GSC Haber Başakşehir Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Demirbayi dehleyelim diyoruz hala oynatiyorsunuz yahu. 2 senedir takımda dogru düzgün maçı yok ki en az 40 maça çıktı bu adam. Berkan oynasaydı üzülmezdim bu kadar... en azından mücadeleden kacti demeyiz
Geçen sol iç oynadı Berkan, Kerem akturogluna rahmet okutacak pas hataları yapıp geri döndürdü takımı. Oda dengesiz.

Beklediğimiz ve As kadromuzla sahadayız. Sara önemli eksik ama Dayı gerekeni yapmak zorunda olduğunda genelde iyi oynuyor. Ön hat zaten ligdeki en iyi dörtlü bu sebeple çok farklı bir galibiyet bekliyorum. Çağdaşa gereken dersi vereceğiz. Saldır Galatasarayım

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakalım lahmacunun açıklamaları torreira da ne kadar işe yaramış.

Haydi Jelerte guvenmiyorsun neden Sallai sag bek olarak oynatmiyorsun, kaan gibi bir el freninden daha iyidir

Muslera
Sanchez Nelsson Apo
Barış Kaan Mertens Torreira Jacobs
Sallai Osimhen

Olmalıydı.​

3 puani kaybedebiliriz ama belki ironman'den kurtulup orta saha transferinin onu acilmis olur

Gittik kendi takiminda bile banko oynamayan jelert e 9 milyon euro verdik adam superligde bile siritiyor gelde kafayi yeme. 9 milyona neler alirdik ligue 1 ligue 2 den

Kaan'ın orta saha oynadığı hele birde rakibin kapanacağı maçta 10 no da Zidane'ı oynatmalısın ki pozisyon bulasın

Kerem hücumda iyi ama savunması çok kötü. Sara'yi o yönden çok beğeniyordum.
Artık gol yemediğimiz bir maç olsun

Geri
Üst Alt