Başakşehir Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

tebrik ederim hocam işte doğru tdlik budur korkmadan yap bunları
çık kalıplarından
çık ki gelişesin

skor ne olursa olsun doğru tdlik budur

yenilsekde eleştirmeyeceğim (oyuncu değiştirmede yine gecikmeler olursa hariç)

birazda 4231 kalıbından çıkarsan müthiş olur 👍
sen eskiye biz deliye masonum
iyi ki varsın
var ol

Yav hocam Kerem’i ligde oynatıp Avrupa’da oynatmayacaksın. Tam tersini yapıyorsun

Ziyech i on no da görmek güzel olacak. Kazımcan a da memnun oldum. Gerisine aklım ermedi pek. Umarım 2. yarıda 5 kişi birden değiştirmez.

Yanlış kadro bence. Kerem Mertens her türlü oynar. Ziyech 10 denenebilir elbette dahakolay bir iç sah a maçı olsa daha iyi olurdu. Bu maç gerçekten çok önemli.

"keremi mertensi kesemiyor okan hoca. küser diye sürekli oynatıyor"

***kerem mertens yedeğe çekilir***

"kerem mertens kesilir mi hoca bu kadar rotasyona gerek var mı"
🫠🫠🫠

durum tam olarak bu

ben hiçbir hocanın ilk 11ini eleştirmeyi doğru bulmam

maç oynanırken şunun yerine bu oldun denilebilir

Kerem'in değil Icardi'nin dinlenmesi gerekiyordu sanki ama neyse... Kadro fena değil.

Ne keremmiş arkadaş millet tapıyor bu cocuga ben anlamadım gitti. Oynamaması isabet olmuş hoca gereken cesareti bu maçta göstermiş umarım sahayada yansır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan Hoca 3'lu orta saha oynatmamaya yemin etmis herhalde. Ilk yari iyi bir skorla bitmezse ( bence bitmez ), ikinci yari cok risk alip maci daha da zora sokacak. Bence Tete yada Baris yerine Ndombele yada Demirbay oynamaliydi. Ziyech hazir degil ama Mertens oynamadigi icin baska bir alternatif yok. Ilk yari iyi bir skorla bitmezse ikinci yari Akturkoglu, Mertens ve Zaha oyuna gireceklerdir.

Hem SL hem lig icin rotasyon mecbur, bakalim okan hoca nin sistemi varmi. Böyle maclarda beli olur

Sahada koordinasyon problemi baş göstereceği aşikar. İyi oyun beklemek hayalcilik olur gibi. 1-0 olsun bizim olsun

Hoca daha gecenlerde yogun fikstürden dolayi rotasyon yapacagiz, ara ara oyunculari dinlendirecegiz demisti. Kerem'i oynatmamasi normal, milli maca da cikmisti.
Kazimcan'in ilk 11'de olmasina sevindim. Bence cok iyi mac cikarip haftayada oynar, simdiden söyleyeyim. :)

Geri
Üst Alt