- 30 Aralık 2010
- 1.646
- 4
- 998
karabasan basmış yattığın yerde yemek veya eknek kırıntısı filan varsa ondan gelir uyarıcı olarak dikkat etmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilginç diye ne kandiriyosun olm insanlarin %20 sinde falan var bu. Geçici uyku felci, orta doğuda karabasan, batıda şeytan, uzak doğuda yaşlı kadin(cadı) suclanir halk arasında
-Tapatalk-
Bağırırsın, kimse duymaz.
Kalktıktan sonra annen gilin yanına gider "niye kimse yardım etmiyo, ölüyodum" diye bağırırsın.
Şaşkın şaşkın suratına bakarlar.
Nokia 3310
Halk arasında böyle derler herşeye bilimsel yaklaşmanın gereği yok.. Basan değişmiyor sonuçta..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaslar benjamin geçecekler yazmazsa sevinirim. Öncelikle kesinlikle rüya görmedigimi ve uyuyor olmadıgımı belirteyim. Uyumadan önce koltukta yatıyordum orada uyuyacaktım yani. İyice mayışmışken elimi bir şeyin tuttugunu ve kulaklarıma inanılmaz bir basınç hissettim. Kalkmak istedim kalkamadım uyanık olduguma emindim elimi sıktıkca sıkıyordu. En sonunda kalkabildim ve şoka ugramıstım. Böyle korkutugmu hatırlamıyorum. Yatmadan önce her zaman dua ederim,inanclı bir insanım. Bu ne olabilir, nedir? Var mı bir fikri olan, yanlıs bir şey mi yapmısımdır?
Uyku apnesi bi ara bulaşmıştı bana. Gece yataktan sıçrıyarak kalkıyordum. Nefesim kesilmiş, sanki birisi iki eliyle boğazımı sıkıyordu. Nefes düzenini sağlayana kadar öleceğimi hissediyordum.
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Aynen bende yataktan bir anda kalkıyosun.Bende halen var.