Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.174
- 3.670
- 1.588
Tüm takımlar olmaz milli takım olur max diğer kulüplerin hakkını yemezler.
Ama bizim siyasetciler hic bir takimin gitmemesine dair karar cikarabilirler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm takımlar olmaz milli takım olur max diğer kulüplerin hakkını yemezler.
Ama bizim siyasetciler hic bir takimin gitmemesine dair karar cikarabilirler![]()
Böyle bir ceza daha önce Yunanistan a verilmişti ama tam hatırlayamadım kulüplere verilmemiş miydi?
Yok öyle bi dünya. Maddi+manevi zararımızı ayakkabı kutularıyla mı karşılayacaklar?
Hangi merciye dava acacaksin? Hangi mahkemede dava acacaksin?
Bugün savcinin talimatlari bile yerine getirilmiyor.
Her ne kadar şike mevzusunda sessiz kalmış olsak da Galatasaray'ın lobisini bu kadar hafife almayın. Direk bizi ilgilendiren bir konu olursa daha farklı olur durum.
Kamerun'a bu şekilde bi ceza gelmişti en son bildiğim kadarıyla. Onda da FIFA üyeliğini askıya almıştı.
Her ne kadar şike mevzusunda sessiz kalmış olsak da Galatasaray'ın lobisini bu kadar hafife almayın. Direk bizi ilgilendiren bir konu olursa daha farklı olur durum.
Şimdi baktım böyle bir durum olursa kulüpler de ceza alıyor yunanistan örneği var.
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Yunanistan hükümetinin futbol federasyonu seçimlerine müdahale ettiği gerekçesiyle Yunan takımlarını uluslararası müsabakalardan geçici olarak men etti.
FIFA'dan bugün yapılan açıklamada, Yunanistan Futbol Federasyonu ve federasyonun üyeleri olan tüm kulüp, futbolcu ve yetkilileri uluslararası müsabakalardan ve ilişkilerden geçici olarak men ettiği duyuruldu
E Rıdvan'ın FB taraftarı için yaptığı açıklamalardan sonra bu görüşmenin olması çok normal. 2. Dünya Savaşı esnasında Almanya siyasetini incelerseniz Hitler'de özellikle savaşın yönü Almanya'nın aleyhine döndüğü andan itibaren kendisini medya önünde öven isimlerle bu şekilde görüşmeler yapmış akabinde önemli yerlere getirdiği de olmuştu.
Benim görüşüm YD'den sonra muhtemelen Rıdvan Dilmen TFF başkanlığı için önerilecek.
E Rıdvan'ın FB taraftarı için yaptığı açıklamalardan sonra bu görüşmenin olması çok normal. 2. Dünya Savaşı esnasında Almanya siyasetini incelerseniz Hitler'de özellikle savaşın yönü Almanya'nın aleyhine döndüğü andan itibaren kendisini medya önünde öven isimlerle bu şekilde görüşmeler yapmış akabinde önemli yerlere getirdiği de olmuştu.
Benim görüşüm YD'den sonra muhtemelen Rıdvan Dilmen TFF başkanlığı için önerilecek.
Tüpcü'yü mumla arariz![]()
Tüpcü'yü mumla arariz![]()
Zannetmiyorum, daha kötüsü olmayacaktır. Zaten Yargıtay süreci biter, FB'nin cezası kesinleşir ve bu şekilde başlar hareket.