- 10 Mart 2013
- 120.727
- 152.598
- 4.938
Ts 4/4 yapar mı sence
Onu bilmiyorum da Başak 4'te 4 yapamaz. Genel averajda da Ts üstün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ts 4/4 yapar mı sence
Onu bilmiyorum da Başak 4'te 4 yapamaz. Genel averajda da Ts üstün
Başak şampiyon olur bence.
Korona olmasaydı biz şimdiden şampiyonduk...keşke korona olmasaydı gider başak maçlarını izlerdik
ahh corona ahh
geçen senede böyle tepe takla oldular birden oyun olarakİnş. ama 2 haftadır oynadıkları oyunu hiç beğenmedim. Önümüzdeki 3 maç kümeye oynayan 3 takımla oynayacaklar. En az birisi vurur bunlara. Hatta beraberlik de değil direkt mağlubiyet bekliyorum.
İnş. ama 2 haftadır oynadıkları oyunu hiç beğenmedim. Önümüzdeki 3 maç kümeye oynayan 3 takımla oynayacaklar. En az birisi vurur bunlara. Hatta beraberlik de değil direkt mağlubiyet bekliyorum.
BakalimOnu bilmiyorum da Başak 4'te 4 yapamaz. Genel averajda da Ts üstün
taraftar olmadığı için başakşehir champ olsun istiyoruz ama bu herifler gelecek gelirlerle çok güçlenebilir.
başakşehir'in maddi gücü bizden daha yüksek. bu acı gerçeği göz önünde bulunduralım bence. hem de şampiyon olamamış halleriyle durum böyle.
trabzon şampiyonluğu gürültülü olur, can sıkar ama uzun vadede trabzon trabzon'dur. çapı bellidir.
başakşehir'in ise kulağa inandırıcı gelmiyor olsa da bu lige shakhtar'ın ukrayna'da yaptığı gibi çökme ihtimali var.
Ustat ayni bole okudumtaraftar olmadığı için başakşehir champ olsun istiyoruz ama bu herifler gelecek gelirlerle çok güçlenebilir.
başakşehir'in maddi gücü bizden daha yüksek. bu acı gerçeği göz önünde bulunduralım bence. hem de şampiyon olamamış halleriyle durum böyle.
trabzon şampiyonluğu gürültülü olur, can sıkar ama uzun vadede trabzon trabzon'dur. çapı bellidir.
başakşehir'in ise kulağa inandırıcı gelmiyor olsa da bu lige shakhtar'ın ukrayna'da yaptığı gibi çökme ihtimali var.
Ustat ayni bole okudumEkli dosyayı görüntüle 84760