Başkan Adaylarından Metin Öztürk: "5.1 milyarlık borcu silebilecek varsa biz hemen geri çekiliriz"

Kulupler denetim altinda oyle kafalarina gore rakam aciklayamazlar.

net borcunun 2 milyar 561 milyon lira oldugu zaten net olan birsey, ama diger arkadaslarin dedigi gibi belki Dernek borcu buna dahil olmayabilir. Sadece Sportif AS'nin borcu aciklanmis gibi o zaman. Ya da toplam borcu kastediyor Metin Ozturk.

Denetim ? özel denetim şirketlerinden bahsediyorsan onların cigerini bilirim yıllarca onlarla denetim yaptım
hiç biri güvenilir değiller bu bankalar birliği için sayıştay denetimine girerlerse ozaman gerçek tabloyu görürürüz
neticede bu klübün borcu 2.5 milyar tl asla olamaz dernek eksiktir mali tablolar makyajlıdır herşey olabilir burası Türkiye

Yanlız gene taraftarımız bayrakalrı hazırlasın cümlesini kullanmış kısa canlı yayında.

Arkadaş lafı biraz değiştir yav - tmm taraftar sempatisine konuşuyorsunda....

1,5 Milyar Dernek borcu var di gecen sene. O ayni kalsa bile, zaten toplam net borc 4 milyar üstü olmuyor mu?

Derneğin pilav borcunu biz niye ödüyoruz ulan

Bunlar eski yav. Ama bundan yola cikarsak Metin Ozturk toplam borcu kastettigini dusunuyorum cunku en mantikli aciklama o olabilir.
Alacakların düşülmemiş halini söylüyor ya. Alacaklarımızı hesaba katamadan sonuçta Riva'dan, sponsorluklardan falan alacaklar var onu düşmeden söylüyor. Öztürk'ün açıklamalarını ve ekibindeki Nazifoğlunu falan görünce umarım seçilmez diyorum.

toplam 5 borç , alacaklarımızla 2.5 a düşüyor

2.5 Milyar TL borç = 156.25 M Euro

Şimdi fantazi kısmına değiniyorum. Kurda yukarda olmasından dolayı , futbolcu satışını en doğru şekilde pazarlayarak yapman gereken zaman gibi duruyor.

yan 1 M EU nun : 4 M TL ettiği dönemdeki satış ile şu an aynı EU dan yapacağın satış arasında 3 kat fark var (şu an 4 katı)

Rekor satışlar yapsan tamam kadro pek kalmıyor ama borcun %60 ı belki de daha fazlasını kapatıyor muyuz yani ?

Not : tabii ki harcanacak trasnfer vs katmadan konuştum

2.5 Milyar TL borç = 156.25 M Euro

Şimdi fantazi kısmına değiniyorum. Kurda yukarda olmasından dolayı , futbolcu satışını en doğru şekilde pazarlayarak yapman gereken zaman gibi duruyor.

yan 1 M EU nun : 4 M TL ettiği dönemdeki satış ile şu an aynı EU dan yapacağın satış arasında 3 kat fark var (şu an 4 katı)

Rekor satışlar yapsan tamam kadro pek kalmıyor ama borcun %60 ı belki de daha fazlasını kapatıyor muyuz yani ?

Not : tabii ki harcanacak trasnfer vs katmadan konuştum

aynen oyuncu satışı çok önemli bu yüzden

kerem marcao nelsson mohamed cica luyi ozorn 80m civarı satış yapsak çok rahatlarız uefadan gelen para da var 100m yakın para girer

Burak Elmas 1541, Eşref Hamamcıoğlu 1500, Metin Öztürk 893 almıştı son seçimlerde Metin Bey’in son seçime göre kasanması pek mümkün gözükmüyor gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak Elmas 1541, Eşref Hamamcıoğlu 1500, Metin Öztürk 893 almıştı son seçimlerde Metin Bey’in son seçime göre kasanması pek mümkün gözükmüyor gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bende ilk öyle bakıyordum ama şu aralar tam emin olamıyorum ama beklentim %60-66 ya %33-40 Eşref Hamamcıoğlunun kazanması şu anki durumda.

bu herifler mi gs başkanı olcak

ŞU KULÜBÜ YA SATIN YA KAPATIN

Aday olacakları ekarte etmek için yapılmış şark kurnazlığı. Bahsettiği şey bankalar Birliği ile yapılandırılmış toplam faizli borcu yarın ödeyecekler gibi lanse etmek sanırım

Bu tür borclarla hic bir külüp den basari beklenemez ancak borca borc katarak sampiyon olursun.mutlaka bu sezon sonu ciddi anlamda satislardan para kazanmamiz gerek yoksa bu sezondan cok farkli gecmez ileri yillardaki sezonlara

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Metin beyin ekibine isaret edip, 'Finansman sorununu cozecek is adamlari' dedigi ana isimler kimlerdir? Bilen ve yorum yapacak arkadaslar var mi?

Metin beyin ekibine isaret edip, 'Finansman sorununu cozecek is adamlari' dedigi ana isimler kimlerdir? Bilen ve yorum yapacak arkadaslar var mi?

Remzi Tan, Levent Nazifoğlu Rıza Morova, İsmail Sarıkaya, Murat Demircan, Ali Baran Öztürk, Baturalp Pamukçu, Fabrizzio Casaretto, Lara Yılmaz, Saltuk Buğrahan Budak, Bora Bahçetepe, Cihan Vural, Hikmet Emin Ergüven, Mustafa Manav.

hangileri bilmiom ama gördüğüm list bu

Remzi Tan, Levent Nazifoğlu Rıza Morova, İsmail Sarıkaya, Murat Demircan, Ali Baran Öztürk, Baturalp Pamukçu, Fabrizzio Casaretto, Lara Yılmaz, Saltuk Buğrahan Budak, Bora Bahçetepe, Cihan Vural, Hikmet Emin Ergüven, Mustafa Manav.

hangileri bilmiom ama gördüğüm list bu
Bu beyefendi esnaf havası veriyor, güvendim kendisine

Geri
Üst Alt