Başkan Adayları Torrent ile Çalışmak İstemiyor

Kim dedi ne zaman dedi haber kaynağı nedir? Ayvayı yedik. Seçime kadar saçma sapan şeyler okuruz.

Yani genel kuruldan öncesinde Torrent in lig sonuna kadar gösterdiği performans geleceğini belirler diyordum ama artık takımda kalıcı olamaz. Yeni yönetim seçilir gider Fatih Terim ile anlaşır Fatih Terim önce takımın sonra yönetimin kellesini alır sonra yine aynı döngüde devam ederiz

Saha sonuçlarına bakar tamamen. Bu kalan kısa dönemde önümüzdeki 24 puanın min. 18'ini falan alırsa düşünceler tersine döner. Aşağısı Torrent'i kurtarmaz.

Metin Öztürk haric diğer adaylar kim?

Oturulduğu yerde hazırlanan tahmini haber. Ya da adamın biri kendi dileğini haberleştirmiş.

Torrent'i kişilik yapısı olarak gördüğüm kadarıyla gerçekten beğeniyorum. Düzgün bir adama benziyor. Ama bence de kendisiyle devam etmek doğru bir karar olmaz.

4D02AA4C-5C95-45F7-885D-71C13856C1A3.webp

90D041CD-2505-4626-87C8-B7B08F19B1E6.webp

Torrent'i kişilik yapısı olarak gördüğüm kadarıyla gerçekten beğeniyorum. Düzgün bir adama benziyor. Ama bence de kendisiyle devam etmek doğru bir karar olmaz.
neden biz hiç kimseye şans tanımasını bilmiyoruz....o çöp bu çöp...bu kadro Fatih Terim ilede yetersizdi Torrent ilede ve bu ortasaha Torrentin oynatmak istediği oyun için zaten yetersiz..bana kalırsa bir tam sezon şansı fazlasıyla hak ediyor...iki sağlam ortasaha ile bu kadroda Şampiyon olurdu...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt