Başkan Adayı Hamamcıoğlu, Torrent’in Planları Arasında Olmadığını Açıkladı

Uğurcan Çakırı Musleraya yedek düşünen başkanım Torrent yerine de Pep i getirir.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Torrent'in yerine koysanıza kendinizi
Başında olduğunuz takımın taraftarı geldiğiniz günden beri sizi gerekli gereksiz yuhluyor, başkan adayları bu açıklamaları yapıyor
Bu adam tazminatını niye indirsin veya vazgeçsin

Muhtemelen zaten kendisi seçilecek demek ki Torrent yolcu. Ben olumlu bakıyorum açıklamasına seçim süreci sonuç olarak vaatlerden yürür

Okan Buruk, Nuri Şahin, İlhan Palut, Ömer Erdoğan...Bu adamların yerinde olsam ve Galatasaraydan teklif alsam, kesinlikle reddederdim. Son derece yetersiz bir kadro, öyle ki güvenerek ilk 11 çıkaracağın futbolcu sayısı 3-5 ve transfer bütçesi diye bir şey olamayacak muhtemelen; az sayıdaki işe yarar oyuncudan birkaçının iyi fiyatla satışına bağlı her şey...Ve bu şartlarda da mutlaka zirve mücadelesi beklenecek; direkt 'mucize' yani!..Mucizeyi gerçekleştiremezse başarısız sayılacak, 'büyük takımda başaramadı' yaftasıyla kariyeri zedelenecek...

Kariyer hedefi olan, iş yapacak yabancı TD de gelmez. Memur zihniyetiyle gelip, parasına bakacak tipler gelir; olan yine kulübe olur, işler iyice içinden çıkılmaz hal alır...

Geri
Üst Alt