Başıma Gelen İlginç Olay

karabasan basmış yattığın yerde yemek veya eknek kırıntısı filan varsa ondan gelir uyarıcı olarak dikkat etmek lazım

Ilginç diye ne kandiriyosun olm insanlarin %20 sinde falan var bu. Geçici uyku felci, orta doğuda karabasan, batıda şeytan, uzak doğuda yaşlı kadin(cadı) suclanir halk arasında :D

-Tapatalk-

Bağırırsın, kimse duymaz.

Kalktıktan sonra annen gilin yanına gider "niye kimse yardım etmiyo, ölüyodum" diye bağırırsın.

Şaşkın şaşkın suratına bakarlar.

Nokia 3310

3310 mu :@

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halk arasında böyle derler herşeye bilimsel yaklaşmanın gereği yok.. Basan değişmiyor sonuçta..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dine ve cinlere bağlamıyorsan sorun yok istediği kadar basabilir karabasan..

Dinle ve cinlerle alakası yok.. nezle ve grip kadar bilimsel bi durum..

Çocukluğumuz bu durumu cinlerle açıklayanlarla geçti..

Bana devamlı olur bu karabasan olayı.

Hata peş peşe oluyor bazen aynı gecede.

Zamanla alışırsın, bende alışdım :DD

Bide kendini bırak baskıya, bak ne oluyor :)

Felc gibi his, baskı üstünde arkasından gelen istenmeyen korku duygusu.

Inanılmaz bir uyku sendromu hemen ardından. O noktada savaşmaya karar verip baskıdan kurtarıyorsun kendini genelikle.

Ama ya bırakmaya karar verirsen? Matrix gibi oldu biraz :DD

Arkadaslar benjamin geçecekler yazmazsa sevinirim. Öncelikle kesinlikle rüya görmedigimi ve uyuyor olmadıgımı belirteyim. Uyumadan önce koltukta yatıyordum orada uyuyacaktım yani. İyice mayışmışken elimi bir şeyin tuttugunu ve kulaklarıma inanılmaz bir basınç hissettim. Kalkmak istedim kalkamadım uyanık olduguma emindim elimi sıktıkca sıkıyordu. En sonunda kalkabildim ve şoka ugramıstım. Böyle korkutugmu hatırlamıyorum. Yatmadan önce her zaman dua ederim,inanclı bir insanım. Bu ne olabilir, nedir? Var mı bir fikri olan, yanlıs bir şey mi yapmısımdır?

Bana da olmuştu. Elimi tutan birşey hissetmedim. Ama kulağımda efsane bir basınçtan sonra üstüme inek oturmuş gibi bir ağırlık. Geçene kadar hareket edemeyişim benzer. Arada sırada bana olur bu durum. Genelde insanlar karabasan diyorlar ama biryerlerde biri tıbbi açıklamasını okumuştum ama hiç hatırlamıyorum. Başka şeylere yorma bence.

Uyku apnesi bi ara bulaşmıştı bana. Gece yataktan sıçrıyarak kalkıyordum. Nefesim kesilmiş, sanki birisi iki eliyle boğazımı sıkıyordu. Nefes düzenini sağlayana kadar öleceğimi hissediyordum.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

bende geçirdiydim çok ama bi tanesi çok korkunçluydu,

sırt üstü yatıyodum kucağıma bişey oturdu sonra boğazımı sıkmaya başladı. bağırdım kimse duymadı sonra bi uyandım her tarafım uyuşmuştu

bi denesindede köyde yine sırt üstüydüm sabah olmuştu yarı uyanmışım ama hala uykudaydım, kapıdan iki tane batman girdi ve karşıdaki divana oturdular 2 saniye orda oturduktan sonra bana doğru geldiler ve boğazımı sıktılar. sonra uyandım tabi gözümü açtığımda üzerimde bi tane kelebek daire çizerekten uçuyordu öldürdüm. onun yüzünden oldu hep

Uyku apnesi bi ara bulaşmıştı bana. Gece yataktan sıçrıyarak kalkıyordum. Nefesim kesilmiş, sanki birisi iki eliyle boğazımı sıkıyordu. Nefes düzenini sağlayana kadar öleceğimi hissediyordum.

Aynen bende yataktan bir anda kalkıyosun.Bende halen var.

Uyku apnesi cok kotu bisey.

Kesinlikle doktora gitmelisiniz.

Kalbe cok fazla zarari var.

Uykunuzu alamazsiniz gun boyu berbat olursunuz.

1 sene bende de olmustu.

Tum tetkileri yaptirdim her sey normal cikti o gun kurtuldum bi daha olmadi cok sukur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen bende yataktan bir anda kalkıyosun.Bende halen var.

Sırtüstü kesinlikle yatmayacaksın. Sırtüstü yatarsan ve vücut yorgunsada hemen tetikliyor. Boğaz kasları önce kasılıp sonra genişliyor. Beyin, nefes alamadığın için hemen uyarıp seni uyandırıyor.

Sırtüstü kesinlikle yatma ve mutlaka yatmadan önce bir bardak su iç.

Bu sırt üstü bence bir şehir efsanesi.

Sırt üstü bende yatıyordum ve oluyordu bu.

Sonra sırt üstü yatmamaya özen gösterin mümkünse okudum bir yerde.

Yan çekil yatmaya özen gösterdim ama bir akşam tam uyucam derken yine oldu.

Üniversitede yurtta kalırken üst katta (numarayı bile hatırlıyorum) 44 nolu oda da bu olay olduğunu duyduk.

Tabi günlerce konuşuldu. Sonra ben de dahil bir kaç arkadaş gönüllü olarak o odada yatmaya karar verdik.

Saat gece 2 gibi yattık. Yaklaşık 4 gibi acayip bir terleme başladı bende ve sanki üzerimde demirden bir yorgan vardı.

Çığlık atarak uyandım ve o anda 2 arkadaş ranzadan fırladı kapıyı açtı.

Ben ne oluyor dedim. Arkadaşlar " Siyah bir karaltı kapıyı açmadan kaçtı gitti , görmedin mi deyince film koptu. Soluğu aşağıda kendi odamda aldım.

Tamamen yaşanmış gerçek bir olaydır.. O oda ben yurttan ayrılana kadar boş kaldı.

Geri
Üst Alt