine aldı sezonun maçını.
Orta sahada geçer maç.
Düt düt düt maçın içine eder.

Gscimbom mobil

Malesef şuan maça verilebilecek tek isim. Hiç değilse maç sonu ağlayamazlar.Cüneyt niye maçlara verilmiyor diye ağlıyordu rakipler.

Var da kim olursa olcun farketmez.Cücü gitmiyor zaten var a. Ego var adamda.en iyi benim ben bilirim diyor.

Bu mac icin VAR hakeminin yabanci olmasini isterdim.
Artik bu sene degil ama seneye en azindan VAR hakemleri yabanci olmali. Cok masrafi da olmaz. Futbola en azindan 1 2 yil huzur gelmesi icin VAR hakemleri yabanci olmali.

Galatasaray-Cüneyt Çakır maçını Başakşehir yönetecek..

Geri
Üst Alt