GSC Haber Başakşehir Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

osi ve lemina 1 idmana çıkabildi, 3-4 gün sonra hayati maç var ben doğru buldum oynamamalarını

Okan neyin kafasını yaşıyor acaba

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Icardi bugün yedek olsa pılınınpırtısını toplayıp evine giderdi mecbur 11e koydu gibi grliyor hoca.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci yarı icardiyi çıkaramayıp osimheni oyuna alacak. Cift forvet gözlerimiz kanayacak. Hoca yapacağın tercihlerin içine ediyim ya yemin ederim. Haftalardır maç bekliyoruz karşılaştığımız manzaraya bak.

Zorlanırız. Kazasız belasız hadi bakalım. Icardi sokar mutlaka.

Nuri kendini kanıtlamak için bi taraflarını jiletleyecek muhtemelen bakalım gücü yetecek mi.

Sane duzelmemiṣse, bay da sicislarda icardinin durumu malum(gelirse atiyor). Cok zor mac. Ikinci yari daki hamlelerle birseyler yapariz anca

Icardi, Barış ve Sane ile 8 kişi kalmışız maç başlamadan.

Milli ara bize yaramıyor. Bunun üstüne Alanya maçında gördük ki ŞL maçı öncesi kafalar lig maçında olmuyor.

Yetmezmiş gibi Lemina, Sanchez ve Osimhen gibi 3 isim de 11'de yokken iş zor.

Mağlubiyet bile gelebilir bireysel performans ile biri parlamadıkça.

Genel kurul tekrarını izliyorum maça geçmeme gerek yok anlaşılan

1760804380042.webp

Hocamızın mutlaka bir bilmediği vardır

Yahu milli maç/yolculuk yorgunluğu ve 4 gün sonraki kritik maç düşünülerek yapılmış kadro işte... Neyin laga lugasını yapıyorsunuz ki?

Ha biz CL fikstürü içinde bunun olacağını sene başında söyledik, kadroda bir iki kritik yere daha net 11 oynayabilecek alternatifler almak isterdik ama olmadı. Kalan kadroyla da arada sakatlıklar cezalar da olunca böyle kadrolar göreceğiz CL macerası bitene kadar.

Geri
Üst Alt