- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Peki günlük gülistanlık ne demek Mahir bey?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günlük mü

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki günlük gülistanlık ne demek Mahir bey?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesela Türkçe'miz olmalı; Türkçemiz değil. Bu arada pardon çoğul ekleri ayrılmaz. Mesela Taha'lar olmaz. Tahalar olmalı.
MK'yı kim hoplatmış MK anlamadım?
Var ama atamam ciplak.
Kesiniz efendim, kesiniz.Kenan Ünal defalarca söylemiştim olmayan şeyleri varmış gibi yazma. Bu bir mizah değildir. Gerçekten komik değil!
Hayır. Türk kelimesinden türetilme Türkçe, çekim eki alırken kesme işareti kullanılmaz Mahir Hoca'm. Doğru kullanım Türkçemiz şeklinde olmalıdır. Çoğul eki konusunda mutabıkız.
Sana ermanlar müstehak. Şunca zamandır tartışırız, takılırım sana bir kere belaltu vurdum mu? Hayır.İğrençsin aynı zamanda da terbiyesizsin Erman Bey!
Halt yemis.Sana ermanlar müstehak. Şunca zamandır tartışırız, takılırım sana bir kere belaltu vurdum mu? Hayır.
Sana ermanlar müstehak. Şunca zamandır tartışırız, takılırım sana bir kere belaltu vurdum mu? Hayır.
Anlamadım ama mk ya laf soktuğun için her türlü like ?Halt yemis.
Bir Erman bey olabilmesi icin yemesi gereken ekmek sayisinin hesabini yapmak mümkün degil.
Yav siz geçenlerde Mehmet bey ile trambolin alalım beraber hoplayalım falan demiyor muydunuz? Birileri seni trambolinde mi hoplattı acaba diye düşündüm. Neden iğrençlik veya terbiyesizlik olsun? Senin kalbin fesat kalbin. Hem fesatsın hem alkoliksin.İğrençsin aynı zamanda da terbiyesizsin Erman Bey!
Hayrola kardeşim 15 dakika önce çok kıymetliydim hani ne oldu şimdi? Ne ara fikrin değişti yine?Sana ermanlar müstehak. Şunca zamandır tartışırız, takılırım sana bir kere belaltu vurdum mu? Hayır.
Sen gelme, ben gelecem oraya yüzde 90. Kuzenim terhis olunca ben alacam onu İskenderundan. Çok kral bir araba var arkadaşın galerisinde onu kiralayacağım seni de bindiririm iki tur atarız ömründe binemeyeceğin araba neticede.Ankara'ya gelirsem nerede görüşeyeceğiz Mehmet Bey? Yedi kapı hala duruyor mu acaba?
Sen gelme, ben gelecem oraya yüzde 90. Kuzenim terhis olunca ben alacam onu İskenderundan. Çok kral bir araba var arkadaşın galerisinde onu kiralayacağım seni de bindiririm iki tur atarız ömründe binemeyeceğin araba neticede.

Hala çok kıymetlisin yav yanlış anlamışsın. Benim gibi kibar değilsin onu dedim mk ya.Hayrola kardeşim 15 dakika önce çok kıymetliydim hani ne oldu şimdi? Ne ara fikrin değişti yine?
Bu ne mütevazilik kardeşim gözlerim yaşardı.Sen gelme, ben gelecem oraya yüzde 90. Kuzenim terhis olunca ben alacam onu İskenderundan. Çok kral bir araba var arkadaşın galerisinde onu kiralayacağım seni de bindiririm iki tur atarız ömründe binemeyeceğin araba neticede.
Bu ne mütevazilik kardeşim gözlerim yaşardı.

Kendisi anlamadi ama galiba bagaja bindireceksin!?Sen gelme, ben gelecem oraya yüzde 90. Kuzenim terhis olunca ben alacam onu İskenderundan. Çok kral bir araba var arkadaşın galerisinde onu kiralayacağım seni de bindiririm iki tur atarız ömründe binemeyeceğin araba neticede.
Ahahhahahhahhahahh