Başakşehir Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Hoca Köhn ve Zaha’yi aynı anda sokup sol kanattan surprise attack yapacak belli.

Fantazi yapıyor hocam. Başakşehir ikinci yarı karakol’a düşecek.

Teteyı ilk 11 de bekliyordum, bir önce ki maçta iyi oynayan adamı ödüllendirmek lazım.

Yahu 2 dk sakin sanki oynadıkta kaybettik maçı.

5 konu uplanmış hemen maça 1 saat kala :D

Ben Cagdas'in pas ile cikmaya calisacagini dusunuyorum. Bu durumda, takim on alan presine en uygun kisi Zaha yerine Kerem. Sayet uzun vururlar diye de Berkan ve Kaan var beklerde. Aslinda bu anlamda sanki mantikli bir 11 gorunuyor. Tabi ki ikinci yari duruma gore Zaha ve diger oyuncular oyun icin ihtiyac olabilir. Ama ben cok da mantiksiz bulmadim acikcasi.
İnsanlar kafalarında yarattıkları beklentilere fazla saplantılı.

Zahamiza yapılan bu 40 yaşında veteran topcu muamelesi hoş değil. Zahadan 10 yaş buyuk adamlar her mac 11de maca cikiyor. Kariyer dk rekoru kıracak neredeyse. Antep macinda show yapip sampiyonluk yarısından kopmamayı sağlamanın ödülü Topkaybioglunun yedegi olup top kayiplarini kulubeden izlemek mi. Yaziktir gunahtir.

Berkan'i görünce köhn yanlış takıma mı geldim diyebilir, Galatasaray hariç hiç bir takım zaha yerine keremi oynatmaz, fatih inat ederdi son buz kovasına oturup maçın dönmesini beklerdi, Okan hoca hatalarından genelde ders alır ama( yeni gelen 11 oynamaz, kerem inadı) bu maç 11 üzdü

Yav her seferinde aynı hikaye… yeni transferi sahaya sürsek başımıza birşey gelecek sanki… elinde başka sol bek yok, aldığın adamı maaşıyla alıyorsun. Şurada kaç maç var topu topuna.. Her gün maçımız yok fırsat verilsin, ki avrupada olmayacak herif. Millet çekti istediğin Assignon’u hemen 1,5 gün sonra 11e sürüp asist katkısı aldı. Demekki biz alsak ancak 2-3 hafta sonra 11 başlar

ulan artik transfer falan yapmayalim. oynamayacaklarsa, işe yaramayacaklarsa boyle devam.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apokerime ne oldu yav? Kadroda yok. Kacirdigim bi haber mi oldu sakatlığıyla ilgili.

Berkan'i görünce köhn yanlış takıma mı geldim diyebilir, Galatasaray hariç hiç bir takım zaha yerine keremi oynatmaz, fatih inat ederdi son buz kovasına oturup maçın dönmesini beklerdi, Okan hoca hatalarından genelde ders alır ama( yeni gelen 11 oynamaz, kerem inadı) bu maç 11 üzdü

2. ligden gelip takımı bile tanımadan 11 oynayacağını Köhn bile düşünmüyordur. Zaha'yı Kerem yerine oynatacak kulüp de oldukça az olur

halil ve kazımcan gibi Galatasarayda oynamasının nedeninin muhtemelen ilumunatı olduğunun düşündüğüm kişilerin 3.sü olan berkandan hala kurtulamamızın nedeni kesinlikle tapınak şovalyeleri bence

Devre arasi Demirbay + Berkan OUT Zaha ve Köhn IN. Kaan OS olsun ve Baris sag beke gecsin.

Elinde sol bek varken orta sahayı sol bek oynatmanin mantıklı bir açıklaması yoktur

Geri
Üst Alt