Başkan Adaylarınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Batu Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Başkan Adaylarınız

Benim adayım farklı beyler.Masaya yumruğunu vurur.

ej9a9k.jpg

adnan oktar mı hehehheh

:D

Valla Şevki Yılmaz gelse şu halimizden iyidir.

Ünal Aysal'ın bu işi ciddiyetle yapabilecek bir kişi olduğuna inanıyorum. Yani İnan Kıraç ile aynı fikirdeyim. Yeter ki adaylığını ilan etsin. Oyumu da Ünal Aysal'a verdim. Ünal Aysal'dan sonra ise Haluk Ulusoy olabilir. Adnan Polat ile devam etmek ise felaket olur.

Mesele güç ise bu adamdan daha güçlüsü yok şu an ülkede.

zekeriyaozvlv.jpg

Not: Alemdar, gel de bu adamı göndermeyi bir dene.

Başkan nöbeti tutacağımız günleri istiyor aday olarak Rus sermayesini öneriyorum.. : )

Ben esasında bu yükün, bir kişinin tek başına taşıyamayacağı kadar büyük olduğunu düşünüyorum.Bu sebeple geniş katılımlı amacı hizmet etmek olan şovdan uzak güçlü bir yönetim olmalı.

Başkan : Ünal Aysal olmalı, kurumsallaşma gerekli yapılanmayı yönetecek gerekli desteği sağlayacak ekonomik bağlantıları kuracak adam.

2.Başkan: Haluk Ulusoy, Türkiyeye özgü kaotik durumlarda yumruğu masaya değil ibnelerin kafalarına vuracak, çenesi bir açıldımı durmayacak bir adam.O anlar bu federasyonun dilinden.

Üyeler: Çalışkan,efendi dürüst önde ve kamera karşısında olmak gibi derdi olmayan akıllı başlı adamlar, Hayrettin Kozak,Işın Çelebi,Burak Elmas,Ali Dürüst vs.

Başkan seçmekden çok TFF de lobimizi oluşturucak yöneticileri seçsek daha mantıklı olmazmı ?

Fener bunu yaptı ve ekmeğini bi güzel yiyor şuanda

Aynı şeyi medya içinde yapmamız lazım

Ünal Aysal bizim için bir şanstır,kendisi çok başarılı bir patrondur.Ekibinide buna göre kuracağından hiç şüphem yok.Bence Ünal Aysalı denemekte yarar var.Güçlü ve zeki bir yönetici üstelik otoriterde.Hatta rakiplerinden ondan çekindiği bir gerçek.Rakipler kimi başkan görmek istiyorsa onu başkan seçmeyeceksin arkadaş

Şu anki yönetime oy verenlerin Galatasaray'lı olmadıklarını tahmin ediyorum. Umarım İnan Kıraç'ın girişimi olumlu sonuçlanır. Üslup falan farketmiyor şu andan sonra. Keşke ilk konuştuğunda istifa etseydi yönetim. Ayrıca tüzükte ciddi değişikler yapılmalı. Yönetim bu kadar büyük bir camia adına kararlar alırken daha dikkatli olmalı. Mehmet Helvacı bu konuda bir çalışma yapmış sanırım.

Geri
Üst Alt