Başbakan Erdoğan, Mahmut Uslu ve Rıdvan Dilmen ile görüştü

Böyle bir ceza daha önce Yunanistan a verilmişti ama tam hatırlayamadım kulüplere verilmemiş miydi?

Kamerun'a bu şekilde bi ceza gelmişti en son bildiğim kadarıyla. Onda da FIFA üyeliğini askıya almıştı.

Hangi merciye dava acacaksin? Hangi mahkemede dava acacaksin? :)

Bugün savcinin talimatlari bile yerine getirilmiyor.

Her ne kadar şike mevzusunda sessiz kalmış olsak da Galatasaray'ın lobisini bu kadar hafife almayın. Direk bizi ilgilendiren bir konu olursa daha farklı olur durum.

Daha dün bu ridvan degilmiydi kendi agiziyla herseyi ifirat eden basbakanin yaptigini kimse yapmadi deyip iltifatlari yapistiran. Ee basbakninda bu iltifarlar cok hosuna gitmis olacak ki gelin bakalim dileyin benden ne dilerseniz demistir. Bu kadar yogun gundemin arasinda bu adamlar apartman yoneticisine ulasirmis gibi ulasabiliyorlar bir ulkenin basbakanina hemde yargitay da bir dava varken. Bu ridvan cidden seytan. Ben yargitayin karar aldigini dusunuyorum. Bunlarin kulagina birseyler soylendi. Trabzon baskani bilr her zamankinden aksine baya iddali konusmustu beyaz futbolda galiba. biz burada sabaha kadar bunu konusalim bu ülkede hersey boyle yuruyor. 110 tane emniyet muduru degisti 2 haftada. 10 sayfa yargitay kararimi degismiyecek..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kamerun'a bu şekilde bi ceza gelmişti en son bildiğim kadarıyla. Onda da FIFA üyeliğini askıya almıştı.

Şimdi baktım böyle bir durum olursa kulüpler de ceza alıyor yunanistan örneği var.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Yunanistan hükümetinin futbol federasyonu seçimlerine müdahale ettiği gerekçesiyle Yunan takımlarını uluslararası müsabakalardan geçici olarak men etti.

FIFA'dan bugün yapılan açıklamada, Yunanistan Futbol Federasyonu ve federasyonun üyeleri olan tüm kulüp, futbolcu ve yetkilileri uluslararası müsabakalardan ve ilişkilerden geçici olarak men ettiği duyuruldu

E Rıdvan'ın FB taraftarı için yaptığı açıklamalardan sonra bu görüşmenin olması çok normal. 2. Dünya Savaşı esnasında Almanya siyasetini incelerseniz Hitler'de özellikle savaşın yönü Almanya'nın aleyhine döndüğü andan itibaren kendisini medya önünde öven isimlerle bu şekilde görüşmeler yapmış akabinde önemli yerlere getirdiği de olmuştu.

Benim görüşüm YD'den sonra muhtemelen Rıdvan Dilmen TFF başkanlığı için önerilecek.

Şimdi baktım böyle bir durum olursa kulüpler de ceza alıyor yunanistan örneği var.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Yunanistan hükümetinin futbol federasyonu seçimlerine müdahale ettiği gerekçesiyle Yunan takımlarını uluslararası müsabakalardan geçici olarak men etti.

FIFA'dan bugün yapılan açıklamada, Yunanistan Futbol Federasyonu ve federasyonun üyeleri olan tüm kulüp, futbolcu ve yetkilileri uluslararası müsabakalardan ve ilişkilerden geçici olarak men ettiği duyuruldu

Bu sorun çözülmemiş miydi turnuvalar başlayana kadar? Öyle kalmış aklımda.

E Rıdvan'ın FB taraftarı için yaptığı açıklamalardan sonra bu görüşmenin olması çok normal. 2. Dünya Savaşı esnasında Almanya siyasetini incelerseniz Hitler'de özellikle savaşın yönü Almanya'nın aleyhine döndüğü andan itibaren kendisini medya önünde öven isimlerle bu şekilde görüşmeler yapmış akabinde önemli yerlere getirdiği de olmuştu.

Benim görüşüm YD'den sonra muhtemelen Rıdvan Dilmen TFF başkanlığı için önerilecek.

Tüpcü'yü mumla arariz :D

Rıdvan dilmen demirören'den daha iyi başkanlık yapar şaka değil, hiç olmadı beyni var.

Ahahahahaha. Mahmut'a 3 lig düseceklerini söylemistir Basbakan ve yalaka Ridvana da medyayi yavastan hazirlamasi icin emir vermistir :D Sonunuz geldi sikeciler.

Ilginci bir konuda bunlar neden transfer yapmiyor? Ersuncugum transfer istemiyorum demisti. Neden acaba? Bu Göteborg korkusu varken bizden transfer yapmamalari neden? :cool:

[attachment=6243:erdogan-ridvan-dilmenle-birlikte-sahneden-topa-vurdu_560x400cutout.jpg]

Eski spor Bakanı-Başbakan-gelecek tff başkanı

Ekli dosyalar

• erdogan-ridvan-dilmenle-birlikte-sahneden-topa-vurdu_560x400cutout.webp
    erdogan-ridvan-dilmenle-birlikte-sahneden-topa-vurdu_560x400cutout.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 160
Geri
Üst Alt