Başakşehir'in Büyük Başarısı

Trabzonun şike sürecindeki mağduriyeti giderilir bu sene.

İnş. ama 2 haftadır oynadıkları oyunu hiç beğenmedim. Önümüzdeki 3 maç kümeye oynayan 3 takımla oynayacaklar. En az birisi vurur bunlara. Hatta beraberlik de değil direkt mağlubiyet bekliyorum.
geçen senede böyle tepe takla oldular birden oyun olarak

İnş. ama 2 haftadır oynadıkları oyunu hiç beğenmedim. Önümüzdeki 3 maç kümeye oynayan 3 takımla oynayacaklar. En az birisi vurur bunlara. Hatta beraberlik de değil direkt mağlubiyet bekliyorum.

Feghouli atilmasaydi ts bizi yenemezdi bence. Başak yine defansla falan bitirir ligi.

16-17
17-18
18-19
19-20

4 sezondur sampıyonluga oynayıp yıne kazanamazlarsa kapatsınlar klübü

taraftar olmadığı için başakşehir champ olsun istiyoruz ama bu herifler gelecek gelirlerle çok güçlenebilir.

başakşehir'in maddi gücü bizden daha yüksek. bu acı gerçeği göz önünde bulunduralım bence. hem de şampiyon olamamış halleriyle durum böyle.

trabzon şampiyonluğu gürültülü olur, can sıkar ama uzun vadede trabzon trabzon'dur. çapı bellidir.

başakşehir'in ise kulağa inandırıcı gelmiyor olsa da bu lige shakhtar'ın ukrayna'da yaptığı gibi çökme ihtimali var.

taraftar olmadığı için başakşehir champ olsun istiyoruz ama bu herifler gelecek gelirlerle çok güçlenebilir.

başakşehir'in maddi gücü bizden daha yüksek. bu acı gerçeği göz önünde bulunduralım bence. hem de şampiyon olamamış halleriyle durum böyle.

trabzon şampiyonluğu gürültülü olur, can sıkar ama uzun vadede trabzon trabzon'dur. çapı bellidir.

başakşehir'in ise kulağa inandırıcı gelmiyor olsa da bu lige shakhtar'ın ukrayna'da yaptığı gibi çökme ihtimali var.

bu forumda okuduğum, fanatizm içermeyen aklı selim yorumlardan bir tanesi olarak favoriye ekleme özelliği olsa eklicem.

(y):hat::tbr:

Başak’a çelme takıp TS’ye yol verdik. Rize denen çapulcu camiaya can suyu verip Konya ve Kayseri’nin işini zorlaştırdık. FT bu sene paso düşmanlara çalıştı. Keşke yenilseydik Başak’a. TS şampiyon olursa biz yapmış olacağız.

Ustat ayni bole okudum20200623_002813.jpg

Geri
Üst Alt