Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.956
- 51.176
- 3.683
Forumda avatarlarına 1-2 tane fotoğraf koymuştun ondan biliyom dayım yavHaha lan muro beni mi stalkliyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda avatarlarına 1-2 tane fotoğraf koymuştun ondan biliyom dayım yavHaha lan muro beni mi stalkliyon
Yok bence de kaan ortaya sallai beke yapmak en mantiklisi ama saranin 1. Alternatifi kerem adami bu macta oynatmayip adam devsirirsen tamamen kaybedebilirsin oyuncuyuSallai Jelertden faydali olur orda. Kaan'da Torreiranin yaninda iyi performans vermisligi var. Neresi FMlik bir durum? Sende her boka ters cikmak icin yer ariyorsun gibi
Bende seni profil fotondaki sahistan baska biri olarak hayal edemiyom murATimForumda avatarlarına 1-2 tane fotoğraf koymuştun ondan biliyom dayım yav![]()
2 tane fotoğraf attım ya dayım 1'i bulanık 1'i normal 1 şekildeBende seni profil fotondaki sahistan baska biri olarak hayal edemiyom murATim
Görmedim ben. Hayalimde hep dolandirici sinan olacak kalacaksin2 tane fotoğraf attım ya dayım 1'i bulanık 1'i normal 1 şekilde![]()