Başbakan Erdoğan, Mahmut Uslu ve Rıdvan Dilmen ile görüştü

Kendimi tekrar volume 9999999.....

Niye bu kadar çok galeyana geliyorsunuz ki . R. Tayyip Erdoğan , değil Rıdvan'la isterse Kanuni Sultan Süleyman'la görüşsün Fenerin kaderi yine onun elinde değil , hızlıca burayı geçiyoruz . Uefa'nın da yerel mahkemeleri zerre umursamadığını Sion örneğinde gördük , unutanlar olabilir diye altta tekrar paylaşıyorum . Uefa ne derse o olacak tabi bunun artık gerçekleşebilmesi için de yargıtaydan çıkacak kararın olumlu ya da olumsuz olmasından ziyade bir an önce çıkması lazım . Bunu bildiklerinden dolayı bu süreç uzayıp duruyor , Aziz'i kurtarınca Fener'i de kurtarabileceklerini düşünseler zaten çoktan bozulmuştu dava ama burada olay zamana oynamak.

[attachment=6219:dawdadadadawdada.png]

Celtic , o sezon babalar gibi gruplarda oynadı .

[attachment=6220:awdada.png]

Not : Wikipedia resmi kaynak olduğu için özellikle orayı seçtim .

Ekli dosyalar

• dawdadadadawdada.webp
    dawdadadadawdada.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 218
  • awdada.webp
    awdada.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 201
Ben Türkiye#de yasamadigim halde deliriyorum.

Bu konuda orda yasayanlara saygim sonsuz. Heralde Türkiye'de yasasam benim psikoloji bozulurdu, sokakta gelen gidene saldirirdim nasil bunlari kabulleniyorsunuz diye..

Ekonomık özgürlüğü olmayan yerlerde bu seyler normal

Refah yok ınsanlar (beslenemiyor !) düsünemıyor

Adamlar ayın sonu getırdımı yarabbi şükür dıyor

Hiç yoktur benım torunum nasıl ülkede yasayacak diye dıyen biri

Medyanın %90'ından fazlasını kontrol ediyorlar.

fenerbahçeli işadamları, rte, medya patronları içiçe geçmiş yapılar

Ben Türkiye#de yasamadigim halde deliriyorum.

Bu konuda orda yasayanlara saygim sonsuz. Heralde Türkiye'de yasasam benim psikoloji bozulurdu, sokakta gelen gidene saldirirdim nasil bunlari kabulleniyorsunuz diye..

Zaten Türkiye haberlerini izleyince saniyorum ki Türkiyenin 90% delirmis durumda. Her gün birisi birini picakliyor, kiskanc adam platonik askini pompali tüfek ile vuruyor, digeri aldatan esini sokak ortasinda linc ediyor vs.

Bu tarz şeylere şaşırmıyorum tek şaşırdığım şey halkın tepkisizliği ve yüzsüzlüğü.

Şimdi bu tarz konular açılıyor sadece bir Galatasaray taraftarı olarak bu tarz konuların açılmasını gayet normal karşılıyorum sonra belli bir tayfa burası taraftar sitesi siyasi konu açmayın diye ağlıyor.

Hocam bu kadar kör müsünüz spora siyaseti sokan bu tarz konuyu açanlar değil ki tepki göstermeniz gereken yer belli siz işin kolayına kaçıyorsunuz konu açanlara ve yönetime sataşıyorsunuz.

Ben spora bu kadar siyaset karıştırıldığını hiç görmedim şu ana kadar tabi bu yaşıma kadar siyasetin bu kadar rezil bir durumda olduğunu da görmedim orası ayrı.

Not. Bu yazım genel bu tarz konular için geçerli bu konu özelinde bir şikayet geldiği için değil yanlış anlamayın sadece bu beni rahatsız ediyor.

Not 2. Arkadaşlar her ne kadar haklıda olsanız yaptığınız yorumları terbiye sınırları içinde tutmaya çalışın en ufacık kötü lafınız bile şikayet edilebilir başınıza hukuki anlamda dert olabilir ve buna karşı sitenin yapabileceği bir şey yok.Kimsenin başının derde girmesini istemeyiz bu yüzden lütfen yazdıklarımıza biraz dikkat edelim.

Bu tarz şeylere şaşırmıyorum tek şaşırdığım şey halkın tepkisizliği ve yüzsüzlüğü.

Şimdi bu tarz konular açılıyor sadece bir Galatasaray taraftarı olarak bu tarz konuların açılmasını gayet normal karşılıyorum sonra belli bir tayfa burası taraftar sitesi siyasi konu açmayın diye ağlıyor.

Hocam bu kadar kör müsünüz spora siyaseti sokan bu tarz konuyu açanlar değil ki tepki göstermeniz gereken yer belli siz işin kolayına kaçıyorsunuz konu açanlara ve yönetime sataşıyorsunuz.

Not. Bu yazım genel bu tarz konular için geçerli bu konu özelinde bir şikayet geldiği için değil yanlış anlamayın sadece bu beni rahatsız ediyor.

Not 2. Arkadaşlar her ne kadar haklıda olsanız yaptığınız yorumları terbiye sınırları içinde tutmaya çalışın en ufacık kötü lafınız bile şikayet edilebilir başınıza hukuki anlamda dert olabilir ve buna karşı sitenin yapabileceği bir şey yok.Kimsenin başının derde girmesini istemeyiz bu yüzden lütfen yazdıklarımıza biraz dikkat edelim.

Valla herseyden tırsarak herseyden cekınelerek bu hallere geldı bu ülke

Neler dönüyor kim bilir, sözde hükümet FB'ye düşman

Medyanın %90'ından fazlasını kontrol ediyorlar.

fenerbahçeli işadamları, rte, medya patronları içiçe geçmiş yapılar

bide biz Galatasaray kulubu olarak ulkeyi yurtdiisda en iyi temsil eden puanlarin yuzde %70 tek basimiza toplayip sayemizde yanimizda bir kac kulub avrupada mucadele ediyor her yil karsligi bumu olmali milli takima avrupa ve dunya kupasinde basari yasamissa buda bizim sayemizde ama simdi bizim unal aysal kulup baskani olarak gitsin randevu 1 hafta sonraya verir neydi belirsiz ridevn gibi adamlar istedign zaman ulkenin basbanaki ile goruyor bide ne icin dunyaya ulkeyi rezil etmis $ikeyi aklamak icin ! zoruma gidiyor arkadas ?

Valla herseyden tırsarak herseyden cekınelerek bu hallere geldı bu ülke

Tırsmayla alakalı bir durum değil bir şeylere tepki göstermek demek küfür etmek hakaret etmek demek değil kaldı ki edilebilir ama bunu sanal ortamda dile getirmeniz sizi hedef gösterir pisi pisine başınız derde girebilir gerek yok böyle şeylere.

Tepki elbette gösterilecek gösteriliyor da sadece sanal ortamda tepkimizi gösterirken daha güzel cümleler kurmak faydalı sonuçta binlerce insan var sanal ortamda her birinin karakterini bilemeyiz.

Medya demişken bir soru sorayım.

Hangi buyuk gazetenin spor müdürü galatasaraylı?

Milliyet Hürriyet Habertürk vatan sabah fanatik hiçbirinin

Medya fena halde fenerli biz clyi alsak bunlar fenerbahceyi konuşur eminim

Gerçi taraftar olarak bizDede suç var yeterli tepkiyi koyamiyoruz en basitinden bu forumda bile hala sporxin haberleri paylasiliyor

bide biz Galatasaray kulubu olarak ulkeyi yurtdiisda en iyi temsil eden puanlarin yuzde %70 tek basimiza toplayip sayemizde yanimizda bir kac kulub avrupada mucadele ediyor her yil karsligi bumu olmali milli takima avrupa ve dunya kupasinde basari yasamissa buda bizim sayemizde ama simdi bizim unal aysal kulup baskani olarak gitsin randevu 1 hafta sonraya verir neydi belirsiz ridevn gibi adamlar istedign zaman ulkenin basbanaki ile goruyor bide ne icin dunyada ulkeyi rezil etmis fenerbahceyi aklamak icin ! zoruma gidiyor arkadas ?

YER DEĞİŞİNCE, SESDE DEĞİŞİR!..

Papaz, iki metre ilerisinde duran zangoç(odacı) hiddetle sorar:

“Gizli gizli sen mi içiyorsun kutsal şarabı?”

Zangoçta derin bir sessizlik…

Papaz iyice köpürür!

“Sana soruyorum be adam!

Duymuyor musun beni?”

“Hayır, burdan hiçbir şey duyulmuyor efendim”

“Olacak şey mi?..

iki adım öteden beni duymuyorsun..”

Zangoç bıyık altından güler: “İsterseniz yer değiştirelim anlarsınız.”

Yer değiştirirler.

Bu kez Zangoç seslenir: “Kilise için toplanan bağışları kim zimmetine geçiriyor?”

Papaz (mırıldanarak): “Hakikaten yahu!

Buradan hiç bir şey duyulmuyor!……..

Ortalık toz duman olduğunda,

Bundan en fazla kurtlar faydalanır!..

Çünkü kurt dumanlı günde avlanır, avını ancak o zaman yakalar…

Dolayısıyla ortalık ne kadar gürültülü olsa,

Gündemler ne kadar çok olsa,

İnsanlar, ne kadar dert sahibi olsalar,

Ne kadar budala, aptal olsalar,

Yönetenlerin işleri o kadar kolaylaşır…

Hiç kimse bulunduğu yerden bir diğerinin durumunu bilemez,

Ne yer, ne içer, nasıl yaşar, nasıl geçinir bilemez..

Ne zaman ki, eleştirdiği yerdiği noktaya,

Kendisi geldiğinde o zaman ortam değişir

Aşağıdayken duyuramadığı sesini,

Kendisi aynı noktaya geldiği zamanda kendiside duymaz olur…

Duymaz olur, çünkü:

Devreye menfaatler, çıkarlar giriyor,

Bunun dindar olması dinsiz olması,

Papaz olması, siyasetçi olması bir şeyi değiştirmez..

Çünkü ortada çıkar var menfaat var,

Bir yerde çıkar ve menfaat oldu mu,

Üç maymuna oynamak artık mubah olur..

Kızılderili bir adamla beyaz adam cadde de yürüyorlar..

Birden kızılderili adam beyaz adama: çekirge sesi duyuyorum der.

Fakat beyaz adam: Bu kadar kalabalık bir cadde de çekirge sesi duyman imkânsız,

Yanılıyorsun der.

Kızılderili üsteler hayır duyuyorum der ..

Daha sonra bir bahçeye girerler ve gerçekten orada çekirgeler vardır beyaz adam şaşırır ..

Senin kulakların farklı der.

Bu gürültüde çekirge sesini duymak imkânsız der.

Kızılderilide hayır benim kulaklarım diğer insanların kulaklarıyla ayni der.

Normal kulaklara bende sahibim der..

Beyaz adam ısrarla kulaklarının farklı olduğunu söyler..

Bunun üzerine kızılderili cebinden bir bozuk para çıkarır

Ve o parayı cadde üzerine atar para yuvarlanır

Ve caddedeki herkes cebini yoklamaya baslar paranın gittiği yöne doğru bakarlar…

Herkes duymak istediği sesi duyar ve o sesin peşinden gider…

Parayla çekirgenin yer değiştirmesine gerek yok,

Yeter ki ses duyulsun, mutlaka peşlerine bir düşen olur!…

Şeytan Rıdvan kimdir ya Başbakanla 2 saat görüşüyor Başbakanla kahvaltı yapıyor yazık yemin ederim koskoca galatasarayin başkanı 2 yıldır rand3vu alamıyor Başbakandan

Haberlerin zamanlaması manidar. Türkiye ne zaman büyüme eğiliminde olsa, paralel devlet böyle haberler çıkarıp ekonomimizi baltalıyor. Türkiye'nin bu haberden tahmini zararı 40mTL. Toplantı tamamen hayal ürünü, halkımız bu haberlerin cevabını sandıkta verir.

Demekki Başbakan herkesin değil belli bir kesimin Başbakanı oy veren Galatasaraylılar bunun farkında mısınız

Tırsmayla alakalı bir durum değil bir şeylere tepki göstermek demek küfür etmek hakaret etmek demek değil kaldı ki edilebilir ama bunu sanal ortamda dile getirmeniz sizi hedef gösterir pisi pisine başınız derde girebilir gerek yok böyle şeylere.

Tepki elbette gösterilecek gösteriliyor da sadece sanal ortamda tepkimizi gösterirken daha güzel cümleler kurmak faydalı sonuçta binlerce insan var sanal ortamda her birinin karakterini bilemeyiz.

Biri demiş bana diyorlar niye çok küfür edıyorsun şiirlerınde demiş

Ya bu ülkede bu kadar çok oldumu gelde etme

Medya demişken bir soru sorayım.

Hangi buyuk gazetenin spor müdürü galatasaraylı?

Milliyet Hürriyet Habertürk vatan sabah fanatik hiçbirinin

Medya fena halde fenerli biz clyi alsak bunlar fenerbahceyi konuşur eminim

Gerçi taraftar olarak bizDede suç var yeterli tepkiyi koyamiyoruz en basitinden bu forumda bile hala sporxin haberleri paylasiliyor

Ayrıca Galatasaray aleyhine çalışan spor programlarını en fazla izleyen yine biz Galatasaraylılarız.

O gazeteleri en çok okuyan da bizleriz

ntv ntvsporu en çok eleştiren ve en çok izleyen de bizleriz.

Digitürkü en çok izleyen de bizleriz(yada izleyenlerden biri bizleriz)

Biz böyle olduğumuz sürece bizden bir yol olmaz.Kendi adıma ben gerekenleri yaptığımı düşünüyorum.Ama ben azınlık grubuna giriyorum.

Seçim için büyük bir yara aldı,telafisini şikecileri kollayarak yapacak

Geri
Üst Alt