Basın Mensupları Torrent'e Soru Sormadı

Soru sormamışlar da kırılmış ayyy oturma organım!
İddiasız maçlara 1 tane bile genç oyuncu kadroya alamayacak kadar korkak, bencil, düşüncesiz bir herifsin adam yerine koymamışlar seni iyi yapmışlar
Adamlığın bile antrenörlüğün gibi yardımcı seviyesindedir.
Hadi koçum al tazminatını yallah köyüne.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş bugüne kadar benim ağzımdan biatçı veya ona benzer bir kelime hiç kimseye çıkmadı. Ama mesela direk alıntı yaparak soru sorduğum bir tip bana açık açık takım kazansaydı üzülürdün göndermesi yapıyor. Bir kaç kez idare ettim olmayınca ona göre cevap verdim. Ayrıca dediğim gibi fanboy olmak kötü bir şey değil bende zamanında Fatih hocanın fanboyuydum. Ergin hocanın ise halen öyle.

Bu arada mesela bu sene başı Fatih hocayı forumda seszon başı ilk 10 maç eleştirmeyeceğim dedim 1 kere bile eleştirmedim. Diyorum ki olurda tekrar gelirse bu sefer forumda hiç eleştiri de bulunmayacağım. Bende laf ağzından bir kere çıkar, bence bu yüzden canını sıkma.
Bike-Fall.jpg
İyi bari renkdaş , gözümde böyle canlanmıştı mevzu meğer yanlış anlamaymış.

Kulübün kendi iradesi hariç herkes yönetiyor...
Şerefli bir yönetim olsa bu gazeteci müsveddelerini 6 ay Floryaya bırakmaz

O zaman renktaş sana 1 teklifim var ?

Eğer bu sene Fatih hoca gelirse veya önümüzde ki yıllarda işk FB derbisini birlikte izleyelim.
Bir de aynı şekilde başka bir hocanın olduğu dönemde 1 derbi.

Kim nerede ne kadar seviniyor veya ne kadar üzülüyor 1 görelim. Eğer bu teklifime olumlu yanıt vermiyorsan boş boş konuşmaya devam edebilirsin.

Yok, yani Galatasaray'in başarisiz olacaği bir senaryoda gülüp eğlenebileceğini söyleyen sensin.

Hadi, Terim dönmedi, gelecek yillarda bir cacik yiyemedik, yine gülüp eğlenecekmisin burada yorum okuyuup aceba...

Geri
Üst Alt