Başıma Gelen Trajikomik Konu

Geçmiş olsun renktaş. Yaparlar valla yapmazlar diyemiyorsun, söz tutmak veya verilen taahhüte uymamak gibi pis bir huyu var milletimizin. Senin canını sıkmana gerek yok boşver senin üstüne düşen ve yapmadığın bir şey yok çünkü. Prensibine devam et derim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anladigim kadari ile sen edilen küfürlerden cok beddualara takilmissin.
Eger dogru anlamis isem neden diye sormak istiyorum?
Sonucta sen yanlis birsey yapmamissin, hak yememissin.

Yalnız sistem çok saçmaymış. Aslında mantıklı ama saçma olan devletin parayı şahıslara göndermesi ve kanıtlayan kişinin şirket olması..

Parayı şirkete aktar, kursun düzeni kanıtlasın.. Sahte kanıtlarla giderse, müşteri zaten devlete şikayette bulunacaktır güneş enerjisi kurulmadı diye..

Ayrıca o herifin sana küfretme hakkı yok.. senin parayla billurunu serip, kıllı vücudu güneş ışığında demlenirken iyi para isteyince küfür..

Aç hakaret davasını bi darbe de senden yesin.

İş tehdite vardıysa hiç vakit kaybetmeden bunu yetkililere bildir bence. Başına bişey gelmeden tedbirli olmak iyidir, kimden ne çıkacağı belli olmaz.

Bundan sonraki işlerinde iyi insanlarla karşılaşmanı ve işini mutlu mesut yapmanı dilerim.

Anladigim kadari ile sen edilen küfürlerden cok beddualara takilmissin.
Eger dogru anlamis isem neden diye sormak istiyorum?
Sonucta sen yanlis birsey yapmamissin, hak yememissin.
Rdas benim zoruma giden, ben musterilerim icin gercekten en iyisini yapmak istemem ve bunun icin gercekten cok calisiyorum ve onlar da onu biliyor. Bu herif icin gece yatigimdan kalkip (gece aramisti bi ara, bi sorun cikmisti) bunun islerini hallettim ve 2-3 saatlik uyku ile ertesi gun 14 saatlik mesaim oldu... Bunu bilipte boyle yapmasi koydu. Hem kufurleri hem beddualari koydu (beddualarindan bi sikintim yok, Allah neyin ne oldugunu biliyor sonucta). Yani beddua veya kufurleri secemem, komple foto diyelim

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız sistem çok saçmaymış. Aslında mantıklı ama saçma olan devletin parayı şahıslara göndermesi ve kanıtlayan kişinin şirket olması..

Parayı şirkete aktar, kursun düzeni kanıtlasın.. Sahte kanıtlarla giderse, müşteri zaten devlete şikayette bulunacaktır güneş enerjisi kurulmadı diye..

Ayrıca o herifin sana küfretme hakkı yok.. senin parayla billurunu serip, kıllı vücudu güneş ışığında demlenirken iyi para isteyince küfür..

Aç hakaret davasını bi darbe de senden yesin.
Oyle tum sorumluluk bende oluyor. Devlet musterilerimizinde sorumluluklarinin olmasini istiyor. Turklerle calismadan oncede hersey tikirindaydi, Hollandalilar felan boyle degil. Ne anlastiysan o!

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sen çok sabırlı adammışsın vesselam böyle olursan bizim milletimizle daha çok uğraşırsın herkese hak ettiği gibi davranmak lazım sana saydırdı mı sen de geri durmayacaksın bırak ne olacaksa olsun sen hakkınla yapıyorsun işini.. O kıytırık herif sana yaptıysa zaten çevresine de türlü 3 kapıtlar yapar ve kaaleye alınmaz rahat ol...

Bir daha kufur ederse cep telefonuna kaydet. Birisine hakaret etmek de Hollanda'da suç ve bunun cezasi var. Sana bir daha hakaret etmez.

Geri
Üst Alt