Başakşehir, Mahmoud Hassan 'Trezeguet' ve Pizzi'yi Transfer Etti

campos ibfk'da mı yoksa

Helal olsun, valla bravo. Ağzımızın suyu aka aka bakıyorum resmen.

Ligin anasını ağlatır derdik şu 2 adamı sene başı alsak

Gedsonu rakibe kaptir,Irfani rakibe kaptir,Vedati rakibe kaptir.Ulan baskanin iyisini bile rakibe kaptiriyoruz.Elmas yerine Goksel gibi bi baskanimiz olsaydi keske

Gedson yüzünden Benfica forumlarına bakıyordum uzun süredir. Sürekli Pizzi'ye sallıyorlardı. Haklılar mı göreceğiz.

Gedson yüzünden Benfica forumlarına bakıyordum uzun süredir. Sürekli Pizzi'ye sallıyorlardı. Haklılar mı göreceğiz.
Bu sene 11den kesmişler, o da oynamak istiyormus olay çıkarmış Jesus’u yeniçeri oyunlarıyla göndertmişler bu elebaşıymış herhalde. Ama oyuna sonradan girince bile direkt katkı veriyordu bu yeni hoca da başımıza bela olmasın diye bırakmıştır. Çok kaliteli bir 8

Bu sene 11den kesmişler, o da oynamak istiyormus olay çıkarmış Jesus’u yeniçeri oyunlarıyla göndertmişler bu elebaşıymış herhalde. Ama oyuna sonradan girince bile direkt katkı veriyordu bu yeni hoca da başımıza bela olmasın diye bırakmıştır. Çok kaliteli bir 8
kara yazı

Kağıt üstünde yine manyak bi takım oldular. Berkayı çekebilsek direk keşke ama 10 m ister bunlar rahat

Bence de. İkisi de iyi transfer.

Ulan Basaksehir sanki gaalatasaray biz basaksehir gibiyiz te allam

Transfer nobetini fulleyinde yeni konuda mycem kalksin son postlarimi atayim.bari

Geçen sene Ömer ali , Hasan ali , Şener filan topluyorlardı , şimdi Pizzi , Trezeguet.

Vay be

hem vizyon hem transfer becerisi olarak 2 büyük fersah fersah geride herkesten. bu kulüplerin is bilen yöneticilere ihtiyaci var.

1 yildir güya orta sahasini vermeyen benfica 3 günde 2 orta sahasini transfer dönemi bittikten sonra türkiye'ye gönderdi.

Geri
Üst Alt