Başakşehir Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Hoca tam bir inat, ısrarla 2 maçtır çuvallayan kadroda devam ediyor. Samsun maçının 2-0 bitmesinin tek sebebi Muslera’ydı.

Bu hatayı yaptın ve 70’e kadar da sürdüreceksin. Puan kaybı olmadan da akıllanmayacaksın belli oldu

Sol bek solk bek dedi hazir oyuncu geldi ama Berkani kesemedi. 5 tane yerli oynamaya mecburmuyuz? Berkan kim yav? Oynat orda Barisi mahdem köhn gözünde hazir degil önde tete oynasin.

Arjantinli arkadaş penaltısız gol atabilir inş.

Sonra hocaya elestiri yapinca, vay hocaya nasil laf atarsin nankör herif oluyoruz.

Umarim hoca 2ci yarinin basinda hamle yapmak zorunda kalmaz. Ama bu kadro ile ilk yari cöpe atildi gibi..

Aylardır söylüyorum bu çocuğa psikolojik destek şart. 1 maç iyi oynayınca peşisıra 3-4 maç 11'de çıkmamalı. Topsuz oyunu ve son vuruşları hala geliştirmesi lazım (umudum yok açıkçası). Çok sinirl ve agresifliği cabası
Futbol konusuna girmedim zira keremin o konuda eksikleri dağ kadar. Ama psikolojik yönden de güçlü değil bir maça kötü bir hareketle başlarsa devamında asla toparlayamıyor futbolunu

1707577429221.webp

Köhn'ü transfersizlikten Marcelo sanıyor sanırım taraftar. Geldikten 3 gün sonra 11 beklentisi olmuş. Zaha'nın olmaması ise çok normal.

Ben Cagdas'in pas ile cikmaya calisacagini dusunuyorum. Bu durumda, takim on alan presine en uygun kisi Zaha yerine Kerem. Sayet uzun vururlar diye de Berkan ve Kaan var beklerde. Aslinda bu anlamda sanki mantikli bir 11 gorunuyor. Tabi ki ikinci yari duruma gore Zaha ve diger oyuncular oyun icin ihtiyac olabilir. Ama ben cok da mantiksiz bulmadim acikcasi.

Neden Kerem? Gerçekten çok merak ediyorum neden? Dinlensin kafayı toparlasın biraz. Bu maçta da ıslıklanırsa nasıl kazanacaksın bu adamı?

Geri
Üst Alt