- 26 Eylül 2012
- 122.029
- 72.538
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu başakşehir 15 dakikada bjk yi 3 lük etmedimiYa Başakşehir’e karşı o zor bu zor. Herkes Başakşehir’in adından bile korkar olmuş. O zaman şampiyonluğun en büyük adayı onlar mı yani? Biz nasıl bu noktaya geldik? Başakşehir ufacık bütçeyle bu kadar belalı bir takım kurabiliyorsa biz neden kuramıyoruz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rakipten daha az gol attigimiz icin

Bu başakşehir 15 dakikada bjk yi 3 lük etmedimi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kötümü peki bu durumKardeşim onlar kıç kadar bütçeyle, taraftarsız olarak üç büyüklere bu kadar ezici üstünlük kurması normalmiş gibi konuşma lütfen. Bu kaç yıldır devam ediyor. Herkes bunlardan korkmaya başladı. Ligde tek büyük Başakşehir, bizler ikinci büyüğüz gibi olmaya başladı. Ben bundan rahatsızım. Siz Başakşehir’in bizim ligde bu kadar dominant olmasından hoşnut musunuz? Beşiktaş, Fener Galatasaray farketmez. Sonuçta Başakşehir bir takımın bu halde dominant hale gelmesi normal değil. Gözünüzü açın artık. Herkes Başakşehir ile oynarken 3 puan alamayacağım diye çıkıyor sahaya. Ve bu kaç yıldır olan bir şey. Leicester ve Bursa örneği gibi bir yıllık bir serüven de değil.
Kötümü peki bu durum
Bumu yani ligin gelişmesini istemek
Bursa sivas gibi değil ne güzel 3 büyükler diş geçiremiyor en önemli oyuncuları yokkken bile
Biz ne yapıyoruz 2 yılda 5 kez hoca birsürü oyuncu israfı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim onlar kıç kadar bütçeyle, taraftarsız olarak üç büyüklere bu kadar ezici üstünlük kurması normalmiş gibi konuşma lütfen. Bu kaç yıldır devam ediyor. Herkes bunlardan korkmaya başladı. Ligde tek büyük Başakşehir, bizler ikinci büyüğüz gibi olmaya başladı. Ben bundan rahatsızım. Siz Başakşehir’in bizim ligde bu kadar dominant olmasından hoşnut musunuz? Beşiktaş, Fener Galatasaray farketmez. Sonuçta Başakşehir bir takımın bu halde dominant hale gelmesi normal değil. Gözünüzü açın artık. Herkes Başakşehir ile oynarken 3 puan alamayacağım diye çıkıyor sahaya. Ve bu kaç yıldır olan bir şey. Leicester ve Bursa örneği gibi bir yıllık bir serüven de değil.
Ben en alttta belirttimKardeşim benim derdim o değil. Adamlar bizim bütçelerimizin yüzde kaçıyla nasıl kadro kurup bizi gerçek anlamda korkutuyorsa ve şampiyonluğun en büyük adayı oluyorsa bu normal değil.