Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.839
- 26.225
- 3.183
@Murat Durmaz oranlar ne diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ms 0 reis yav@Murat Durmaz oranlar ne diyor
Geçen sol iç oynadı Berkan, Kerem akturogluna rahmet okutacak pas hataları yapıp geri döndürdü takımı. Oda dengesiz.Demirbayi dehleyelim diyoruz hala oynatiyorsunuz yahu. 2 senedir takımda dogru düzgün maçı yok ki en az 40 maça çıktı bu adam. Berkan oynasaydı üzülmezdim bu kadar... en azından mücadeleden kacti demeyiz
Puan kaybı bekliyordum bu msj ile garanti oldu :crushed:Ms 0 reis yav![]()

Bu aralar benim sistemde 1 sıkıntı var reis yavPuan kaybı bekliyordum bu msj ile garanti oldu :crushed:
Orası öyle de ise demirbaya ağır ayarımGeçen sol iç oynadı Berkan, Kerem akturogluna rahmet okutacak pas hataları yapıp geri döndürdü takımı. Oda dengesiz.
Başakşehir karsisinda idare eder ya, hormonlu TD osimhenin tadına 3-4 kez bakacak bugün, yeterki birisi ortasahayi gecebilecek pas atabilsinOrası öyle de ise demirbaya ağır ayarım
4-2-3-1 gibi görünüyor.Diziliş ne?
Kaan- Jacobs bekleriyle hücum edemiyoruz ofansları sıfır fm ile ne alakası var kiFm oynamadigi icin
inş. kral dediğin gibi olurBaşakşehir karsisinda idare eder ya, hormonlu TD osimhenin tadına 3-4 kez bakacak bugün, yeterki birisi ortasahayi gecebilecek pas atabilsin