başar barın

Mesela Türkçe'miz olmalı; Türkçemiz değil. Bu arada pardon çoğul ekleri ayrılmaz. Mesela Taha'lar olmaz. Tahalar olmalı.

Hayır. Türk kelimesinden türetilme Türkçe, çekim eki alırken kesme işareti kullanılmaz Mahir Hoca'm. Doğru kullanım Türkçemiz şeklinde olmalıdır. Çoğul eki konusunda mutabıkız.

Hayır. Türk kelimesinden türetilme Türkçe, çekim eki alırken kesme işareti kullanılmaz Mahir Hoca'm. Doğru kullanım Türkçemiz şeklinde olmalıdır. Çoğul eki konusunda mutabıkız.

Akşam sözlüğüme bakacağım Taha Bey. Bu konuda biraz kafa karışıklığı yaşadım. Haklı olabilirsiniz.

İğrençsin aynı zamanda da terbiyesizsin Erman Bey!
Yav siz geçenlerde Mehmet bey ile trambolin alalım beraber hoplayalım falan demiyor muydunuz? Birileri seni trambolinde mi hoplattı acaba diye düşündüm. Neden iğrençlik veya terbiyesizlik olsun? Senin kalbin fesat kalbin. Hem fesatsın hem alkoliksin.

Ankara'ya gelirsem nerede görüşeyeceğiz Mehmet Bey? Yedi kapı hala duruyor mu acaba?
Sen gelme, ben gelecem oraya yüzde 90. Kuzenim terhis olunca ben alacam onu İskenderundan. Çok kral bir araba var arkadaşın galerisinde onu kiralayacağım seni de bindiririm iki tur atarız ömründe binemeyeceğin araba neticede.

Sen gelme, ben gelecem oraya yüzde 90. Kuzenim terhis olunca ben alacam onu İskenderundan. Çok kral bir araba var arkadaşın galerisinde onu kiralayacağım seni de bindiririm iki tur atarız ömründe binemeyeceğin araba neticede.

Bizim mahallede de turlarız değil mi abi :D Kral adamsın her zaman derim :asd:

Bu ne mütevazilik kardeşim gözlerim yaşardı.

Kendisi anlamadi ama galiba bagaja bindireceksin!?

Geri
Üst Alt